Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Aoi Hana[Spoilery] |
Wersja do druku |
Kazus
Puszczam ci oczko
Dołączył: 14 Kwi 2009 Skąd: Poznań okolice - wiocha o nazwie Przeźmierowo Status: offline
|
Wysłany: 22-07-2009, 00:00 Aoi Hana[Spoilery]
|
|
|
Byłem ciekaw czemu nikt o tym anime nie pisze, gdyż wg. mnie zapowiada się naprawdę interesująco. Jestem po dwóch odcinkach, jak narazie spokojnie akcja idzie własnym tempem, a bohaterowie i ich przemyślenia są ciekawe i nie nużące. Również charakter bohaterek ( czy w tym anime będą role męskie?) pokazuje iż nie zbadane są czeluści kobiecych umysłów a ten kto rozszyfruje kod, zdobędzie klucz do najwyższej wieży....ehh nie ta bajka ;P. To tak w celu podsumowania, początek ciekawy, mam nadzieję na jeszcze lepszą obyczajówke i może coś jutro, tzn. dzisiaj dopisze, bo już nie moge myśleć. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 22-07-2009, 10:25
|
|
|
Cóż, jak na razie nie ma zbytnio o czym pisać. Przez dwa pierwsze odcinki poznajemy bohaterki, czyli najzwyklejsze pod słońcem dziewczyny, i dopiero w trzecim odcinku zaczyna się coś dziać, a mianowicie rusza wątek romantyczny.
Ogólnie seria mi się podoba - może fabuła nie jest odkrywcza, bo mamy tu typowe szkolne yuri połączone z wątkiem klubu teatralnego, ale bohaterki są całkiem sympatyczne, zaś akwarelowe tła są świetną odskocznią od przeładowanej efektami komputerowymi grafiki. Ponadto spokojne tempo akcji jak najbardziej mi odpowiada. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|