Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
"Drukuj tą stronę" |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-09-2007, 12:14 "Drukuj tą stronę"
|
|
|
Natchnął mnie komentarz do Slytherinady:
Satsuki napisał/a: | Trochę za długie, ale i tak bardzo fajne. Sporo stron w druku mi zużyło, ale jednak warto było to drukować. |
Fakt, wiele osób nie lubi czytać dłuższych tekstów na monitorze i w tym celu drukuje przeróżne opowiadania/fice. Czy jest możliwe wprowadzenie dodatkowego buttona gdzieś u góry/na dole z opcją drukowania fica?
Nie mam pojęcia, jak wygląda to od strony technicznej, ale często na stronach widać linka do drukowania ich.
Co sądzicie o tym pomyśle? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-09-2007, 16:31
|
|
|
Keii, zobacz sobie podgląd wydruku na Czytelni - znika lewe menu i nagłówek, pozostaje praktycznie sam tekst, rozciągnięty na całą szerokość strony. Jak widzisz odpowiednia funkcjonalność już istnieje. Jeśli ktoś chce sobie zmniejszyć czcionkę to od tego są ustawienia sterownika drukarki lub programy typu Word albo Writer. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-09-2007, 16:43
|
|
|
No właśnie można sobie wydrukować - jest nawet numeracja stron/data/link do fica. Według mnie praktycznie nie różni się to od użycia przycisku "drukuj", widniejącego w ciele strony. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-09-2007, 16:43
|
|
|
Ok, nie zdawałem sobie z tego sprawy - mea culpa ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-09-2007, 18:46
|
|
|
Z wydruku pozbyłbym się jeszcze formularza oceny, raczej nie powinno go tam być. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|