FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
  Kup pan robopanienkę:
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-06-2008, 12:43   Kup pan robopanienkę:

Dziennik Polska podał, że dwaj konstruktorzy (Japończyk i Francuz) stworzyli robota mającego postać atrakcyjnej kobiety. Nazwali ją Lisa. Kobieta doskonała, bo tak jest reklamowana maszyna m.in. sprząta, gotuje, robi masaż oraz reaguje na nastroje jej właściciela.

Jest wierna, inteligentna i cię rozumie - można usłyszeć w spocie reklamowym firmy AI Robotics, mającej siedzibę w Japonii. Od kilku dni można również składać zamówienia na robota.

Chcemy uszczęśliwić tych mężczyzn, którzy nie mogą znaleźć kobiety doskonałej. Lisa będzie ich kochać, a także wykonywać obowiązki domowe - tłumaczył Etienne Fresse, współtwórca robota. Natomiast jego japoński współpracownik stwierdził, że zmysły słuchu, dotyku i wzroku mają ułatwić Lisie nawiązanie intymnych stosunków.

Internet już od kilku dni kipiał od domysłów na temat "kobiety doskonałej". Przypominano, że robotyka w ostatnich latach czyni szybkie postępy, a Japończycy to światowi liderzy w produkcji robotów i... erotycznych lalek z silikonu - napisano w gazecie.

Zapowiedziano również, że wkrótce zostanie wprowadzony do sprzedaży perfekcyjny mężczyzna.

Źródło: Wikinews

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cytat:
Nazwali ją Lisa. Kobieta doskonała, bo tak jest reklamowana maszyna m.in. sprząta, gotuje

SUPER!

Cytat:
Od kilku dni można również składać zamówienia na robota.

SUPER!

Numer Gadu-Gadu
1271088
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 15-06-2008, 12:51   

Wojskowi nie potrafią stworzyć sztucznego pilota reagującego na nowe sytuacje lepiej niż człowiek, a cywilni stworzyli kobietę doskonałą? Marketing dźwignią handlu...

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 15-06-2008, 13:28   

Bez umiejętności strzelania focha, używania dziwnych nazw kolorów (co to jest k*rwa 'kość słoniowa' oO ?) i nagłych zmian nastrojów to nie jest kobieta przecież.

Numer Gadu-Gadu
9986661
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-06-2008, 13:35   

Ari napisał/a:
kość słoniowa

1) Proszę o odrobinę kultury. Znajomością przekleństw imponować można najwyżej w przedszkolu. Ich sprytnym ukrywaniem (np. gwiazdką) natomiast góra do drugiej klasy podstawówki.
2) Kość słoniowa to połyskująca biel. Taka, jak np. szkliwa nazębnego.

Koniec offtopu.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 15-06-2008, 14:29   

Bójcie kobiety Persecony nadchodzą. Jestem ciekawy, co robiłby męski odpowiednik tego robota.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Ferret Płeć:Mężczyzna
Kawaii desu~

PostWysłany: 15-06-2008, 14:41   

Caladan napisał/a:
Jestem ciekawy, co robiłby męski odpowiednik tego robota.

A co robi facet doskonały ^^?
Siedzi w robocie do czwartej, wraca na obiad, krzyczy trochę, każe podać sobie piwsko, siada w pozycji "Al Bundy" i załącza mecz xD.

Ogólnie to jestem przeciwny takim robotom... roboty są beee xD.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2925549
Eire Płeć:Kobieta
Jeż płci żeńskiej

Grupy:
AntyWiP
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 15-06-2008, 19:05   

Cytat:
Bójcie kobiety Persecony nadchodzą.

Bójcie się faceci, nadchodzi Seksmisja. W przyrodzie odnotowano przypadku partenogenezy kręgowców, więc prędzej kobiety dadzą sobie bez panów radę.

Ja bym chętnie nabyła robota sprzątająco-gotująco-odomdbającego obojętnie jakiej płci- po to by zaoszczędzony czas spędzać z ukochaną osobą.

