Ulubiony rodzaj magii |
Ulubiony rodzaj magii: |
Czarna Magia |
|
60% |
[ 15 ] |
Biała Magia |
|
16% |
[ 4 ] |
Szamanizm Ducha |
|
12% |
[ 3 ] |
Szamanizm Ognia |
|
8% |
[ 2 ] |
Szamanizm Ziemi |
|
0% |
[ 0 ] |
Szamanizm Wody |
|
4% |
[ 1 ] |
Szamanizm Powietrza |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 8 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 20-03-2004, 00:08 Ulubiony rodzaj magii
|
|
|
Widzałem wiele tematów odnośnie ulubionych bohaterów, zaklęć, broni, jednak ponieważ nie widziałem nigdzie takiego tematu <wybaczcie jeśli był> to sam się spytam.
Ja najbardziej lubie Szamanizm Ducha za skuteczność w walce z Mazoku :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 20-03-2004, 02:06
|
|
|
Ulubiony rodzaj magii? Cóż... Zdecydowanie Czarna Magia. Za moc, skuteczność, efekty wizualne i fajne nazwy zaklęć ;] (umie ktoś powiedzieć Raugnut Rusyavuna? ^^)
Na dalszym miejscu cały Szamanizm Elementalny ze wskazaniem na najbardziej destruktywny Szamanizm Ognia (Fireball!) i Ziemi (Mega Brand!) oraz pewną grupę zaklęć Powietrza (a konkretnie te związane z elektrycznością, w stylu Digu Volt). To ostatnie to efekt oglądania VI epizodu SW ^^"
Natomiast Szamanizmu Ducha nie lubię ze względu na zbytnią skuteczność w walce z mazoku ;P |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-03-2004, 07:57
|
|
|
Trudno mi wybrac... Prawde mowiac, to w rzadnej ze szkol magii w Slayersach nie widzialem szczegolnie ciekawych zaklec... Jedynie rozne formy kul ognia / wody / negatywnej energii. Brakuje mi zaklec z innych dziedzin niz magia wojenna. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-03-2004, 10:06
|
|
|
Dziwne wydawalo mi się, że zaglosowałem na Czarną magię, a tu coś nie tak... chyba mi przeskoczyło, bo jest tam tylko 1 głos.
Ale ogólnie to popieram Dyslektyka - w Slayersach faktycznie brakuje magii o przeznaczeniu nie bojowym - chyba tylko identyfikacja i tworzenie magicznych kamieni, z tego co mi się kojarzy.
PS: leczenie też służy raczej walczącym, niż w codziennym życiu. |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 20-03-2004, 10:26
|
|
|
Czarna magia!!!! ^^
Jakoś najbardziej mi sie podoba... |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 20-03-2004, 10:31
|
|
|
Daerian napisał/a: | leczenie też służy raczej walczącym, niż w codziennym życiu. |
Możliwie jednak zapominasz o ślepcach i kalekach którzy bez leczenia nie mogli by prawidłowo funkcjonować... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 20-03-2004, 18:13
|
|
|
Czarna magia :DDDDDDDDDD
Najfajniejsze zaklęcia, poza tym już sama nazwa "Czarna magia" brzmi super ;DDDDDD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 20-03-2004, 18:34
|
|
|
Czarna magia i szamanizm ognia!!!!!!!! bez tego ani rusz w żadnej bitwie^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Kira
|
Wysłany: 20-03-2004, 20:26
|
|
|
Najleprze to Czarna magia i szamanizm ognia ( no i jeszcze biala sie przydje) w bitwach |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-03-2004, 21:08
|
|
|
Czarna masa?
Rozpatrujac to, co zaserwowano nam w serii: black magic (m66 >D )
Ten potencjal niszczycielski >)
Ale: Magii nie lubie. Wole psionike. >P |
|
|
|
|
|
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 29-04-2004, 15:48
|
|
|
blek madżik-Moj profil w liceum. Nic dodać nic ująć. |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 30-04-2004, 18:54
|
|
|
Od razu, widząc białe kółeczka w nakiecie i klikając na to pierwsze, po lewej od wyrażenia "Czarna Magia", wiedziałem, że to właśnie przy nim będzie najwięcej głosów... :> |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 18:59
|
|
|
bo to jest najlepszy rodzaj magii^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 30-04-2004, 19:40
|
|
|
Bo to robi duuże bum i jest takie fajne :P |
|
|
|
|
|
Balduran
|
Wysłany: 02-05-2004, 11:23
|
|
|
Mnie się tam najbardziej podoba szamanizm ognia :). Mianowicie dlatego, że bardzo przypadł mi do gustu czar Blast Bomb, tylko nie ten z anime tylko ten z mangi. Po prostu efekciarski :). A Fireball też niekiepski. |
_________________ Somewhere in the world
Somewhere in the dark... |
|
|
|
|
|