Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Fanserwis |
Wersja do druku |
Nikodemsky
Beauty of Silence
|
Wysłany: 08-10-2007, 22:04 Fanserwis
|
|
|
Takie małe proste pytanie, szukałem wszędzie na forum lecz znaleźć nie mogłem dokładnego określenia tego hasła, chciałbym aby wytłumaczył mi ktoś łopatologicznie co to jest dokładnie "Fanserwis", ponieważ mam tylkie swoje domysły podczas rozmów, ale dobrze by było wiedzieć :) |
_________________ http://myanimelist.net/animelist/Nikodemsky |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-10-2007, 22:20
|
|
|
Cytat: | Fanserwis (fanservice)
to elementy anime przeznaczone na przyciągnięcie fanów atrakcjami wizualnymi… Dość konkretnego typu. Tu należy zaliczyć np. nieuzasadnione sceny prysznicowe bohaterów płci obojga, skąpe kostiumy bohaterek, etc. Oczywiście większość serii zawiera jakąś formę fanserwisu, czasem jednak staje się on na tyle nachalny, że niektórym widzom może obrzydzić oglądanie |
Na stronie jest słowniczek... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Nikodemsky
Beauty of Silence
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|