Numer Gadu-Gadu
1018596

Numer ICQ
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 15-06-2008, 19:20   

Cytat:
co robiłby męski odpowiednik tego robota.

już jest takie coś, nazywa się orgazmotron.

Numer Gadu-Gadu
9986661
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 16-06-2008, 14:25   

Biorąc pod uwagę przyrost naturalny w Zachodniej Europie powinni objąć ten szajs embargiem...

Cytat:
Jestem ciekawy, co robiłby męski odpowiednik tego robota.

Szczelam - prasuje, wynosi śmieci, zmywa gary, naprawia wszystko co się zepsuje. W trakcie wszystkim tych czynności zgrabnie kręci tyłkiem i śpiewa ulubione przeboje.

Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 16-06-2008, 15:54   

Według mnie to jest głupie... tak szczerze to wątpię, aby sztuczna kobieta mogła Wam zastąpić tą prawdziwą? Wiadomo że nie... chyba że ktoś jest wyjątkowo leniwy i nie chciałby przeżyć prawdziwej miłości. A ja jako kobieta raczej bym jej nie zatrudniła... nie chciałabym stracić tej satysfakcji ze sprzątania i znajdowania kolejnych ciekawych rzeczy w domu o których istnieniu nawet nie wiedziałam. Facet mechaniczny... napawa mnie to odrazą xD'

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Eire Płeć:Kobieta
Jeż płci żeńskiej

Grupy:
AntyWiP
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 16-06-2008, 16:22   

Przecież to nawet dobry pomysł. Wszyscy introwertycy zbyt nieśmiali by normalnie żyć zamkną się z robopanienkami (NHK anyone?), a świat zajmą jednostki pewne siebie i przebojowe. Czysty zysk dla genetyki, strata dla całej reszty.

Numer Gadu-Gadu
1018596

Numer ICQ
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-06-2008, 16:23   

Cytat:
Według mnie to jest głupie... tak szczerze to wątpię, aby sztuczna kobieta mogła Wam zastąpić tą prawdziwą? Wiadomo że nie... chyba że ktoś jest wyjątkowo leniwy i nie chciałby przeżyć prawdziwej miłości.

Niejedno odcięte od prawdziwego świata otaku marzy o romansie z kobietą o wnętrzu równie bogatym co toster - vide popularności serii w stylu Chobits.
Powrót do góry
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 16-06-2008, 16:31   

Cytat:
tak szczerze to wątpię, aby sztuczna kobieta mogła Wam zastąpić tą prawdziwą?

Szczerze? Nie mam cienia wątpliwości, że gdy już powstanie w miarę udany android, będzie się sprzedawał fenomenalnie. Ośmielę się też przypuścić, że gynofobiczni introwertycy będą stanowić znikomy ułamek nabywców androida. Jak większośc towarów luksusowych (bo długo, ale to długo będą drogie jak diabli), trafią do ludzi zabieganych i zamożnych.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Slova Płeć:Mężczyzna
Panzer Panzer~

Grupy:
Samotnia złośliwych Trolli
PostWysłany: 16-06-2008, 16:38   

Przypomniał mis ię odcinek kiepskich pod tytułem ROBOBABOCHŁOP i zainspirowany owym tytułem felieton w Head in Jar.
Poczekamy, zobaczymy. Niestety, to nie jest jeszcze doskonały robot - kobieta, bo nie ma wbudowanego Xpudła 3.6.0. I nie kopiuje płytek z oprogramowaniem i nie nagrywa programów telewizyjnych na dysk twardy 40 terabajtów i nie powie co teraz w telewizji leci... No co to za robot, który nie mówi 1337em...

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-06-2008, 17:07   

Czy się sprzeda? Oczywiście! Swego czasu czytałam o czymś podobnym... Mianowicie o pięknych lalkach naturalnej wielkości i z tzw. detalami. Sprzedawały się za grubą forsę (naprawdę grubą) a zakompleksieni życiowi popaprańcy z grubszymi portfelami traktowali je jak swoje dziewczyny/kochanki/narzeczone/wstaw inną opcję.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu