Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Postać, która przypomina Was najbardziej |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-06-2005, 19:33 Postać, która przypomina Was najbardziej
|
|
|
Zastanawialiście sie kiedyś, czy w jakimś anime czy też mandze plącze się gdzieś postać, która Was przypomina? Może pod względem wyglądu, a może charakter ma tak podobny, że nic, tylko ją za to udusić? Może ktoś z Was znalazł kogoś, z kim mógłby się utożsamić - albo jest jedyny i niepowtarzalny i absolutnie żadna postać go nie przypomina? :>
Ja jeśli już musiałabym wybierać, obstawiałabym Filię ze Slayers - taka sama niezdecydowana histeryczka, jak ja... Brrr! |
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-06-2005, 19:43
|
|
|
Ja jestem podobna do Sakury ze Naruto ^ ^ |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-06-2005, 20:15
|
|
|
Ja jestem zbyt indywidualistyczny, by kogoś przypominać... Nie mniej jednak moje cechy miewają następujące postacie:
- Keitaro Urashima z Love Hina... Momentami jestem przynajmniej równie gapowaty.
- Yomiko Readman z R.O.D - orbituje ku każdej kupie zadrukowanego papieru. Im go więcej, tym bliżej mnie do niego... Grupa Warszawa może to poświadczyć.
- Dowolny Przystojny-Zimny-Drań z Nadmiarem Inteligencji - a powiedzcie, że nie jestem przystojny i inteligentny... Potrafiłbym być też bardzo wyrachowanym.
- I - z innej bajki - Berserker of Khorne, względnie Slaine. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 21-06-2005, 20:26
|
|
|
Piro z MT? Wiem, wiem, Megatokyo to nie manga, ale...>] |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-06-2005, 20:36
|
|
|
O! Piro z Megatokyo też jest podobny... To nie jest manga japońska, ale amerykańska (tak, to chore... ale skoro może być manga koreańska, to czemu nie amerykańska?). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-06-2005, 01:16
|
|
|
Mnie opisywano różnei skrzyżowanie Squala z FFVIII z głownym bohaterem GTO podobno ta manga jest moją przyszlością. ale sam sie z nikim nie utożsamiam |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-06-2005, 07:02
|
|
|
Zelgadis:P - milczkowaty i często gęsto wpada w szał. Do tego podobnie szeroki zakres zainteresowań (choć oczywiście mi brakuje zdolności). Oprócz tego, niestety, Osaka z Azumanga Daioh. Jestem tak samo wiecznie rozkojarzony, nieprzytomny, nigdy nie uważam, zasypiałem na lekcjach i zdecydowanie zbyt często mam głupie pomysły. Dlatego jest to moja absolutnie ulubiona postac:>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 22-06-2005, 15:23
|
|
|
Lina. koniec, kropka. XD
nienażarte, wredne, uparte, złośliwe, gadatliwe... oto (prawie) cała ja :P prawie, bo kilka cech by mozna jeszcze dodac...
a oprocz tego w Geneshafcie byla taka mala brązowowłosa dziewuszka - i toto wygląda jak ja T_T" załamka... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-06-2005, 16:12
|
|
|
Sam siebie opisałem w Eksterminacji...a jeśli chodzi o mangowe stwory. Z charakteru mógłbym być Xellosem, zaś z wyglądadu....nie mam pojęcia. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-06-2005, 16:24
|
|
|
Uch... nie jestem błękitnookim blondynem, ale wydaje mi się że Kurtz Weber to jakieś moje alter ego... nie do końca poważny, ale jednak realista, świntuch ("ano sukimi gaijin" jak mówi o nim Chidori ^^), i... snajper! Zawsze lubiłem bronie miotające... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-06-2005, 18:27
|
|
|
Trudno powiedzieć. Może Ami Mizuno z 'Sailor Moon'. ^ ^ Jestem cicha spokojna, ale jak trzeba potrafię zadziałać. Poza tym przez jakiś czas byłam nawet nawiedzonym kujonem, potem na studiach mi przeszło, choć nie do końca. No i do tego lubię grać w szachy. :P |
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 22-06-2005, 19:18
|
|
|
Schizy mam z gatunku Kiry Asou z Marsa. Mniej wiecej tyle samo przeszlam razem wzietego co bohaterowie tej Mangi razem wzieci. Ale generalnie jestem bardziej meska, wiec wygladam jak rudy Sorata z X'a, a charakter mam troche Satsuki (a nawet bardzo) z tegoz tytulu. |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-06-2005, 20:47
|
|
|
Amelia will Tesla de Seyrun. Małe, wkurzające, gadatliwe, wyposażone w dużą dozę problemów moralnych z gatunku "ale czy to aby na pewno w porządku?", ponadto nieco za dużo dobrych chęci (które wpradzie ustępują ostatnio przed słodkim nieróbstwem)... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 22-06-2005, 20:50
|
|
|
Zdecydowanie najbardziej podobna do mnie, znana mi postać, jednocześnie zdecydowanie ulubiona, to Sango z Inuyashy. Na pierwszy rzut oka cicha i dziewczęca, nie wychyla się, taka typowa, dobrze ułożona japoneczka. Przy czym jak potrzeba to i przyłożyć potrafi. Tylko niestety ja nie umiem przyłożyć z takim skutkiem... ^^'' No i nie jest głupia, jednocześnie nie będąc chodzącą encyklopedią. Nie jest też wyidealizowana (nie ona, niebiosom dzięki, w serii robi za pełną ciepła i zrozumienia Pannę Empatię, co to zawsze coś mądrego do powiedzenia ma). Zdecydowanie też nie typ bezradnego dziewczątka, czekającego na przybycie wybawcy na białym rumaku. A nawet, jeśli czeka, to się nie zdradza XD
Wyjątkowo traumatycznych przejść nie mam, ale codziennych swych wzlotów i upadków też nie dzielę z innymi zanadto. I ja też lubię miętolić kotki XD
Jedyne czego jej do mnie brakuje to niezdarność (co jednak kłóciłoby się z uprawianą profesją, więc można wybaczyć) i opryskliwość, czy też wrodzona radość z dogryzania bliskim znajomym XDD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-06-2005, 10:32
|
|
|
No własnie, przypomniało mi się, że w testach z gatunku "którą czarodziejką jesteś" które uwielbia robić moja znajoma zawsze wychodziła mi ta niebieska, Ami costam... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|