Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pierwsza manga, którą przeczytaliście |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 30-10-2008, 10:57
|
|
|
Hm... To zapewne było Cześć, Michael! z półeczki kuzyna. Koty górą :3 |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-10-2008, 13:27
|
|
|
U mnie jak u Bezimiennego - Appleseed. Co prawda trudno to nazwać mangą przeczytaną, bo polskie wydanie urwało się chyba w środku większej rozróby w Olimpie, ale to się nadrobiło po latach. Shirow jest mistrzem techniki tysiąca szczegółowych śrubeczek i kabli na kadr, tyle wam powiem... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 30-10-2008, 18:28
|
|
|
Czytam mało mang. Prawie wcale, więc nie pamiętam jaka była pierwsza. Musiało to być jakieś koszmarnie głupie shoujo czy coś w tym stylu i do tego niedoczytane do końca dlatego wypadło mi z głowy.
Jako pierwsze więc podam Paradise Kiss. Przeczytałam od początku do końca nie omijając ani jednej kartki (co mam w zwyczaju), wiec chyba nie muszę mówić jak bardzo mi się podobało. Jakiś czas potem była oczywiście Nana i Beck głównie dlatego, bo po obejrzeniu animca chciałam wiedzieć co dalej. |
|
|
|
|
|
Harun
Dołączył: 23 Paź 2008 Skąd: Jak ktoś wie gdzie to jest to Brenna Status: offline
|
Wysłany: 30-10-2008, 19:21
|
|
|
Hmm jak by się tak zastanowić to chyba pierwszą mangą jaką przeczytałem był Chobits jakieś 5 lat temu nawet nie pamiętam czy to była całosć czy tylko kilka tomów i mi się nawet podobało. |
|
|
|
|
|
Teknometalman
|
Wysłany: 31-10-2008, 12:37
|
|
|
U mnie pierwsze było Naruto. Obecnie jestem w 28 tomie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|