Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dział dla Slayersów |
Wersja do druku |
Ryuzaki
Smok Samurai
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-12-2008, 14:20 Dział dla Slayersów
|
|
|
Od samego początku zastanawiało mnie to, więc pomyślałem, ze się spytam. Co takiego sprawiło, że Slayersi zasłuzyli sobie jako jedyne anime na swój prywatny dział? Domyślałem się, ze jest to jakaś kwestia historii tego forum, ale jej nie znam, więc pytam. |
_________________ 10 razy upaść, 11 razy wstać... |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-12-2008, 14:27
|
|
|
Forum zaczęło się jako forum Wszechbiblii - stronki o Slayersach. Większość tematów w dziale o tym anime pochodzi właśnie z tego okresu, co zresztą widać po datach. TU masz długi i pokręcony artykuł o historii forum.
(Yay dla przeglądania neta z kompa. Pisanie postów z iPoda = fail.) |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Teukros
|
|
|
|
|
Ryuzaki
Smok Samurai
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-12-2008, 15:08
|
|
|
dzięki za szybka odpowiedź. To wszystko c chciałem wiedzieć, a nawet wiecej |
_________________ 10 razy upaść, 11 razy wstać... |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-01-2009, 14:39
|
|
|
Ryu, w sumie ja nie spotkałem jeszcze osoby, która by Slayersów nie lubiła. Zwłaszcza tych starszych. Więc się nie dziwię, że jest tutaj ich prywatny dział. Czytając historie Tanuki można wysnuć wnioski, że była ona burzliwa. Albo ja miałem takie wrażenie czytając to.
Ale nie zamierzam w to na razie wnikać. Bardziej mnie interesuje jak będzie wyglądał nowy rozdział historii Tanuki. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|