Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mój Wymarzony Chłopak: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-04-2008, 12:16 Mój Wymarzony Chłopak:
|
|
|
Ok. W krainie Mordor Gdzie Zaległy Cienie (Niemczech) zrodził się nowy pomysł na grę.
http://www.cenega.pl/?ID=5970
Pytanie brzmi: co myślicie o tym tytule? Ciekawią mnie opinie zarówno dziewcząt, jak i chłopców. Ja sam mam własną, wypowiem ją jednak dopiero po powrocie do domu, bo mamy tu filie armageddonu szczecińśkiego. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-04-2008, 12:43
|
|
|
Na usta aż ciśnie się równouprawnienie. I dobrze! Nareszcie ktoś w pełni (zapewne) zrealizował pomysł, na który pewnie wpadło wiele osób z branży, tylko nikomu jakoś tak nie pasowało. A ogólnie? Ot, kolejna gra, może nawet nowatorska, bo żadnych podobnych nie kojarzę. Grać na pewno nie zamierzam :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 08-04-2008, 15:26
|
|
|
Cytat: | Premiera gry „Mój wymarzony chłopak” już 9 maja 2008 roku. Gra zostanie wydana w pełnej polskiej wersji językowej w rewelacyjnej cenie 59,90 PLN. |
Rewelacyjna gra w rewelacyjnej cenie. Jak dla mnie - gra zrobiona dla 12-letnich "ruszhowych" dziewczynek. Pudełko w cenie 59,90 PLN - bez jaj :| Za tą cenę można kupić tyle dobrych gier lub jedną, lepszą...
Gdybym był dziewczyną to bym się po prostu zaśmiała - ale z racji iż jestem chłopakiem mogę jedynie pacnąć się ręką w czoło i rzec "...do czego to doszło" :| |
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 08-04-2008, 18:56
|
|
|
Ot, dating sim dla ubogich (i nie w sensie materialnym )...
Ciekawostka:
Cytat: | - Ponad 30 misji dla każdego z 3, wymarzonych chłopaków (w sumie 60). |
Albo z moimi zdolnościami logicznymi jest gorzej niż myślałam, albo to jest jakaś abstrakcyjna matma, albo z tym zdaniem jest coś wybitnie nie tak. -_-' |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2008, 19:24
|
|
|
Może część misji jest wspólna? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-04-2008, 21:03
|
|
|
Dobra, oto moja długo oczekiwana opinia.
Osobiście boje się tego typu tytułów. Chyba wolałbym, żeby moje pociechy grały w Manhunt i zagryzały Postalem. Ja w takie gry grywałem i jestem względnie normalny... Najbardziej psychikę zwichrowały mi i tak Cywilization, Settlersi, Diuna II i ich klony. Problem polega na tym, że tematyka kupowania ciuchów, chodzenia do fryzjera i podrywania chłopaków dużo bardziej dotyka realnego życia, niż przemoc. Powoduje to, że z gry tego typu zwyczajnie jest łatwiej czerpać wzorce. Podczas, gdy Mortal Kombat raczej nikt normalny nie będzie naśladował, to Mój Wymarzony Chłopak zapewne jak najbardziej. Obawiam się, że pedagogiczne efekty tego typu gry mogą być opłakane. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 08-04-2008, 21:29
|
|
|
Mam wrażenie, że gra jest zaledwie wypełnieniem na rynku gier tej niszy, którą wśród czasopism zajmują WITCH-e, Winxy i inne Bravo-gerle. Nihil novi sub Sole.
Cytat: | Może część misji jest wspólna? |
Yaoi! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2008, 09:25
|
|
|
W sumie...skoro są wszelkiego rodzaju dating simy, eroge itd, to dziouchom tez się coś należy od życia.
Poza tym to postępowe - idealna gra dla męskiej młodzieżówki wszelkiego rodzaju Parad Równości. |
|
|
|
|
|
Kasia
Gość
|
Wysłany: 29-01-2009, 16:57
|
|
|
Ja nie zbyt jestem zadowolona z tej gry utknelam w jednym miejscu a w insrukcji nic o tym nie jest powiedziane |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|