Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
School Rumble vs Ouran High School Host Club |
Która szkoła lepsza ? |
Ouran High School Host Club |
|
65% |
[ 38 ] |
School Rumble |
|
34% |
[ 20 ] |
|
Głosowań: 58 |
Wszystkich Głosów: 58 |
|
|
|
Wersja do druku |
Wakabayashi
|
Wysłany: 19-03-2009, 23:05
|
|
|
Może nie powinienem się wypowiadać, bo Ourana widziałem tylko kilka odcinków, ale dla mnie School Rumble jest najlepszą animowaną komedią. Harima i spółka są naprawdę bardzo zabawni. Ouranowi też nie można odmówić dużej dawki humoru, ale do mnie nie przemawia ten styl rysowania i spora liczba bishonenów. Więc bez zastanawiania zapisuję się do klasy 2C! |
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-03-2009, 23:32
|
|
|
bez wahania wybieram School Rumble? za co? za dobre gagi, za ciekawe postaci, za ciekawe wydarzenia. Ouran - nie dałem rady tego obejrzeć, nie przemawia do mnie kreska (a wręcz mnie odrzuca) a imo poziom komizmu jest dla mnie niski, nie wspominając o bliźniaczkach yaoi co dla mnie zdyskwalifikowało to anime. Nie przetrwałem przez nie.
Jedyne czego w SR mi brakuje to kontynuacji, bo ta wycieczka do Europy zapowiadała się ciekawie ;) |
|
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 20-03-2009, 12:21
|
|
|
Obejrzałem do końca Ouran High School Host Club i jak zwykle daję 10, ale School Rumble mimo wszystko jest znacznie lepsze. Najlepsza komedia jaką widziałem. Pierwsze odcinki Bleach'a - myślałem, że nie znajdę już bardziej śmiesznych momentów, ale School Rumble się udało i czekam na kontynuację. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|