Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Rezygnacja |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-05-2010, 08:15 Rezygnacja
|
|
|
Nosiłem się z tym od pewnego czasu, ale ostateczną decyzję podjąłem dopiero wczoraj. Prawda jest taka, że wraz z odejściem poprzedniego składu redakcyjnego w zasadzie zniknęły z Tanuki osoby, z którymi byłem tu najmocniej związany, którym zawdzięczam tu moją obecność. Choć wówczas nie czułem bezpośrednio potrzeby odejścia, jako osoba nie zamieszana w cały konflikt, wątpliwości już miałem. W miarę upływu czasu ulegały one pogłębianiu, tak że w chwili obecnej mogę już powiedzieć jasno - nie widzę dla siebie miejsca w obecnej redakcji serwisu. A że nie ma sensu podtrzymywać fikcji, toteż oficjalnie składam rezygnację.
Zaznaczam, nie jest to rezultat konfliktu z kimkolwiek, ani też efekt niczyich namów. Po prostu zdaję sobie sprawę, że jestem w redakcji ciałem obcym, kimś nie do końca pasującym do jej obecnej postaci. Zresztą, podejrzewam, że przynajmniej część redakcji moja decyzja ucieszy.
W kwestiach formalnych:
- dokończę to, co zacząłem - czyli wszystkie rezerwacje ostatnich serii.
- dopiszę też recenzję voluminów Seeda do piątego włącznie
Być może od czasu do czasu coś podeślę, ale już jako osoba zupełnie prywatna. Proszę zatem o odebranie mi dostępu do forum redakcyjnego. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|