Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nowe Podforum |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-09-2007, 16:28 Nowe Podforum
|
|
|
Jak widać, w końcu sprawa dojrzała i spadła. Macie forum dla spraw zjazdowych, spotkaniowych i ogólnie towarzyskich wszelakich.
Forum oczywiście nie jest widoczne dla wszystkich użytkowników. Obecnie mają do niego dostęp grupy Tajna i Redakcja. Przypuszczam, że konieczne będzie dodanie jeszcze jednej grupy, która będzie widziała to forum, ale nie będzie miała dostępu do Tajnego - wygodniej pilnować uprawnień w grupie, niż nadawać je indywidualnie. Moja prośba: pozgłaszajcie mi, kogo w tej grupie należy umieścić.
Dla przypomnienia:
Redakcja (ma dostęp do Tajnego i do Archiwum, nazwa grupy pojawia się w profilu):
Bezimienny, Bianca, BOReK, Crack, Dida, Grisznak, IKa, irin, Keii, Mai_chan, Melmothia, Michael, Serika, Teukros, Tilk, wa-totem, Xeniph, Zegarmistrz
Tajna (ma dostęp do Tajnego, nazwa grupy nie pojawia się w profilu):
Avalia, Bambosh_Rider, Daerian, darkrael, Eltanin, Inai_Nerse, ka_tka, Ysengrinn, Yuby |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-09-2007, 16:31
|
|
|
dla GoNika poproszę :) |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-09-2007, 17:36
|
|
|
Miyaczek (i do kompletu Vanny). Keii. Alirka. Irian. Wiewiórek.
To chyba wszystkie jenotostwory, które mi przychodzą do głowy. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-09-2007, 18:39
|
|
|
Salva, Moshi Moshi, reszta towarzystwa od Avatarków. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-09-2007, 18:43
|
|
|
Momoko |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-09-2007, 18:47
|
|
|
Crifeshima, Vodh, Lain. Shinigami-san, jeśli pobędzie jeszcze trochę. Z Momoko wyprzedził mnie Totem. Taka pani z niebieskim avatarem, nie pamiętam nicka, a jakoś dziś nie rzucił mi się jej żaden post w oczy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-09-2007, 21:10
|
|
|
Ok, została utworzona nowa grupa, Elytarne Jenoty, z dostępem do tego forum. W tej chwili należą do niej:
Alira14, Crofesima, GoNik, Inis, Irian Baratai, Lain, Miya-chan, Momoko, Sakura_chan, Salva, Vanille, Vodh, Yumegari.
Dalsze zgłoszenia proszę w tym temacie. |
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 02-09-2007, 23:16
|
|
|
Że tak nieśmiało zapytam, czym sobie zasłużyłam na zaszczytne miano Elyty ? :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 03-09-2007, 08:26
|
|
|
Przypomniałam sobie, że jeszcze powinien zostać dodany fm, może Kropla, ale jak wróci - bo na razie nie daje znaku życia.
Sakura - generalnie już od jakiegoś czasu wyszło, że przydałoby się takie forum towarzysko-wyjazdowe, niekoniecznie otwarte dla wszystkich, choćby dlatego, że może niekoniecznie absolutnie każdy musi oglądać zjazdowe zdjęcia i tak dalej. O podawaniu do publicznej wiadomości dokładnych lokacji i terminów nawet nie wspominając... To samo dotyczy innego umawiania się, a także czasem pogadania o sprawach bardziej prywatnych (że przypomnę poprawianie CV i inne tego typu akcje). Więc ta grupa to ma być taki nieformalny "węższy krąg wtajemniczenia", na pewno zdąży się jeszcze rozrosnąć, bo ja zwyczajnie nie pamiętam, kto tu powinien należeć. Innymi słowy, to rodzaj bonusowego przywileju, ale nie żaden obowiązek. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 03-09-2007, 10:39
|
|
|
Sakura_chan napisał/a: | Że tak nieśmiało zapytam, czym sobie zasłużyłam na zaszczytne miano Elyty ? :) |
Bo sprawiasz wrażenie istoty inteligentnej i sympatycznej. |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 03-09-2007, 12:28
|
|
|
Dzięki bardzo *idzie rozdawać autografy* :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-09-2007, 16:07
|
|
|
Hm, Witam Witam. Przyszłam w celu podziękowania za włączenie mnie do 'Elytarnej' grupy. :) Wczoraj z zaskoczenia musiałam aż parokrotnie przetrzeć oczy. Nie bardzo wiem czym sobie na to zasłużyłam, bo do sympatycznych niespecjalnie należę, ale skoro już jestem... ;)
W każdym razie chciałam się jeszcze upewnić (wczoraj namiętnie wypytywałam biedną GoNik o szczegóły...) - czy jest możliwość wylecenia z tej grupy?... Nie bardzo wiem, czy się tutaj na cokolwiek przydam i czy będę obecna na jakimkolwiek zlocie (jeśli w ogóle na takowy jestem proszona)... czy tak biernej jednostce jak ja przysługują te wszystkie przywileje?
Zegarmistrz napisał/a: | Crifeshima, |
*sniff* Że.. że kto? ;] |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 03-09-2007, 16:27
|
|
|
Cytat: | *sniff* Że.. że kto? ;] |
Zeg ma klawiaturę wciśniętą pod biurko i mu się klawisze pultają, więc nie widzi, co wciska. A, że pisze szybciej, niż czyta, to masz efekty.
Crofesima napisał/a: | Hm, Witam Witam. Przyszłam w celu podziękowania za włączenie mnie do 'Elytarnej' grupy. :) Wczoraj z zaskoczenia musiałam aż parokrotnie przetrzeć oczy. Nie bardzo wiem czym sobie na to zasłużyłam, bo do sympatycznych niespecjalnie należę, ale skoro już jestem... |
Za to wnosisz swoją obecnością coś więcej, niż tylko pył z drogi. Po drugie: kogo tu widzisz tak naprawdę sympatycznego? Tu są same jenoty: mali, roznoszący wściekliznę padlinożercy. Naturalnie no ofence. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 03-09-2007, 16:56
|
|
|
longerowa |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2007, 17:25
|
|
|
Cytat: | Tu są same jenoty: mali, roznoszący wściekliznę padlinożercy. Naturalnie no ofence. |
Jak zwykle zapomina się o orkach...iście po elfiemu. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|