Wasz ulubiony fick |
Wersja do druku |
cronotrigger
|
Wysłany: 21-04-2003, 08:39
|
|
|
A mi się najbardziej podobąl I nastał Chaos, Zemsta i kilka innych fików tych autorów( autorek własciwie) |
_________________ GG: 4394697 |
|
|
|
|
Kanti
Dołączył: 31 Maj 2003 Skąd: Z domku na biegunie północnym Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 11:21
|
|
|
Tia a mój ulubiony to chyba Modern Day i Judas Kiss^^ z FF.net. Gorąco polecam kochani!!! |
_________________ www.kazoku.prv.pl |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-07-2003, 14:58
|
|
|
Świetny wybór, Kanti, zwłaszcza to drugie :> (Zanne Chaos rządzi na całej linii!!!). A propos - ten temacik jest o polskich fikach i raczej taki pozostanie, po informacje o fajnych fikach anglojęzycznych odsyłam do http://www.slayers.manga.xcom.pl/w_forum/viewtopic.php?t=224&start=0. Jeśli ktoś ma jakiś ciekawy link, mógłby podrzucić, wszyscy sobie chętnie poczytają. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-07-2003, 09:11
|
|
|
Buchacha! Odzyskałem moje ficki! Właśnie skończyłem edytować pierwszy-Miecz Księżyca i wrzuciłem go na swój server. Proszę o opinie i uwagi, jeśli będą pozytywne to zamieszczę tam też pozostałe 2 częsci.
Ps.Czytać w wordpadzie bo w wordzie wygląda beznadziejnie... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 11-07-2003, 16:18
|
|
|
Lothlori napisał/a: | [color=darkblue]A ja w 101% zadzam się z Deo i Ryo: Slayers Resurection (czy jak to się tam pisze) rulez, po prostu są najlepsze.
color] |
resurrection...dużo słyszałam o tym ficku, ale nie wiem skąd go wziąć? prosze napiszcie! (napaliłam się na niego^^) aha, i może jeszcze, zachęćcie małym wstępem o czym to jest? o kim? |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
mishia
|
Wysłany: 12-07-2003, 21:47
|
|
|
jesli o mnie chodzi to nie cierpie ficow ktore sa przesadnie dlugie, wole zeby byl podzielony na czesci (latwiej siem czyta :D) i yy tego jeszcze nie zapoznalam sie z ficami z wszechbibli.... eheheee :P |
_________________ Life is brutal and full of zasadzkach... |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 13-07-2003, 08:59
|
|
|
Najlepsze są "Dwa dni z dziennika LON". Co chwila miałem takie histeryczne napady śmiechu, że ja dziękuję... :)
Poza tym świetne są wszystkie fice Mazoku. |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 13-07-2003, 20:43
|
|
|
Najbardziej lbię ficki Princess_Amelii i Mazoku, zawsze smieję się przy nich do łez. |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 15-07-2003, 17:01
|
|
|
O, właśnie przeczytałem fica "Podwójne znaczenie".
Pomysłem bije na głowe wszystkie. :) |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 15-07-2003, 21:29
|
|
|
Czarny humor?^^To samo jest w RDD XXIX - opis - czarny humor, zakończenie tragedia, Xellia czytała^^
jadz_i_ka--> Slayers Reusrrection by Virgi Ca, 2001-200?; genilanie napisany fanfick, lepszego jeszcze nie widziałam na oczy, ewentualnie Xelloss&Filia: twisted fate, ale się nie umywa.
Ten fanfick jest spełnieniem moich marzeń, cała akcja rozija się szybko, pełno jest humoru (kłótnie Vala i Elicii zawsze mi trafiały do serca^^), rozdziały od 47. do 50. mnie powalają, tak samo mnie powali pewnie pewna ważna walka, postępowanie pewnej osoby w tej walce, pewna reakcja Elicii i wiele innych. Nie wątpię w talenta Virgi i wiem, ze skończy tego ficka z klasą, choć moim zdaniem on będzie the best, jeśli ktoś umrze naprawde, bez powrotu.
Jeśli chce ktoś rozdziały 11.-23. to pisać - deonka@wp.pl |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Ly
|
Wysłany: 10-09-2003, 17:45
|
|
|
Ja lubię wszystkie fiki Mazoku ( ta antygona mnie rozwaliła) i Kanti, Lost saga, Droga niepokoju. Inne też mi się podobają ale nie bede ich przecież wymieniać :) |
|
|
|
|
|
|