| Sesje przez Skype, anyone? |
| Wersja do druku |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 27-05-2008, 10:17 Sesje przez Skype, anyone?
|
|
|
Są może chętni do sesji przez Skype?
Tylko osoby pełnoletnie. Sesje wieczorami, zwykle od 19-20 do 23-24. Wszystkie dni tygodnia wchodzą w grę; umawiamy się tak, żeby wszystkim pasowało.
Na zaostrzenie apetytu garść screenów z kilku naszych skajpowych sesji:
Screens A
Screens B
Screens C
Screeny D
Screeny E |
_________________ Gry są do grania, nie do czytania. Go play!
Ostatnio zmieniony przez Arioch dnia 05-01-2012, 21:58, w całości zmieniany 18 razy |
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 23-06-2008, 13:16
|
|
|
| [tu była lista systemów, ale straciła rację bytu, skoro i tak co miesiąc czy dwa próbujemy czegoś nowego] |
Ostatnio zmieniony przez Arioch dnia 10-01-2011, 02:24, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
 |
Darken 
Mroczna Choolera

|
Wysłany: 24-01-2009, 23:58
|
|
|
Ja natomiast chętnie poprowadzę grę po skype.
System to The Shadow of Yesterday, którego tłumaczenie wychodzi 31 stycznia.
Na tej strony możecie zapoznać się z informacjami o tej grze.
Kontakt gg:
3286156 |
_________________ The Shadow of Yesterday
Zgarnij Podręcznik nadchodzącego systemu postapo-fantasy! |
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 01-05-2009, 16:46
|
|
|
W ciągu miesiąca zamykam obecnie prowadzoną kampanię i zaczynam coś nowego. Jeden otwarty slot.
Odpocząłem od mechów, więc Bliss Stage ponownie wchodzi w grę. Do klimatów FF również mogę już wrócić.
Do listy powyżej dodaję jeszcze Contenders, ale to najchętniej w konwencji Street Fightera lub King of Fighters, bo za boksem nie przepadam. Graliśmy już kiedyś Guilty Gear X na Contenders, sprawdzało się nieźle.
Rozważam jeszcze prowadzenie Exalted, ale na pewno nie na podręcznikowej mechanice. |
Ostatnio zmieniony przez Arioch dnia 26-05-2009, 18:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
OverLord_Zenon 
Lord Chaosu

Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 02-05-2009, 01:39
|
|
|
| Używamy programu do kostek, żetonów, kart postaci, mapek i takich tam. Zależnie od wymogów systemu Gametable (dobry do dedeków), Vassal/Bucket of Dice (dobry do całej reszty), albo kombo. Są inne alternatywy, ale te są darmowe, cross-platform i nie pochłaniają dużo zasobów systemowych. |
Ostatnio zmieniony przez Arioch dnia 10-01-2011, 02:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 26-05-2009, 18:52
|
|
|
1. Kolejna kampania zamknięta. Postanowiliśmy jednak na jedną lub dwie przygody wrócić do naszej starej kampanii Ninja Princess Usagi-chan Go!, gdzie mamy komplet graczy. W związku z tym przez najbliższe dwa tygodnie brak miejsc - później natomiast zaczynam prowadzenie czegoś nowego i będzie można się dołączyć. Prawdopodobnie tym razem będzie to coś czysto przygodowego (chociaż setting wciąż pozostaje kwestią otwartą) albo poprawione Exalted.
2. Gram równolegle w D&D 4e, ale ponieważ po kilku sesjach widzę już, że system na dłuższą metę mi nie odpowiada, wkrótce będzie w tej grupie wakat. Jeśli ktoś chce wskoczyć na moje miejsce, zapraszam. |
_________________ Gry są do grania, nie do czytania. Go play! |
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 05-07-2009, 15:27
|
|
|
| Zwolniło się jedno miejsce w Exalted. Przy czym uprzedzam - w tym przypadku propozycja dotyczy wyłącznie graczy, którym nie przeszkadza obecność na sesji anty-realistycznych walk w stylu anime. Sesje w środy. |
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 23-08-2009, 15:48
|
|
|
Znajomy ma wolne miejsce w L5R przez Skype. Mogę skontaktować, jeśli ktoś jest zainteresowany. Grają chyba w poniedziałki, przynajmniej na razie.
Składu do Bliss Stage natomiast nie zamknę raczej szybciej, niż w połowie września, więc wciąż można się zgłaszać. |
|
|
|
 |
szelest 
|
Wysłany: 07-09-2009, 09:03
|
|
|
| Arioch napisał/a: | | Znajomy ma wolne miejsce w L5R przez Skype. Mogę skontaktować, jeśli ktoś jest zainteresowany. Grają chyba w poniedziałki, przynajmniej na razie. |
Aktualnie brak miejsc:) |
|
|
|
|
 |
OverLord_Zenon 
Lord Chaosu

Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
|
|
|
 |
Arioch 
Kjójik!

|
Wysłany: 12-09-2009, 15:49
|
|
|
Zakładam, że chodzi o Bliss Stage? Deckard zastanawiał się wczoraj, czy nie wskoczyć na ten trzeci slot, ale to wciąż otwarta kwestia, więc spokojnie mogę Cię dopisać do kolejki :) Wystartujemy z tym i tak dopiero jakoś w październiku, kiedy ludzie pozamykają bieżące kampanie, więc na razie nie ma jeszcze żadnych definitywnych ustaleń.
Opcjonalnie możesz się zawsze łapać na coś innego. Znajomi różne rzeczy prowadzą, zwykle są jakieś 3-4 równoległe gry do wyboru i średnio co 1-2 miesiące trafia się rekrutacja do czegoś nowego.
Podeślij na PW swój e-mail, to wyślę Ci invite na stronę, gdzie ustalamy szczegóły. |
|
|
|
 |
|
|