Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najpiękniejsze postacie żeńskie z anime |
Wersja do druku |
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 28-11-2008, 23:28 Najpiękniejsze postacie żeńskie z anime
|
|
|
Tutaj można zamieszczać wizerunki tych kobiet i dziewcząt, które pod względem wizualnym, są waszymi ulubienicami. Na początek dam coś od siebie:
Caster z Fate/Stay Night
Horo z Spice and Wolf (by Tony Taka)
Mana Tatsumiya z Negimy?!
Kotomi Ichinose z Clannada
Narazie to tyle, jutro dodam więcej.
Dwa Pytania do moderacji:
- Spoiler: pokaż / ukryj
- 1. Czy umieszczanie tutaj jakichś artów z elementami ecchi będzie łamaniem regulaminu? Oczywiście mowa tutaj o bieliźnie, a nie goliźnie.
2. Przeszukałem dział M&A i nie znalazłem podobnego tematu. Jeśli coś przeoczyłem to przepraszam i wnioskuję o scalenie (jeśli to konieczne). |
Ostatnio zmieniony przez Norrc dnia 30-11-2008, 23:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-11-2008, 00:20
|
|
|
Dobra, odpowiedź na ukryte pytanie (po co je ukrywać?): temat sobie może być, czemu nie. Ecchi jest dopuszczalne, w granicach rozsądku i dobrego smaku. Obrazki należałoby zamienić na linki do obrazków. I dobrze robisz, że hostujesz je na imageshacku - generalnie chodzi o to, żeby nie linkować do stron z piratami, nawet jeśli linkuje się nie anime, tylko obrazek. Więc na razie (poza zamianą obrazków na linki) nie widzę żadnych problemów. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
|
|
|
|
BECK
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-11-2008, 21:23
|
|
|
Wydaje mi się, że taki temat gdzieś kiedyś był, ale skoro twierdzicie, że nie było, to dodam swoje dwanaście groszy.
Na pierwszym miejscu, moja pierwsza i największa mangowa miłość, jedyna i niepowtarzalna Ami Mizuno:
http://img142.imageshack.us/my.php?image=merkurybyninsiannaco4.jpg
Dalej, ex equo, bo mimo różnic obie są piękne, najśliczniejsze elfki w dziejach m&a, Deedlit i Pirotess z Record of Lodoss War: http://img230.imageshack.us/my.php?image=pirotessreferenceug5.jpg
Na trzecim miejscu, bohaterka o równie oryginalnej fryzurze co zjawiskowej, choć nienarzucającej się urodzie, czyli Robin Sena z Witch Hunter Robin: http://img249.imageshack.us/my.php?image=witchhunterrobinbygraphdk2.jpg
I na koniec (już trzecia okularnica, wiem) Rip van Vinkle z Hellsing:
http://img101.imageshack.us/my.php?image=ripbymamonnarn1.jpg |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-11-2008, 23:45
|
|
|
Temat tylko dla facetów? Naaaaaaaah...
Jak na razie zaszczytne pierwsze miejsce zajmuje ruda czarodziejka z Rune Soldiera. Ruda jest. Rude jest dobre.
Niewątpliwie na wysokiej pozycji znajduje się Alexiel z Angel Sanctuary. Mimo że była zdrowo szurnięta...
Równie wysoko znajduje się znana pewnie wszystkim Belldandy z Oh! My Goddess!. A jeszcze jej się zdarzało naprawdę wystrzałowe ciuchy mieć...
Wprawdzie to nie anime, a gra, w dodatku nigdy nie wydana poza Japonią, ale na uwagę zasługuje też
Marie z Marie no Atelier.
Zgodzę się z Grisznakiem w kwestii Deed i Pirotess
Nie mogę znaleźć dobrego obrazka z So Dakki z Soul Huntera (czyli w wersji polskiej - cesarzowa Dai). Jak wrócę do Wawy, to spróbuję wyszperać.
Poza tym uważam, że miło jest zawiesić oko na
Raquel ze Scrapped Princess (swoją drogą, to wesołe anime było...).
