Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
moje rysunki (i nie tylko) |
Wersja do druku |
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
|
|
|
|
|
Alex Ashtray.
*Androgyne Emo*
|
Wysłany: 15-03-2010, 14:35
|
|
|
Prace są bardzo ładnie odwzorowane , szczególnie podoba mi się cieniowanie i kolorowanie.
Wolałabym jednak coś twojego zobaczyć (w sensie - original art). |
|
|
|
|
|
pannacotta
holy cow bow wow wow~!
|
Wysłany: 21-03-2010, 17:29
|
|
|
Shinku jest ślicznie wycieniowana *^^*
Zwierzaki też bardzo mi się podobają, mimo że tutaj cieniowanie jest raczej oszczędne. Żyrafka jest po prostu urocza. :3
Powiedz, czy rozcierasz palcem ołówek? Nie widzę tego dobrze, a nie chcę przypadkiem popełnić nietaktu...xD Jeśli rozcierasz, może warto zamiast tego spróbować pobawić się różnymi liniami? Widzę, że nie masz problemów z cieniowaniem, a rozcieranie ołówka nie jest tolerowane w różnego rodzaju szkołach plastycznych...To tylko taka sugestia. Sama do niedawna rozcierałam ołówek. O.o
Ogólnie twoje rysunki są naprawdę fajne. ^^ |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
|
Wysłany: 21-03-2010, 20:20
|
|
|
Matko jedyna, ktoś tu zajrzał --> szok.
W każdym bądź razie, dziękuję za miłe słowa.
Jeśli chodzi o Shinku to nie ma co za bardzo chwalić, bo wzorowałam się na innym arcie. (broń cię Boże, nie kalkuję, żeby nie było)
Natomiast zwierzaczki rozcierałam palcem. Choć cieniowania liniami też już próbowałam, ale to raczej przy mangach i anime. Z pewnością wrzucę jakiś orginal art, ale to nie prędko, bo:
1) to co smaruję na wykładach nie nadaje się raczej do publikacji (jestem wymagająca w stosunku do siebie)
2) ostatnio bark mi weny i czasu, gdyż oprócz studiów wymyśliłam sobie parę zajęć dodatkowych i trochę się nie wyrabiam
3) niestety nie mam dostępu do skanera
Postaram się może wrzucić jeszcze jakieś zwierzątka:) a jak zmaluję coś własnego na porządnym papierze i uznam, że się nada to też. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Alex Ashtray.
*Androgyne Emo*
|
Wysłany: 22-03-2010, 12:03
|
|
|
Pewnie, że zajrzał! Żadne dobre prace nie mogą zostać zignorowane >.<
:3
Fajnie, jak coś jeszcze wrzucisz :3 |
|
|
kinek17
More Exorcists!
|
Wysłany: 24-03-2010, 20:38
|
|
|
Bardzo ładne ;p Aż mnie motywuje jak widzę takie coś ;p |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|