| Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
| Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-02-2010, 18:00
|
|
|
| Pierwszy to jakieś eroge. Drugi to art Megao do tej mangi. |
|
|
|
|
 |
kokodin 
fangirl inside

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 24-02-2010, 18:51
|
|
|
| Norrc , moje ulubione avm i jedno z lepszych anime o sztukach walki Samurai champloo. Ponieważ jest to scena o ile dobrze pamiętam z pierwszego odcinka. |
|
|
|
|
 |
Norrc 

Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-02-2010, 19:35
|
|
|
Ahh jasne, że Samurai Champloo. Do głowy przychodziło mi też H20; Footprints in the Sand. Tam też były wiatraczki.
Dzięki Kok. |
|
 |
Pierożek
Gość
|
Wysłany: 28-02-2010, 17:34
|
|
|
Czy ktoś wie z jakiego to anime?
/ciap!/
Aż trudno uwierzyć, że żadna moderacja tego nie chlasnęła wcześniej... Na przyszłość radzę większy rozsądek we wstawianiu a) ruchomych i b) niestosownych obrazków na tym forum. |
|
|
|
|
 |
Norrc 

|
Wysłany: 28-02-2010, 18:50
|
|
|
| Pierożek, poślij mi ten obrazek jako prywatną wiadomość. |
|
 |
Issina 
Dante.. I'll miss you

|
Wysłany: 01-03-2010, 08:10
|
|
|
| A może lepiej po prostu dać na forum tylko schować w tagi spoiler lub zatytułować, że "oglądasz na własna odpowiedzialność"? =/ |
|
 |
Pierożek 
|
Wysłany: 01-03-2010, 16:50
|
|
|
........................
Usunąłem Link do obrazka po dostaniu odpowiedzi, żeby nie było żadnych problemów ;] dzięki za odp. |
Ostatnio zmieniony przez Pierożek dnia 02-03-2010, 07:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Norrc 

|
Wysłany: 01-03-2010, 17:38
|
|
|
| Pierożek, to będzie Charger Girl Ju-den Chan. |
|
 |
Carline
Gość
|
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-03-2010, 19:04
|
|
|
| Co do tego długowłosego blondyna, czy to czasem nie jest ten facet z którego Easnadh zrobiła kobietę? |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Koci łypacz

|
Wysłany: 03-03-2010, 20:07
|
|
|
| Altruista napisał/a: | | Co do tego długowłosego blondyna, czy to czasem nie jest ten facet z którego Easnadh zrobiła kobietę? |
Raczej nie, tamten chyba z Gakuen Heaven był. Ten samiec jest za mało charakterystyczny i wygląda mi na randoma. Ale ja się mogę mylić. |
_________________ Hisa: Jamnikiem jestem i nic, co długie, nie jest mi obce!
Hisa: ...łożeż, jak to zabrzmiało
 |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 05-03-2010, 00:01
|
|
|
| pierwszy post w temacie napisał/a: | Zgodnie z tytułem - temat służy do zadawania pytań o wszelkie anime, których tytuł wyleciał nam z pamięci, których fragment widziało się gdzieś przelotnie i które z tych czy innych przyczyn musimy za wszelką cenę zidentyfikować.
Osobom zadającym pytania doradzałabym podawanie od razu jak największej liczby szczegółów - im dokładniejszy opis, tym większa szansa, że ktoś będzie mógł pomóc. |
Usunięto post nie na temat |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Gokusan 

|
Wysłany: 05-03-2010, 17:27 Szukam Anime (POMOCY)
|
|
|
| Witam wszystkim.... kilka dni temu znalazłem na youT. scenę z anime.... i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało ;) ....pomożecie mi>? opiszę mniej więcej jak to wyglądało ...(szła dziewczyna z chłopakiem w tle był kozacki zachód słońca... wszedzie pomarańczowo... i jak szli dziewczyna próbowała go złapać za dłoń ... ale się wstydziła po chwili on ją złapał) .aaaa i wokół było mnóstwo par które trzymały się za ręce... Co to moze być za anime ? pozdrawiam i czekam na ODP. |
|
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-03-2010, 18:02
|
|
|
| Gokusan napisał/a: | | Witam wszystkim.... kilka dni temu znalazłem na youT. scenę z anime.... i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywało ;) ....pomożecie mi>? opiszę mniej więcej jak to wyglądało ...(szła dziewczyna z chłopakiem w tle był kozacki zachód słońca... wszedzie pomarańczowo... i jak szli dziewczyna próbowała go złapać za dłoń ... ale się wstydziła po chwili on ją złapał) .aaaa i wokół było mnóstwo par które trzymały się za ręce... Co to moze być za anime ? pozdrawiam i czekam na ODP. |
Saikano? |
|
|
|
|
 |
Gokusan 

|
Wysłany: 05-03-2010, 20:43
|
|
|
| Altruista --- nie to nie to ;( .... |
_________________ Anata no me ni sumu tenshi ga sasayaku..."Subete ga ima hajimaru to"... ;) |
|
|
|
 |
|
|