Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kogo lubisz w M&A najbardziej |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-07-2005, 21:30
|
|
|
Cytat: | -Dunpeal (Vampire Hunter D: Bloodlust) |
On się D nazywał. Dhampir (przez głupków ze Stanów względnie Japonii błędnie transliterowany jako dunpeal) to rasa. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-07-2005, 23:16
|
|
|
No to leci lista :D:
- święta trójca, czyli: Spike Spiegel, Alucard oraz Onizuka :P,
- reszta drużyny z Bebopa (Jet, Ed, Faye, Ein'a też się podepnie na smyczy ;)), oraz niemalże cała reszta z tej serii,
- ojczulek Anderson, Victoria oraz Walter z Hellsin'a,
- Kikuchi oraz "gang' Murai'a z GTO :P, Tomoko, Uehara oraz Urumi, dodam jeszcze Uchiyamadę ;),
- to się nie bardzo zalicza do działu, ale dopiszę Usagiego Miyamoto z "Usagi Yjimbo" :P,
Jak coś sobie jeszcze przyponę, to dodam... ale wątpię, lecytyna mi się skończyła :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
pink.stranger
|
Wysłany: 05-08-2005, 12:39
|
|
|
1. Spike Spiegel (and others)
2. Duo Maxwell
3. (miejsce rezerwowe)
As you see - nothing special ;-) |
_________________ I can resist anything but temptation.... |
|
|
|
|
Ash DeLuxe
tereferekuku
|
Wysłany: 05-08-2005, 17:37
|
|
|
Modyfikacja;
3 bohaterki żeńskie z Inuyashy (bez Kaede ;P),
Ayanami z Evangeliona,
Motoko z GITSa może być, za to Bateau z GITS 2 jest moim idolem ;)
nic, ide myśleć dalej... a może ktoś napisze kogo nie znosi w M&A? ;) |
_________________ Jeśli potrafisz zachować spokój, gdy wszyscy szaleją, to znaczy że nie rozumiesz problemu. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-08-2005, 21:40
|
|
|
Ash DeLuxe napisał/a: | a może ktoś napisze kogo nie znosi w M&A? |
Służę uprzejmie^^
Istoty na nie:
> Teela Zain Elmes [Candidate for Goddess, za to, że w ogóle była]
> Cheza [Wolf's Rain, jw, tylko w dodatku na różowo i kwiatek]
> Delphina [Last Exile, za Luciolę]
nie wiem czemu same baby...
istoty na tak:
> Tablis [Eva, za zbyt szeroki uśmiech]
> Susumu [Peace Maker Kurogane, za wspaniałą kwestię "nie posiadam uczuć"]
> [w tej chwili] Chidori Kaname [Full Metal Panic, niespożyte pokłady cierpliwości, ja bym już go zatłukła] |
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-08-2005, 12:21
|
|
|
Przynaj, że się z nią po prostu utożsamiasz -_-'
Ja jestem zakochana w Kradzie i ojcu Tresie. Lubię świry wszelkiego typu. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 07-08-2005, 11:28
|
|
|
Haaa... Chidori! ♥ ♥ ♥ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ash DeLuxe
tereferekuku
|
Wysłany: 07-08-2005, 18:35
|
|
|
Wszyscy kochają postacie anime... Chyba jestem inny, bo nie żywie tak gorących uczuć do żadnej z nich. ;P
Ale trudno jest mi wskazać kogo nielubie w M&A... powinny to być opstacie dysponujące magią/zdolnościami, i właściciele/piloci mechów, ale jestem fanem NGE...
Czarne charaktery uwielbiam (jeśli mają jakąś cechę wyróżniającą), ale do czego zmierzam, czy wam też łatwiej wskazać kogo lubicie/kochacie, a kogo niecierpicie? |
_________________ Jeśli potrafisz zachować spokój, gdy wszyscy szaleją, to znaczy że nie rozumiesz problemu. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 07-08-2005, 20:32
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Haaa... Chidori! ♥ ♥ ♥ |
Podejrzewam u ciebie coś graniczące z miłością do FMP. Mylę się? Jeżeli nie, to dobrze ^__^ [wreszcie ktoś mnie zrozumie! IT, ty nigdy nie doceniłaś tej serii, nie wiesz co tracisz.]
