Dobry Dramat, Romans szkolny |
Wersja do druku |
FranzKafka
|
Wysłany: 22-02-2007, 16:18
|
|
|
Noo to trzeba będzie obalić tą recke... =) |
_________________ - Wiesz, mój znajomy kiedyś oglądał anime...
- I co z tego?
- Teraz spoczywa na Powązkach... |
|
|
|
|
LightOFNewWorld
Gość
|
Wysłany: 23-06-2007, 23:17
|
|
|
Ja mogę ci śmiało polecić Gakuen Heaven - typowy romans szkolny....nie mówię, że się popłaczesz przy nim...ale oczki zrobią ci się szkliste.....czasami będziesz mogła się też pośmiać
P.S: OSTRZERZENIE: ;p (sorry za duże literki) anime zawiera elementy shounen-ai.
Pzdr all
Edit by Moderacja:
Ojej wybacz wzięłam cię za dziewczynę....mój błąd....późno już jest...pewnie dlatego....wybacz |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-06-2007, 23:32
|
|
|
A ja przypominam, że NIE piszemy dwóch postów pod rząd. I obiecywałam, że będę je ciąć.
Natomiast ma taką ciekawą informację: jeśli jest się zarejestrowanym, to można swoje posty edytować, czyli poprawiać. |
|
|
|
|
|
LightOFNewWorld
Gość
|
Wysłany: 24-06-2007, 00:38
|
|
|
IKa napisał/a: | A ja przypominam, że NIE piszemy dwóch postów pod rząd. I obiecywałam, że będę je ciąć.
Natomiast ma taką ciekawą informację: jeśli jest się zarejestrowanym, to można swoje posty edytować, czyli poprawiać. |
IKa-sensei jesteś niesamowita. dziękuję za cierpliwość, mimo wszystko nie skorzystam z
oferty zarejestrowania się.
Wybacz te dwa posty pod rząd......<drży z przestrachu czy znów nie zrobiła czegoś nie tak...>
Taa.wiem post nie na temat......więc co się tyczy FranzKafki "Eikoku Koi Monogatari Emma: Molders Hen" zdaje się że jakieś romansidło.... :) |
|
|
|
|
|
kazio_gt
|
Wysłany: 09-07-2007, 22:26
|
|
|
Ja jestem już po AIR i Kanon i szukam kolejnych wzruszających anim mogli byście mi polecić jakieś dobre wyciskacze łez ? obojętnie jakiego gatunku |
|
|
|
|
|
mikolajp
|
|
|
|
|
Chemik
Time does not exist...
|
|
|
|
|
kazio_gt
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:18
|
|
|
Obejrzałem już wszystkie animy które ostatnie osoby wymieniły i muszę przyznać że najbardziej spodobał mi się Kimi Ga Nozomu Eien a po nim Iriya no Sora, UFO no Natsu . Może ktoś ma jakieś inne propozycje ? |
_________________ "If you really want to live, every place could be heaven. I'm living so I have chance to find happiness." Yui Ikari |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:19
|
|
|
Kanon, Kanon 2006, Air |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
kazio_gt
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:50
|
|
|
Te też już widziałem. Pisałem wcześniej. |
_________________ "If you really want to live, every place could be heaven. I'm living so I have chance to find happiness." Yui Ikari |
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:54
|
|
|
kropla napisał/a: | (...) Green Green NIE JEST dramatem. Jest komedia. Glupawa, oblesna i wyjatkowo ecchi, z kategorii 'dla nabuzowanego hormonami 13latka':) |
Mój szesnastoletni uśmieszek może potwierdzić... tak to jest ECCHI....
A z dramatów w szkole to mogę polecić mój życiorys :P ... a tak na serio to Otome wa Boku ni Koishiteru można zawsze przełknąć. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
psychozapp
|
Wysłany: 10-11-2008, 17:19
|
|
|
Do dramatów, niekoniecznie szkolnych, chciałabym dorzucić moje ulubione "Byousoku 5 cm". Ile razy bym nie oglądała - zawsze łezka się w oku zakręci :)
Do tego:
*Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora - młodzi zakochani, ale w szpitalu, a nie w szkole.
Osobiście zaczynam właśnie "Myself ; Yourself", kilka idcinków, narazie bardziej miłe i ciepłe, niż dramatyczne... |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-11-2008, 16:21
|
|
|
Gdybym nie znał kanona to bym napisał że najlepszym dla mnie dramatem jest Brother Dear Brother, jednak po obejrzeniu Kanona 2006 zmieniłem zdanie, tam w ładny sposób są przedstawione i ukazane pewne historie dziewczyn ;p. |
|
|
|
|
|
Nyax
|
Wysłany: 13-11-2008, 22:34
|
|
|
Hmm macie moze jeszcze jakies tytuly? Cos typu "Suzuka", "School Days" ale moze byc tez cos jak "To love ru", nie dramat ale komedia romantyczna osadzona w szkole. Bylbym wdzieczny za kazda pozycje :> |
_________________ Refused... |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-11-2008, 22:36
|
|
|
Jak komedia romantyczna osadzona w szkole, to Nogizaka Haruka no Himitsu - jedna z ciekawszych serii sezonu. |
|
|
|
|
|
|