La tâche extraordinaire pour les.... KOMENTARZE |
Wersja do druku |
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 17-12-2008, 20:49 La tâche extraordinaire pour les.... KOMENTARZE
|
|
|
W tym temacie umieszczamy wszystkie wnioski, pomysły, zażalenie na grę innych graczy, czy wszystko to, o czym chcecie poinformować resztę. W komentarzach nie utrzymujemy już formy wypowiedzi jak z questa. Wypowiadamy się swobodnie. |
|
|
aure
wise ass
|
Wysłany: 17-12-2008, 20:50
|
|
|
zgłaszam sprzeciw wobec braku wzmianki o Vifonie w opisie Królowej Orientu
. |
_________________ omg it's alfred molina |
|
|
|
|
mart
|
Wysłany: 17-12-2008, 20:50
|
|
|
tak, właśnie pomyślałam, czy będzie gdzieś miejsce na dywagacje, i oto jest. : ) |
|
|
|
|
|
mart
|
Wysłany: 17-12-2008, 20:51
|
|
|
Martyno, dziękuję za avatary, coś wybiorę. jednak, poprosiwszy Cię o wyselekcjonowanie dla mnie kilku z Twojej bogatej bazy, miałam jednak cichą nadzieję, że skomponujesz majestatyczną miskę pełną parującej zupy z twarzą jakiejś pozaziemskiej istoty. cóż. gdyby to była praca dyplomowa na MMU, nie wątpię, że stanęłabyś na wysokości zadania, jednak czego się NIE robi dla przyjaciół, prawda?
MIŁEGO WIECZORU |
Ostatnio zmieniony przez mart dnia 17-12-2008, 20:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 17-12-2008, 20:52
|
|
|
Myślisz - masz, nowa forma doskonałej obsługi klienta. Pośpieszcie się dziewczyny, bo nasz wilczek nie może się doczekać swojej kolejki.
Marto, a zdradzisz nam, dlaczego "Złoty Kurczak" przestał być Twoją inspiracją podczas tworzenia postaci? Głodować będziemy... |
|
|
mart
|
Wysłany: 17-12-2008, 21:02
|
|
|
Norrc napisał/a: | Marto, a zdradzisz nam, dlaczego "Złoty Kurczak" przestał być Twoją inspiracją podczas tworzenia postaci? Głodować będziemy... |
Cóż, uznałam, że żarcie to temat zbyt przyziemny.
Ale nie wątpię, że kiedyś mleko po kąpieli w leju będzie mogło stać się bazą pod jakąś polewkę z ryżem : D |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 19-12-2008, 21:52
|
|
|
Moi drodzy! Teraz kolej Fryderyka, a ja proponuję delikatne przyśpieszenie akcji. Nie możemy tylko się sobie przyglądać gdzieś zza drzew.
A mam też drugą sprawę. Członków Awangardy proszę o wysłanie mi (drogą dowolną -gg, pm, mail) swoich adresów zamieszkania. Nie pytajcie czemu, niespodzianka! (Nie, nie wpadnę do Was na wigilię. Wiem, szkoda). |
|
|
CaanissCaria
|
Wysłany: 20-12-2008, 13:22
|
|
|
nasza historyjka zaczyna wyglądać jakbyśmy się za dużo LOST naoglądali. |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 21-12-2008, 23:11
|
|
|
Przepraszam, następną część dam w poniedziałek rano. Miałem przez weekend sporo spraw do załatwienia. |
|
|
CaanissCaria
|
Wysłany: 22-12-2008, 01:35
|
|
|
oj Norrcu, jaki Ty przykład dajesz... xD ja od razu wspomnę, że od czwartku do niedzieli mam ograniczony dostęp do internetu, więc jeśli w tym czasie wypadnie moja kolejka to też może nie być w ciągu doby bo nie wiem czy zdążę. |
|
|
|
|
|
mart
|
Wysłany: 24-12-2008, 12:17
|
|
|
CaanissCaria napisał/a: | nasza historyjka zaczyna wyglądać jakbyśmy się za dużo LOST naoglądali. |
a cóż to LOST? : )
pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 24-12-2008, 23:04
|
|
|
mart napisał/a: | a cóż to LOST? : ) |
Naprawdę nie wiesz, czy się zgrywasz? To ten okropnie kiczowaty i beznadziejny serial, dla masowego i ograniczonego odbiorcy. Jest tam banda degeneratów i wyrzutków, którzy rozbili się na "Super Tajemniczej Wyspie Opanowanej Przez Tajne Służby, Kosmitów, Mutanty I Kto Wie Jakie Jeszcze Inne Cholerstwo". Tam przeżywają swoje "wyjątkowe" przygody.
Bleee... |
|
|
mart
|
Wysłany: 26-12-2008, 22:39
|
|
|
Norrc napisał/a: | mart napisał/a: | a cóż to LOST? : ) |
Naprawdę nie wiesz, czy się zgrywasz? To ten okropnie kiczowaty i beznadziejny serial, dla masowego i ograniczonego odbiorcy. Jest tam banda degeneratów i wyrzutków, którzy rozbili się na "Super Tajemniczej Wyspie Opanowanej Przez Tajne Służby, Kosmitów, Mutanty I Kto Wie Jakie Jeszcze Inne Cholerstwo". Tam przeżywają swoje "wyjątkowe" przygody.
Bleee... |
zgrywam się. było tego chyba z dwadzieścia sezonów, i to emitowanych przez TVP.
którą, niestety, odbiera moja antena.
nie wiem, czy odbiorca jest ograniczony, ale serial mi się nie podobał. widziałam aż jeden odcinek i nie wciągnął mnie, tak, jak na przykład "Twin Peaks" Lyncha. chociaż uchodzi on za reżysera trudnego - po obejrzeniu dwóch sezonów uważam, że nie jest trudny, jest po prostu zdrowo powalony - według mnie każdy powinien to obejrzeć.
choćby dla samego Kyle'a MacLachlana. babki zrozumieją, o co chodzi.
dzięki niemu polubiłam czarną kawę, pije ją tak smakowicie z granatowego kubka Federalnego Biura Śledczego |
|
|
|
|
|
aure
wise ass
|
Wysłany: 27-12-2008, 22:39
|
|
|
zgadzam się z powyższym, Twin Peaks wy-mia-ta (mimo, że widziałam tylko film... :D)
a ja nawet oglądałam trochę Losta w pierwszej serii, potem zapomniałam o tym, ale z racji że ponoć z serii na serię jest coraz nudniej i długaśno - to pewnie nic nie straciłam, o. |
_________________ omg it's alfred molina |
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 28-12-2008, 01:10
|
|
|
Uprzejmie przypominam, że jest to wątek dotyczący toczącego się questa, nie zaś seriali telewizyjnych i proszę o zaniechanie dyskusji na ich temat.
Mara |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
|