Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co to za anime? / Czy ktoś pamięta tytuł... |
Wersja do druku |
gość
Gość
|
Wysłany: 20-03-2018, 16:45
|
|
|
Wielkie dzięki za odpowiedź |
|
|
|
|
|
humptie
Gość
|
Wysłany: 02-09-2018, 20:21 co to było
|
|
|
Pomocy oglądałem kiedyś takie anime: Japonia odcięła się od świata polem siłowym zorganizowana zostaje wyprawa, żeby sprawdzić co się tam dzieje. Na końcu okazuje się że ludzie
zostali zastąpieni przez androidy a wszystkim zarządza A.I. |
|
|
|
|
|
humptie
Gość
|
Wysłany: 04-09-2018, 20:47
|
|
|
hop hop czy ktoś tu jeszcze zagląda ? |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-09-2018, 16:37
|
|
|
To chyba Ergo Proxy. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
humptie
Gość
|
Wysłany: 05-09-2018, 21:03
|
|
|
niestety, dzięki za próbę :) może pomoże, jak dodam, że to było pełnometrażowe a nie w odcinkach. |
|
|
|
|
|
humptie
Gość
|
Wysłany: 05-09-2018, 21:07
|
|
|
no i zdecydowanie polecam wszystkim fanom, gdyż w mojej ocenie stoi na równi z takimi tytułami, jak: Appleseed, czy Ghost in the shell |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 06-09-2018, 17:02
|
|
|
Dzisiaj podpytam jednego kolesia co może wiedzieć, moze pomogę. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Tanuki
Gość
|
Wysłany: 09-09-2018, 15:33
|
|
|
Vexille? |
|
|
|
|
|
humptie
Gość
|
Wysłany: 09-09-2018, 16:28
|
|
|
Tak Tak Tak 1,5 minuty wystarczyło żeby rozpoznać. Dziękuję serdecznie, dla tych którzy nie mieli przyjemności - POLECAM !!! |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
|
|
|
|
MarcinR
Gość
|
Wysłany: 01-10-2018, 22:25 Szukam tego anime
|
|
|
Szukam anime akcja w kosmosie główna bohaterka to chyba robot ,android ? potrafi walczyć w przestrzeni kosmicznej ma w sobie broń .Odkrywa miłość i ludzkie emocje do młodego naukowca |
|
|
|
|
|
gemetzel
Gość
|
Wysłany: 23-11-2019, 03:47 Szukam anime
|
|
|
Hej, szukam anime, którego kawałek widziałem kiedyś chyba na hyperze. Wydaje mi się, że było bazowane na "Alicji w krainie czarów". Była tam dziewczyna, która podeszła do zająca pijącego herbatę, w tym momencie jego głowa odpadła do tyłu (tak, jakby została odcięta) i zaczęła lać się krew. I teraz nie pamiętam, czy on siedział na jakiejś wysepce i dziewczyna idąc do niego brodziła w jakiejś wodzie, która później zamieniła się w krew, czy to działo na suchym lądzie, który został zalany przez krew, ale ostatecznie dziewczyna stała w jeziorze krwi, w którym pływały martwe twarze i jakieś ręce tak się wychylały, nie pamiętam czy chciały ją wciągnąć pod powierzchnię. Kilka lat temu już próbowałem szukać tego anime ale natknąłem się tylko na jakąś osobę, która też tego szukała, jednak zająca określiła mianem "potwora" i twierdziła, że było czarno-białe. Teraz próbowałem chociaż znaleźć tamtą dyskusję, żeby przypomnieć sobie więcej szczegółów, które wtedy pamiętałem ale niestety znikła gdzieś w odmętach internetu. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|