Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bohaterowie - ciekawi, czy rozmemłani? |
Wersja do druku |
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 02-03-2006, 14:16
|
|
|
Ja dzielę bohaterów anime na ciekawych, lubianych, nielubianych i nieokreślonych. Ciekawi to ci, którze są IMO interesujacy pod wzgledem psychologicznym - a jeżeli nie, to dlatego, że ich charakter trochę gryzie się z zajmowaną przez nich pozycją w fabule danego anime (ew. mangi). Nie podciagam wszystkich ich jednak pod kategorię lubiani, bo ta jest zarezerwowane tylko dla takich postaci, ktore polubiłabym w świecie rzeczywistym (niektórzy "ciekawi" moga być tutaj włączeni, ale na pewno nie wszyscy). Nielubiani to ci wszyscy, których przeznaczyłabym na odstrzał. Czasami mogłabym potraktować łagodnie, na przyklad wyprawić za morze by nie musieć ich wecej ogladać. Reszcie życzę powolnej śmierci. Ostatnia grupa to ci, którzy robią tło, więc ja ich nie zauważam. Używając przenośni, ani mnie ziebią, ani grzeją. Pod warunkiem jednak, że zajmują jednej z głównych ról - są to postacie z reguły niezbyt rozwinięte pod względem psychologcznym, więc jeżeli kogoś takiego obsadzą w jedenj z głównych ról, to ewidentnie bedzie ciepłym kluchem, a więc przejdzie do podzbioru "nielubianych". Z ogromnym prawdopodobieństwem. |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
mizu111
|
Wysłany: 08-03-2006, 16:36
|
|
|
ja nie mam podziałow co do bohaterów, albo ktoś ma coś w sobie i zostaje zapamiętany, albo jest nijaki i znika w niepamięci. Co do Chi i Hideki to są to jedne z niewielu postaci, które bym z chęcią zakopala w ogródku, a juz szczególnie jego. Ich "wielka miłość" nie przemawia do mnie. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-03-2006, 17:00
|
|
|
mizu111 napisał/a: | Co do Chi i Hideki to są to jedne z niewielu postaci, które bym z chęcią zakopala w ogródku, a juz szczególnie jego. |
Tym już się akurat ktoś zajął - http://www.grisznak.webpark.pl/eks2.doc |
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 08-03-2006, 19:45
|
|
|
Oryginalny tekst ;] Zwłaszcza koniec był niezły XD Chii jak Chii jeszcze mogę przeżyć, ale Hidekiego nie bardzo. Sprawia wrażenie jakby nie miał wyższych pryiorytetów w życiu tylko podniecanie się płcią przeciwną kazdego rodzaju ==' |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 08-03-2006, 20:06
|
|
|
Cóż... Chyba tego wieczoru wszytkiego nie przezcytam, ale czemu się nie skusić później ;] Nie ma to jak dobry fanfik ^^ |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
mizu111
|
Wysłany: 08-03-2006, 20:57
|
|
|
znajduje tu zdolności literackie. grisznak masz talent!!!!, tylko po co składać tę chii? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-03-2006, 16:55
|
|
|
Dzięki. Co do Chi to Soundwave prosił, poza tym przydała się w kilku odcinkach. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|