Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nie poznali Xellossa po imieniu? |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 09-05-2004, 12:49
|
|
|
XDDtak
ja i tak myślę że o nim zapomniano(>_<) bo się nie udzielałT_T |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-05-2004, 13:05
|
|
|
Mazoku MUSZĄ dążyć do zniszczenia świata, bo tak chce LoN, a ona je stworzyła(tak samo jak stworzyła smoki by temu zapobiegać).
Wracając do tematu - zgadzam się z Chimerią. Twórcy tak postanowili i nie ma sensu się nad tym zastanawiać:P. Szukanie dziury w całym i nadinterpretacja.
[edit=Avellana] Może ja mam jakąś wadę wzroku? Może tytuł tego topica brzmi: "Czy Mazoku Naprawdę Chcą Zniszczyć Świat, A W Szczególności Czy Xellos Jest Zły?". W temacie jest pytanie. Dość konkretne. Jak chcecie jeszcze raz pomłócić tę x razy młóconą słomę, to załóżcie nowy temat. W przeciwnym razie ten zostanie uznany za wyczerpany i zamknięty na dobre.
Re: edit=Avellana - No co, przecież napisałem, co sądzę w związku zgłównym wątkiem? To na początku to tylko tak dla wyjaśnienia. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2004, 09:31
|
|
|
Yumegari ta wypowiedź zaczynała się chyba od "Myślałam że znam" ale może coś mi się przekręciło.
A wracając do tematu:
To biorąc pod uwagę to że smoki też mogły się teleportować <Filia tą zdolność demonstrowała w którymś tam odcinku Try> to ogólnie można założyć że Lina poznała że Xellos nie jest człowiekiem. Pozostawało wtedy tylko pytanie "Czym jest w takim razie?"...
btw. Większość nowych tematów w tym dziale powstaje dzięki nadinterpretacji... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Zennos
|
Wysłany: 04-11-2006, 23:31
|
|
|
Aaaaacccchhhh,co wy tam wiecie o spiskach i mazokulogii:P
W rzeczywistosci,Lina sie domyslala kim jest xellos,aczkolwiek byla odwlekana od tej mysli przez.... nie zgadniecie kogo.....
Gourrego!!!:D
Gourry zawarl pakt z Xellosem,dzialajacy mniej wiecej tak,ze Gourry,bedzie,odciagal Line od mysli,ze Xellos jest mazoku w zamian za roczny zapas papieru toaletowego"pupuś". W koncu kto by sie spodziewal,ze dwaj faceci,zachowujacy sie "troche" jak debile,moga miec jakis pakt:P
Wreszcie w odcinku,gdzie wszyscy siedza,przy stole(wpada martina),Gourry ujawnia swoje niecne intencje w celu zdobycia papieru i potwierdza,ze wiedzial o Xellosie od poczatku :P
To wszystko to jedna wielka konspiracja i spisek przeciwko islamowi...
xD |
|
|
|
|
|
Goromakimuro
|
Wysłany: 09-09-2010, 22:43
|
|
|
Nawiązując do posta wyżej... niby żart a jednak ma w sobie ziarno prawdy. O ile dobrze słyszałem, w mandze (lub w wersji pisanej, nie jestem pewien) Gourry od razu zorientował się że Xellos to mazoku. Dlaczego nie poinformował o tym reszty? Bo nie pytali :D Po prostu myślał, że to takie oczywiste... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|