Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wieści z kraju i ze świata |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-08-2010, 18:59
|
|
|
20th Century Boys, ale nie wygra, bo dzieci o tym nie słyszały nawet. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-08-2010, 00:32
|
|
|
Jak chcecie kupić Daphne lub Erementar Gerad za 4 dychy box to teraz w Merlinie robią wyprzedaże anime za 50% . Niestety promocja obejmuje tylko nieliczne tytuły. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-08-2010, 07:58
|
|
|
Satoshi Kon nie żyje. Jeden z najwybitniejszych reżyserów w dziejach anime odszedł w wieku 47 lat. |
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-08-2010, 17:29
|
|
|
JPF ujawnił swoje zapowiedzi na resztę roku.
Cytat: | Wrzesień: Bleach #6, Fullmetal Alchemist #21
Październik: Naruto #47, Ouran High School Host Club #6, Heat #13
Listopad: Bleach #7, Fullmetal Alchemist #22, Heat #14
Grudzień: Naruto #48, Bleach #8, Ouran High School Host Club #7 |
Niestety nie wyglądają rewelacyjnie i nie znajduje się w nich żaden nowy tytuł, ale dobrze że JPF ma wreszcie na stronie jakiś harmonogram wydań. Choć i tak pewnie tradycyjnie czekają nas opóźnienia. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-08-2010, 09:42
|
|
|
Nie wiem, czy ktoś tęskni na "Princess Lover!" ale powstała kontynuacyjna OAVKa. Niestety (a może stety) jest to czystej wody hentai. |
|
|
|
|
|
Agon
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2010, 12:23
|
|
|
Hanami oficjalnie poinformowało, że nie wyda "Berserka". Więcej na anime.com.pl |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 03-09-2010, 12:48
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Hanami oficjalnie poinformowało, że nie wyda "Berserka". Więcej na anime.com.pl | Cóż, bardzo mnie to nie zdziwiło. Każda długotrwała seria w tej chwili to poważne ryzyko. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2010, 12:53
|
|
|
Tym bardziej, że jak podano, "Japan" i "Król Wilków" sprzedawały się cieniutko, także z powodu rysunku. A że "Berserk" rysowany jeszcze jeszcze gorszą kreską, to i wiadomo... |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-09-2010, 13:14
|
|
|
Mnie też niezbyt to dziwi. Długie serie to faktycznie ryzyko i Hanami mogłoby się na tym wywrócić...
Grisznak napisał/a: | A że "Berserk" rysowany jeszcze jeszcze gorszą kreską, to i wiadomo... |
... ale co chcesz od kreski, to naprawdę nie wiem. Powiedzieć można o nim dużo, ale akurat narysowany Berserk jest naprawdę dobrze. Pierwsze tomy co prawda IMO ustępują późniejszym, ale biorąc pod uwagę ile lat jest wydawany, to nie jest to nic dziwnego... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-09-2010, 13:30
|
|
|
Cytat: | Tym bardziej, że jak podano, "Japan" i "Król Wilków" sprzedawały się cieniutko |
... Nie żeby miały one wiele wspólnego z Berserkiem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-09-2010, 13:33
|
|
|
Morg napisał/a: | Pierwsze tomy co prawda IMO ustępują późniejszym, ale biorąc pod uwagę ile lat jest wydawany, to nie jest to nic dziwnego... |
To też problem, bo jednak wiele osób kupuje pierwszy tom na próbę i jeżeli kreska się nie spodoba, to na następne już się nie skusi. A wydawnictwo nie może brać pod uwagę tylko fanów danego tytułu, ale też (a może przede wszystkim) ludzi którzy się z nim nie zetknęli. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-09-2010, 13:33
|
|
|
Morg napisał/a: | Mnie też niezbyt to dziwi. Długie serie to faktycznie ryzyko i Hanami mogłoby się na tym wywrócić...
Grisznak napisał/a: | A że "Berserk" rysowany jeszcze jeszcze gorszą kreską, to i wiadomo... |
... ale co chcesz od kreski, to naprawdę nie wiem. Powiedzieć można o nim dużo, ale akurat narysowany Berserk jest naprawdę dobrze. Pierwsze tomy co prawda IMO ustępują późniejszym, ale biorąc pod uwagę ile lat jest wydawany, to nie jest to nic dziwnego... |
Kluczowe słowo podkreśliłem. Pierwsze tomy mają decydujące znaczenie o decyzji kupowania lub nie danej serii. |
|
|
|
|
|
Agon
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-09-2010, 08:09
|
|
|
Podano daty wydania wszystkich 3 odcinków .hack//Quantum:
Cytat: | The new .hack OVA anime series, .hack//Quantum, is scheduled to release in Japan starting on January 28th, 2011. The second and third OVAs for //Quantum will be released one month apart from each other on February 25th and March 25th, 2011. |
Źródło i więcej info. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|