Jeżeli o bohaterów z FMP chodzi, to na nerwy działa mi jedynie Tessa. Nie lubię tego typu istot i nawet bycie Whispered jej nie pomaga. Od biedy można jeszcze zaliczyć do tej grupy Gaulna, bo ile razy można zabijać tego samego gościa?! Nawet w TSR Sosuke ma przez moment wątpliwości co do jego śmierci jak Venoma widzi @_@
Za to tymi ulubionymi są z pewnością Chidori [j/w było] i Melissa [jej książeczka do musztry wymiata] |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 07-08-2005, 23:05
|
|
|
GoNik napisał/a: | Jeżeli nie, to dobrze ^__^ |
<ze łzami w oczach rzuca się gonik na szyję>Waaaai *^___^*
A zresztą, przyjrzyj się uważnie mojemu awatarowi... Masz u mnie ciastko jak potrafisz dokładnie powiedzieć kto to jest i co właśnie robi! xD
GoNik napisał/a: | Jeżeli o bohaterów z FMP chodzi, to na nerwy działa mi jedynie Tessa | mi też, zwłaszcza po tym co zrobiła Sousukemu w "Owaru...", i zasłużyła sobie na to co się zdarzyło w "Odoru...". Inna rzecz, że te scenki z jej pobytu u niego w Fumoffu (pyskówki z Chidori, scena na basenie, albo jak ją Mao złapała na zakradaniu się do jego wyrka... i ta minka kiedy ją przykuła...) NORMALNIE BOMBA!!! Tylko Chidori jest lepsza... np ten odcinek z nawiedzonym szpitalem... Inna rzecz, że cierpliwa i zdecydowana dziewczyna jak ona... ..^_^.. ♥ ♥ ♥
A co do Gaulna i TSR... jakbyś czytała książki, to byś wiedziała... że... LOL!!! Nie powiem xDDDDD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 08-08-2005, 00:25
|
|
|
<nie płacz, nie płacz. *pat, pat* ja już tak działam na ludzi, że są szczęśliwi mogąc być obok mnie>
wa-totem napisał/a: | przyjrzyj się uważnie mojemu awatarowi... Masz u mnie ciastko jak potrafisz dokładnie powiedzieć kto to jest i co właśnie robi! xD |
Ciacho jest tego warte... wygląda mi toto na Kurza... ale co toto robi? planuje coś niedobrego, jak zwykle? Ew kojarzy mi się podobna mina na początku serii, kiedy właśnie odkrył, że Chidori nie jest dziewczątkiem nadającym się na jego osobistą 'madonnę'. A poza tym to mam dużą rozdzielczość, ty mały av i jest 1:20 w nocy ^__^
wa-totem napisał/a: | A co do Gaulna i TSR... jakbyś czytała książki, to byś wiedziała... że... LOL!!! |
Gauln... żyje? A jednak można zabijać go więcej razy niż nakazuje przyzwoitość. ECH! |
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-08-2005, 12:31
|
|
|
Niedowartościowaną psychicznie i fizycznie nastolatkę zakochaną w tej serii mogę zrozumieć. Kogoś kto daje sobie Kurtza na av też...
Ja z FMP najbardziej Sousuke lubię. I, owszem, Kurtza.
Chidori do mnie nie przemawia, nie ten typ. Raczej już Melissa... Ale podejrzewam, że nadejdzie taki czas kiedy to do niej skieruję wrzask "2=2=4 KRETYNKO!!!"
A poza FMP lubię a nie kocham Xellosa. I jak się zastanowić większość chrakterów które mówiły głosem tego pana [Ishida Akira ne?]
Albo istoty pokroju Mario z Geneshafta i Papierzycy z Trinity Blood...
To co dobre musi być chociaż trochę złe! |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-08-2005, 20:19
|
|
|
GoNik napisał/a: | Gauln... żyje? A jednak można zabijać go więcej razy niż nakazuje przyzwoitość. ECH! |
Żyje, ale co to za życie... nawet Lambda Driver Venoma ma swoje ograniczenia.
Polecam lekturę: http://www.boku-tachi.net/ > Projects |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 11-08-2005, 13:59
|
|
|
Kyaaaa, spoiler, spoiler, spoileeer ^^'' Nie wszyscy czytają te powieści, nooo ^^'' Ja czekam, aż zanimują, tuszu szkoda, a z monitora takich dużych dawek tekstu czytać niecierpię XD A oni mi tu, że żyje... ^^''
A ja tam Tessę lubię, o wiele bardziej niż Chidori (przynajmniej w pierwszej serii, od czasu Fumoffu sympatii mojej niebieskowłosa nieco zyskała), ale... sęk w tym, że ja ją lubię jako panią kapitan, jako wierzchołek trójkąta miłosnego mnie nieraz denerwuje niewymownie... W takich momentach mam ochotę czymś rzucić w monitor, byleby ją zdjęli z ekranu XD
No i przy pierwszym wyczynie Sousuke w TSR (zainstalowanie anteny czy cokolwiek to było na dachu szkoły) obowiązkowo zaczęłam wydawać z siebie niekontrolowane piski uciechy, chłopak jest kapitalny i na liście ulubionych mych zajmuje wysokie miejsce XD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-08-2005, 19:25
|
|
|
Wa-Totem napisał:
Cytat: | ze łzami w oczach rzuca się gonik na szyję>Waaaai *^___^* |
Czyżby szykował nam się drugi ślub ??
Cóż, wymieniac moją listę nielubianych nie ma sensu, każdy kto czytał Eksterminację wie, kto tam się powinien znaleźć.
Ostatnio z lubianych postaci wymieniłbym jeszcze Asakę Rei ( te dwa człony kojarzą wam się może z imionami boahterek serii powstałej jakieś 8 lat później ? ) aka Hanno no Saint Just z Brother, Dear Brother. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|