Postać, która przypomina Was najbardziej |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-01-2009, 14:41
|
|
|
Z charakteru jestem jak Geralt, ale wyglądem i zachowaniem (niestety) przypominam Choco |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
aoc
|
Wysłany: 02-01-2009, 22:48
|
|
|
A , ja nie wiem ... hmmm ... z charakteru chyba najbardziej Kanę z Minami-ke . A z wyglądu jeszcze nie trafiłem na taką postać :) |
|
|
|
|
|
MegamanNoTsukaima
Gość
|
Wysłany: 30-01-2009, 01:07
|
|
|
Z wyglądu to chohiego i Kabuto(naruto) razem polonczonych
a z charakteru
To byłby Higara Saito(ZnT) oraz Uzumaki Naruto
Taki co lubi kobiety
ale wariat i warrior z ADHD jakich mało na tym świecie |
|
|
|
|
|
Shadow Dancer
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-01-2009, 01:32
|
|
|
Wygląd? Trochę jak Hinamori... A z charakterku... jak mieszanka Shenhuy z Black Lagoon z Allucardem i Rakim z Claymore xD |
|
|
darksamurai
Głupiec z wyboru
|
Wysłany: 02-02-2009, 18:53
|
|
|
Z wyglądu... tak w sumie, to jakoś mało mnie to obchodzi...
Z charakteru czasem mogę zalatywać Tousenem z Bleacha, z tym, że moja sprawiedliwość jest "normalna". Do tego czasem dochodzi dobroć klona Syaorana z TRC (z początku), a z drugiej strony FWR-owskie dążenie do celu.
Do tego często obycie stereotypowego "mruka".
Wychodzi dziwny przychlast xD. |
|
|
|
|
|
Sonfire
Dla Ciebie Piotr-san ;).
|
Wysłany: 02-02-2009, 19:21
|
|
|
Z wyglądu/charakteru to zdecydowanie Saito z ZNT ;). |
|
|
|
|
|
Zyll666
Ktoś tam
|
Wysłany: 02-04-2009, 16:07
|
|
|
Z zachowania, o zgrozo, Satou z Welcome to the NHK. Pamiętacie scenę, w której wybrał się w poszukiwaniu pracy i przez całą drogę powtarzał, co ma powiedzieć ? Ja ma tak samo ( tyle, że nie na głos ). Zwyczajne sprawy potrafię czasem rozplanowywać, jakbym miał odbić zakładników z budynku opanowanego przez terrorystów. Że nie wspomnę o izolacji, i czasem problematycznym nawiązywaniem kontaktów. Lekko offtopując, seria naprawdę świetna, ale jakoś nie mogę się przymusić do dalszego oglądania, bo zwyczajnie mnie to dołuje... A z wyglądu ? Nieco na siłę Tamaki Shinichiro z Code Geass, przez tą bródkę i nieco odstające włosy :) |
|
|
|
|
|
Elfen_Lied
|
Wysłany: 13-04-2009, 18:15
|
|
|
Mi się wydaje że jestem podobny do Okazaki Tomoya (nie wiem jak to poprawnie odmienić) z Clannada. Spokojny, znudzony życiem, czekający na jakiś przełom w życiu, na swoją drugą połówkę.. |
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Higurashi no Naku Koro ni
|
|
|
|
|
Chatoyant -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-06-2009, 04:46
|
|
|
Che, che. Zdecydowanie przypominam Ed z Bebopa. No serio!:
Wikipedia napisał/a: | Ed – hakerka zamieszkująca Ziemię. W serialu ma około 13 lat. Przedstawia się jako Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV, jednak jest to wymyślone imię. Ojciec, Appledelhi Siniz Hesap Lutfen, którego spotyka w sesji 24, nazywa ją "Francoise"(z drugiej strony nie pamięta czy miał syna czy córkę). Appeldelhi przez 7 lat szukał po całym świecie swojej córki. Zakonnica z sierocińca, w którym przebywała Ed wyjaśniła, że zapomniał jej odebrać z przedszkola.
Gibka, nadpobudliwa, wyjątkowo inteligentna. Lubi grę w szachy i zabawę z psami. Na planecie Ziemia była to postać owiana różnymi legendami. Mówiono, że jest to zły haker, "drag queen", kosmita, koszykarz oraz guru Hindusów. |
Tak. Zdecydowanie jest coś w tej analogii. :D |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-06-2009, 09:00
|
|
|
Istotą mej osobowości jest niecodzienny mix:
Hinata(Naruto) + Konata(Lucky Star) + L (Death Note) + Kotomi (CLANNAD)
Taaak... dziwaczne czyż nie... ( mówiąc o L nie mam jednak na myśli jego genialności, a dziwactwa... szczerze mówiąc to ja nawet siedzę jak on...) |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 15-06-2009, 16:14
|
|
|
Z wyglądu to raczej do Killego z Mangi i anime Blame! a z charakteru do tego gostka z Mushishi. Typ spokojny ludek. |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-06-2009, 16:31
|
|
|
Powtórka testu z Azumangi.
Tym razem wyszła mi Yomi. Pominawszy pewien szczegół (nie jestem aż tak wrażliwy na punkcie swojej wagi) nawet sie zgadza :) |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 22-06-2009, 17:56
|
|
|
Z wyglądu Minako, tyle że z krótszymi włosami, a z charakteru... Hotaru (SM) + Utena + Wakaba (trochę + ZnaKtośTakieDziwadłoKtóreLubiBiegaćBosoNaDeszczu. A to jeszcze nie wszystko. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
peki
|
Wysłany: 23-06-2009, 11:36
|
|
|
Z charakteru to jestem połączeniem Xanxusa z Hitman Reborn i Leloucha z Code Geass.
A z wyglądu sam nie wiem -.- |
|
|
|
|
|
R2D2
|
Wysłany: 26-06-2009, 21:51
|
|
|
Z wyglądu przypominam Hapa z Eureka SeveN. Mam tylko nieco gęstrze włosy.
Co do charakteru, mogę z dumą ogłosić że nie spotkałem w M&A jeszcze takiego dziwaka jak ja :D. |
_________________ Knights Who Say Ni!
|
|
|
|
|
|