Łódzkie Spotkania Jenocie |
Wersja do druku |
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 24-09-2010, 18:26 Łódzkie Spotkania Jenocie
|
|
|
Nie pozostałam obojętna na Warszawsko-Wrocławskie tematy spotkań. Ostatnio w gronie nowych osób pojawiły się jenoty z Łodzi więc może warto byłoby się spotkać? (a z paroma osobami w moim przypadku - i zapoznać). Może ktoś w najbliższym czasie pojawi się w okolicach centralnej Polski? Proszę się przyznać. :)
Zachęcam tym bardziej, że od pewnego czasu w Łodzi spotykają się również ludzie zainteresowani naszą tematyką (Anime Łódź Club) w sobotnie wieczory. Dawno nie miałam kontaktu na żywo z jenotami więc na prawdę ucieszyłabym się możliwością zobaczenia z Wami. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-09-2010, 20:11
|
|
|
Ja w sumie chętnie bym cię poznała, bo jeszcze jakoś do tego nie doszło, a łódzkich jenotów jednak nie ma dużo.
Co do łódzkich spotkań to Klub na MALu regularnie przysyła zaproszenia, ale wizja spotkania dużej ilości otaku mnie przeraża... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-09-2010, 20:50
|
|
|
Ja też się piszę |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-09-2010, 20:55
|
|
|
A ja was nie lubię, musicie się umawiać akurat jak wracam do Wawy |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 24-09-2010, 21:03
|
|
|
To możemy się spotkać w kameralnym gronie, nie ma problemu. :) A kiedy wracasz Mai do Warszawy?? |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-09-2010, 21:05
|
|
|
Jakoś w niedzielę, ale jutro mam cały dzień zajęty :< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 24-09-2010, 21:11
|
|
|
A to faktycznie nie da rady, ja w ten weekend weseluje. No szkoda. :/
Edit: To może pasowałoby Wam spotkanie na tygodniu po godzinie 17? (bo wtedy zdążę po pracy dojechać do domu i zjeść obiad). Z dniem tygodnia dostosuje się do Was, a co do miejsca - proponuje Wedlowską Pijalnię Czekolady koło Manufaktury.
Co Wy na to? |
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
|
Wysłany: 25-09-2010, 16:50
|
|
|
Teraz ja Cie nie lubię- w tygodniu jestem jeszcze w domu. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 26-09-2010, 09:13
|
|
|
O matko. :P To jak proponujecie? |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-09-2010, 09:21
|
|
|
Nie słuchaj tych marud tylko organizuj. Kto będzie to będzie, wszystkich i tak nie zgarniesz. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
|
Wysłany: 26-09-2010, 14:49
|
|
|
Organizuj, tylko może niech nie skończy się na jednym. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 27-09-2010, 06:53
|
|
|
BOReK - jak spotkam się choćby z jedną osobą to będzie sukces. :P Eire to konkretnie - kiedy Ci pasuje? Ja mam wolne po 17 więc dostosuje się do dnia tygodnia i miejsca (choć we wtorek zamykam sprawę z mieszkaniem). A Tobie Tren jak pasuje? |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-09-2010, 09:46
|
|
|
Ja jeszcze szczęśliwie nie wiem jaki mam plan na studiach (dzisiaj dzwoniłam, żeby się dowiedzieć, kiedy inauguracja na wydziale i okazało się, że już dawno minał termin zapłaty za indeks... fajnie...). Znaczy wywiesili go, ale nie mam pojęcia w której grupie jestem....
Właściwie to bardziej muszę uważać, żeby termin znowu mi nie skolidował z sesją Exalted. Więc naprawdę ciężko mi powiedzieć kiedy mam czas. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
|
Wysłany: 27-09-2010, 10:16
|
|
|
W piątek kończę o 20.15-środa albo czwartek, zależy jak nam języki ustawą. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-09-2010, 10:23
|
|
|
Eire napisał/a: | Organizuj, tylko może niech nie skończy się na jednym. |
Temat sugeruje mnogą liczbę spotkań. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|