Wasz ulubiony fick |
Wersja do druku |
^Vicious^
|
Wysłany: 08-04-2003, 15:48 Wasz ulubiony fick
|
|
|
Jestem ciekawy, ktore ficki zamieszczone na Wszechbiblii podobaja sie Wam najbardziej. Co do mnie, to musze przyznac, ze niewiele ich przeczytalem (miedzy innymi dlatego pytam: chce wiedziec, co warto zobaczyc :p), ale jak na razie najbardziej podobal mi sie "Szkarlatny sierp ksiezyca" by Dark Agit i "I nastal chaos" by Princess Amelia (chyba nie przekrecilem tytulow... albo autorow... ^_^')
Piszcie tez, dlaczego wybraliscie te a nie inne ficki. Tzn na przyklad, ze korys jest najsmieszniejszy, inny ma najlepszy klimacik ^_* itp... |
_________________ "Angels that are forced from heaven become Demons" |
|
|
|
|
^Vicious^
|
Wysłany: 08-04-2003, 15:51
|
|
|
Zapomnialem... ^_^'''
Nie musza to byc koniecznie ficki z Wszechbiblii... jesli znacie jakies inne, chetnie dowiem sie na jakich stronach sie znajduja... ale najlepiej polskie ficzki... ^_^'
no... dziekuje za uwage :p |
_________________ "Angels that are forced from heaven become Demons" |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 08-04-2003, 16:36
|
|
|
jak narazie nie przeczytałem zbyt wielu ficków (ale mam zamiar to zmienic...) ale najlepszy jak narazie to ... ta daaaaam... megafick... ;) |
_________________ "- Postanowiłem zająć się czymś porzyteczniejszym dla ludzkości.
- Czym pastorze ?
- Rozszczepianiem atomów." |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 08-04-2003, 17:46
|
|
|
Debilny temat, prawie każdy napisze, że megafick :wink: |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Lady Dark
|
Wysłany: 08-04-2003, 17:58
|
|
|
hje, hje hje! Jasne, że Megafick, jakżeby inaczej? :D |
_________________ Zagubiłam się w Ciemno¶ci... Chwyć moj± rękę i prowadĽ mnie do ¦wiatła. |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 08-04-2003, 19:13
|
|
|
A mi sie najbardziej podobały chaoski, ale tylko z udziałem bohaterów z serii, bo jak gdzies dochodzi do następnego pokolenia, to mi sie nie chce czytac, nie czuję tej więzi z postaciami :P |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-04-2003, 20:34
|
|
|
moje ulubione hhhhmmmm... to będę nieskromna moja wspólna praca z Troy'em (kumpel z klasy) kilka pomysłów dorzuciła SaBiNcIa... i pare innych osób... "Powtórne Odrodzenie" wielu mięsza Slayers z innymi anime np: DB a tam pomieszane zostało Slayers z grą fabularną Diablo ll pozatym "Zemsta" autorstwa Mazoku... no i oczywiście najlepszy z najlepszych "Szkarłatny Sierp Księżyca" autorstwa Dark Agit jest po prostu the best... |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-04-2003, 21:00
|
|
|
"Szkarlatny sierp ksiezyca" i wszystkie fiki by Mazoku... I moze to bedzie stronniczosc, ale "Opowiesc Kruka" *______* zwlaszcza ze czytalam ja calutka, a nie tylko ten 1 odcinek na Wszechbiblii (mniam! ;>~~~)... |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 09-04-2003, 07:39
|
|
|
Mówiąc szczerze, to nie natrafiłam jeszcze na nic powalającego (chociaż podobały mi się "I nastał Chaos" i "Dwa dni z dziennika LON^^). Głównie ze względu na styl. Ludzie, piszcie bardziej po polsku!
Wychodzi na to, że sama w końcu muszę opublikować "Slayers in Love"^^ Dobra, żartuję^^ |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 09-04-2003, 10:29
|
|
|
Publikuj mi to w tej chwili!!! :P |
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 09-04-2003, 10:54
|
|
|
a ja najbardziej kocham angielskie ficki! "slayers in dreamland" , "one third human" i " what is love" *mniam* rządzą!!! 8) :D |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
KATKA
|
Wysłany: 09-04-2003, 13:05
|
|
|
Dla mnie najfajniejsze sa najśmieszniejsze takie jak "Kimjest Lina Inverse", ale bardzo mi sie tez podobal "I nastal chaos"..... |
_________________ My love is all m&a. |
|
|
|
|
Lina Inverse
|
Wysłany: 09-04-2003, 13:30
|
|
|
Ja oczywiście napisze, że mi się najbardziej podoba mój fick czyli Tragiczna Miłość . A jeśli wy uważacie inaczej to macie kłopot...
(Giga Slave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) |
|
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 09-04-2003, 21:04
|
|
|
No cóż... hmm... wszystie fanficki Sueric ("Chronicles", "Purify", no i moje ukochane "Metamorphosis"), póxniej "Draco Trilogy" (Cassandra Claire jest świetna... to mija Biblia HP.... nie, żebytm miałą cos przeciw "Muggle Year :P) no i... "Slayers Resurrection" (końca juz nie czekam. Sama go piszę :P) |
_________________ From where has that darkness come...?
Ostatnio zmieniony przez Dośka dnia 14-09-2005, 21:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Xellia
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-04-2003, 14:41
|
|
|
Łeheeheee a mnie sie najbardziej podobał Romans Deo Delaline, tylko dziwi mnie jedno PO JAKI CIEMNY(w domyśle:jasny) gwint Dośka wepchneła tam Zela i Ame, bo oni sa niepotrzebni kompletnie^^ Xellos&Filia rlz!!! |
_________________ Teraźniejszość mgłą spowita,
Smutna przeszłosć nadal boli;
Dawna miłość, choć zabita,
W podświadomej wciąż tkwi woli.
Serce, kiedyś już zranione
Nadal z pełną siłą bije
Choć złamane, porzucone
Nadal tęskni, nadal...żyje. |
|
|
|
|