I może nie najpiękniejsza... Ale jak dotąd właścicielka najpiękniejszego i najbardziej zaraźliwego uśmiechu, jaki w życiu widziałam w mandze czy anime - Królowa Horn z mangi Violinist of Hameln |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Achmed
Hurry Starfish ^.^
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-11-2008, 20:47
|
|
|
Dizzy - Wiem, że Guilty Gear nie ma wersji anime, ale Dizzy jest tak kochana że nie moglem się powstrzymać. 100% słodyczy i fanserwisu.
Euphemia - Moja ulubiona postać z pierwszej serii Code Geass. Jedna z niewielu bezdyskusyjnie dobrych postaci CG. Poza tym jej wątek "wyrastania" z roli bezużytecznej dekoracji i jego finał były świetne.
Sayoko - Bojowa pokojówka z Code Geass R2 w fanserwiśnych screnshot'ach
Mai - Moja ulubiona postać z Kanon 2006. Pomimo, że jest małomówna i cicha, ma charakterek. I jak walczy kataną!
Rei Anayami - Nic nie poradzę na tą obsesje. Po prostu lubię ten typ charakteru. |
|
|
|
|
|
Neji
Chiiii~
|
Wysłany: 30-11-2008, 21:07
|
|
|
Heh, Może to trochę dziwnie zabrzmi ale zdecydowanie Mizore Shirayuki wymiata! Obrazek1
Zaraz za Nią zasówa Medusa Gorgon :3 Obrazek2
a na trzecim lecz równie zaszczytnym miejscu siedzi Arisa Glennorth DUŻY obrazek
To nie galeria. Proszę używać taga
IKa |
_________________ Cute stalker :3
|
|
|
|
|
Piontek
człowiek z lasu
|
Wysłany: 30-11-2008, 21:27
|
|
|
Zgadzam się z kolegą wyżej Mizore Shirayuki wymiata a na drugim jest Emma Ai z Jigoku Shojo (Hell Girl) |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-12-2008, 07:53
|
|
|
Hm... Ami Mizuno już została wymieniona... *zastanawia się*
Całkiem ładna była Aoi Sakuraba. Ładna też była Yumi z "Chobits", jak pierwszy raz oglądałem tę serię, miałem nadzieję, że Hideki zwiąże się z nią, a Chii pozostanie czymś w rodzaju młodszej siostrzyczki... Ale dla twórców takie rozwiązanie byłoby za proste...
Kolejną fajną postacią żeńską była Meryl z "Triguna" ^_^
Z postaci Slayersowych najbardziej podobała mi się Sylphiel, aż dziwne, że Gourry zamiast być z nią, zdecydował się na towarzystwo pewnej małolaty z małym biustem... przepraszam, Pięknej i Genialnej Mistrzyni Arkanów Magii ^^'
[dodano: 09.12.2008 godzina 20:55]
Dzisiaj, po kolejnym epizodzie City Huntera, do listy dołączyła Kaori Makimura :) |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 09-12-2008, 20:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 17-01-2009, 22:44
|
|
|
Jak na razie nie trafiłem na jakieś specjalne piękności, jeśli miałbym wybierać to Chizuna z Hitsuji no Uta oraz Evangeline z Mahou Sensei Negima. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Andrzej80
go!Tsubasa
|
|
|
|
|
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
Wysłany: 24-04-2009, 11:35
|
|
|
Powiem tak.
Dla mnie najpiękniejsza jest Naussica z Doliny Wiatrów.
Dlaczego?
Owszem jest bardzo ładna, ale to nie powód.
Powodem jest to, że jest niesamowicie dobra. I do tego nie głupia.
I właśnie dlatego.
To prawdziwy żywy charakter i dlatego jest piękna.
Ryoko z Tenchi Muyo to zupełnie inna sprawa. To z kolei kobieta, którą chciałoby się mieć przy boku. Nie dość, że niesamowicie atrakcyjna kobieta to jeszcze doskonały towarzysz.
Oczywiście mówię tu o serii OVA(1&2) i TV. |
_________________ Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
Nadgorliwy urzędas zasługuje tylko na jedno:
Totalną Anihilację.
http://myanimelist.net/signature/OverLordZenon.png
http://www.youtube.com/watch?v=KsTgWCZNk-0 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|