Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Przejdź do.... |
Wersja do druku |
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-05-2010, 12:48 Przejdź do....
|
|
|
Krótko.
Otóż zastanawiam się czy możliwa jest dodania opcja ,,Przejdź do." np. strony 39(gdy jesteśmy na pierwszej, wiadomo - widać tylko wybór do trzeciej strony oraz trzy ostatnie).
Jak wiadomo niektóre tematy urastają do gigantycznych rozmiarów (np. Komentarze do Forgotten Realms) i przebijanie się przez kolejne strony po kolei jest mało wygodne. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-05-2010, 13:14
|
|
|
Nigdy nie widziałem takiej potrzeby. W jakim celu chcesz dojść do strony 39? Jeśli chcesz losowo szukać jakiegoś postu, to równie dobrze można zmieniać adres w pasku adresu przeglądarki. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 08-05-2010, 14:14
|
|
|
No ale jeżeli on wie, że coś jest na tej i tej stronie, ale wpierw musi się do niej dokopać? To raczej przydatna opcja, widziałem ją na kilku forach na php i zawsze się przydaje. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-05-2010, 20:01
|
|
|
Też miałem taki problem, zwłaszcza podczas questa FR... Kiedy wprawdzie lokalizacji postów nie pamiętałem dokładnie, ale mniej więcej orientowałem się w rozłożeniu przestrzennym tematu.
Well, ja sobie radziłem poprzez zmianę adresu w pasku przeglądarki czy odpowiednie wyszukiwania - ale well, niektórym taka opcja mogłaby się przydać. Choćby podczas dyskusji w stylu "Teraz mówisz X?! A 156 stron temu mówiłeś Y!" ;) |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|