Jaki to utwór? |
Wersja do druku |
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-05-2009, 19:06 Jaki to utwór?
|
|
|
Patrząc na dział muzyka zauważyłem że brak takowego tematu. Tak więc teraz już go nie brak. Wiadomo o co chodzi. Dajemy np. link z czegoś i pytamy jaki to utwór.
Jako przykłada posłużę ja.
http://www.youtube.com/watch?v=aBsKoOuNreA
Gdy pojawia się Exia( 1:19) to w tle leci utwór( później śpiewają dzieciaki itd.).
I oto pytanie.....wie ktoś jak się on nazywa? |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-05-2009, 13:52
|
|
|
Karel, to nie jest utwór, to jest broń masowego rażenia - Tomorrow, znane też jako Piosenka Maryśki! Innymi słowy, to po prostu ta sama piosenka, którą Marina Ismail pragnie wprowadzić pokój na świecie i do której słuchania zmusza nas parokrotnie podczas serii :) |
|
|
Shishou
Gość
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 27-07-2009, 22:16
|
|
|
LINK
Co to za muzyka? Błagam. Muszę wiedzieć. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 27-07-2009, 23:11
|
|
|
@Loko, kojarzę pierwszy kawałeczek.
Była sobie kiedyś taka farma jak Jamba, która mamiła hołotę (bez urazy), na MTV, Vivie, itp. super czadowymi dzwonkami za 10 zeta. To ona wylansowała tą durną żabę z odwłokiem między nogami. Nie wybaczę jej wykonania We Are The Champions.
Ale do rzeczy. Był tam taki kurczaczek (kanarek?), który ćwierkał tą wątpliwej urody pieśń narodów.
======
No proszę, znalazłem. To jednak kurczeczek, bo na kanarka za duży. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 27-07-2009, 23:59
|
|
|
No to mam pierwszą pieśń. Dzięki wielkie, ja kontynuuję szukanie drugiej, wydaje mi się że była użyta w AMV Hell 4. Będę musiał przejrzeć dokładnie napisy końcowe, ale znając moje szczęście niewiele tam znajdę. |
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Quan
|
Wysłany: 28-07-2009, 02:33
|
|
|
Mm troszku się nudziłem, więc trochę poszperałem i znalazłem drugą :) |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 28-07-2009, 03:24
|
|
|
Ja (tak jak się spodziewałem) w AMV nie znalazłem nic. Tak czy inaczej, dzięki wielkie (znowu), bo teraz mam muzykę którą mogę torturować, a w razie czego, zryć sobie trochę psychikę. Jak widać na tanuków (czy tanuki, nie mam pewności) zawsze można liczyć. |
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-07-2009, 05:25
|
|
|
Loko napisał/a: | tanuków (czy tanuki, nie mam pewności) |
Jenoty. I tak, można (choć zostaje kwestia definicji - czy każdy forumowicz jest jenotem? Szczerze pisząc nie nazwałbym tak nigdy np. Anfana, czy Lunara...) |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 31-07-2009, 13:52
|
|
|
Morg napisał/a: |
Jenoty. I tak, można (choć zostaje kwestia definicji - czy każdy forumowicz jest jenotem? Szczerze pisząc nie nazwałbym tak nigdy np. Anfana, czy Lunara...) |
Poczułbym też potrzebę sprostowania, gdybym sam został tak nazwany :] |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-07-2009, 14:33
|
|
|
Zostawmy tych których już nie ma, a swoją drogą można by założyć temat: Czy czujesz się jenotą?
Vodh to była delikatna sugestia z mojej strony by offtopa nie robić. Ja raczej takiego tematu nie założę ;> W ogóle na tym forum żadnego tematu nie założyłem do tej pory. |
Ostatnio zmieniony przez Costly dnia 31-07-2009, 20:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 31-07-2009, 19:55
|
|
|
Jeżeli będziesz zakładał, to bądź łaskaw nieszczęsną jenotę zmienić jednak na jenota ;p |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Robin-Sena
|
Wysłany: 06-08-2009, 16:58
|
|
|
Dawno, Dawno temu w kawaii byl wlasnie ten trailer. http://www.youtube.com/watch?v=iLD5lGglnGE Jest to trailer z gry. Chcialbym poznac tytul piosenki. Szukalem chyba wszedzie. Prosze o pomoc >.< |
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
|
Wysłany: 18-12-2009, 19:07
|
|
|
Przeglądając flashe znalazłem takie coś .I zgodnie z tematem zapytam...czy wie co to za muzyka leci w nim (o konkretny tytuł chciałbym prosić)? |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-12-2009, 21:23
|
|
|
Karel napisał/a: | Przeglądając flashe znalazłem takie coś .I zgodnie z tematem zapytam...czy wie co to za muzyka leci w nim (o konkretny tytuł chciałbym prosić)? | Owszem. Jest to śpiewany przez Maayę Sakamoto opening do RahXephona - Hemisphere. Tyle, że nieco zmiksowany. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|