| Komunikatory |
| Wersja do druku |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Gdzieś pomiędzy dniem wczorajszym i jutrzejszym Status: offline
|
Wysłany: 18-08-2008, 08:57
|
|
|
| Przez pewien czas (dawno, dawno temu) korzystałem z ICQ, potem przesiadłem się na GG. Nie był to najlepszy komunikator, ale siedziało na nim trochę moich znajomych, więc używałem go i używałem... aż przyszedł GTalk. Przez krótką chwilę korzystałem z tych 2 komunikatorów na raz - ostateczny upadek GG dokonał się wraz z migracją ludzi na gmaila. Obecnie GTalk jest jedynym komunikatorem z jakiego korzystam, i nie czuję potrzeby zmiany. |
_________________ Nie straszne nam lata płynące,
Nie groźne nam mowy wylewne,
Nie skuszą nas prawdy mylące,
Nasze peleryny są pewne.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-08-2008, 18:33
|
|
|
hmm...
A ja byłem kolekcjonerem... najpierw ICQ, potem gg, po drodze dla kontaktów w USA zamiałem AIM i MSN, potem tlen... potem trafił mnie szlag i wszystkie ww. zgromadziłem w Mirandzie, ale z chwilą zawieszenia się kilka lat temu na stałe na IRCu (oczywiście w sieci MIRCX, a potem zmigrowaniu na Rizon) wszystkie komunikatory jako niewygodne i nie pozwalające na rozmowę w więcej niż 2 osoby poszły w odstawkę.
Z nastaniem google talka zamiałem go, i teraz na ICQ/AIM/gg/MSN można mnie łapać... po uprzednim tycnięciu na IRC/mail że mam włączyć XD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 19-08-2008, 21:41
|
|
|
| GG siadało, więc zainstalowałem Tlen, Tlen jets ciągle sprawny, więc już nic innego nie uzywałem. Kropka. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
de99ial 
Big Bad Wolf

Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
 |
BloodRevan 
[Miejsce dla sponsora]

|
Wysłany: 21-08-2008, 13:47
|
|
|
| Ja używam aktualnie 2 komunikatorów- Google talk i Spik. Powody zostały już wymienione we wcześniejszych postach, więc nie ma potrzeby ich powtarzać. |
|
|
|
|
 |
krejd 
Uaaa :P
|
Wysłany: 21-08-2008, 15:18
|
|
|
| Zrezygnowałem ostatecznie z denerwującego, debilnego AQQ i przeniosłem się na Spika. Jestem zadowolony :). |
_________________ Kyuuu :). |
|
|
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-07-2009, 16:56
|
|
|
Przy okazji szukania nazwy czcionki, którą widać w oknie rozmowy w GTalku natknąłem się na to - przydatne "sztuczki" do GTalka.
A jeśli o komunikatory chodzi, to od wczoraj jestem szczęśliwym użytkownikiem Mirandy. Konfiguracja i personalizacja zajęły mi ładne parę godzin, ale połowa tego czasu przeznaczona była na ostateczne dopieszczanie. Jeśli komuś chce się poświęcić dużo czasu i nerwów na konfigurację, jest to jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy multikomunikator. |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
BoginiMarzeń 
Marzycielka
|
Wysłany: 24-07-2010, 11:39
|
|
|
| Uzywam tlyko i wyłącznie GG, kiedys zaczełam z Nktalk, ale to nie to samo :P |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
 |
Athi 
Apple Girl

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-07-2010, 11:57
|
|
|