Co was łączy z bohaterami? |
Wersja do druku |
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2003, 22:36
|
|
|
mnie wiele laczy z Zelem...hehe, a tak na serio to:
1 mam urodziny w tym samym dniu co on (tak wyczytałam w paru żrudłach...) no i jeszcze
2 jako jago zdrowo kopnięta fanatyczka kupiłm se czarny pasek, beżowe spodnie, powyciągany (przeze mnie) beżowy golf (hehehehahaha!!!!) mam jeszcze jedna bluze w tym kolorze z kapturem....
3tak jak on mam uzdolnienia plastyczno muzyczne (!?)^^
4czasami gdy na kogoś spojrze, to się bierze i ucieka...^^
5 mam swój honor (HAHAHAHAHA)
6 dużo czytam (głónie zagranicznych fickó Z&A ale to szczegół^^)
a teraz to co mnie łączy z Amelią
1 miłość do Zela
2 nosze takie same branzoletki jak ona (dla chcącego nic trudnego...hehe, plus znajomośći^^)
3 jestem pacyfistką
4 mó ojciec tesh...-_-'
5 jestem fajtłapa
6jestem niziutka
7 mam swojego Zelgadissa ^^
8 umiem w razie potrzeby szybko wspiąć się na drzewo |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 11-05-2003, 07:25
|
|
|
Jeszcze mi się przypomniało:
Xellos- waleczność, tajemniczość |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 11-05-2003, 08:59
|
|
|
O tajemniczości juz mówiłeś! |
|
|
|
|
|
Kaolka
|
Wysłany: 25-05-2003, 19:25
|
|
|
ciekawe czy ktorys z bohaterow jest narcyzem ^^ swietnie by to do mnie pasowalo...
a w gruncie rzeczy to kazdy ma cos z tych świrusow.. |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Kaolkowo-Evilkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-05-2003, 20:17
|
|
|
Dobra, uwaga moja kolej...
Lina - charakterek z pewnością...
Amelia - cóż... niezdarność o, taak... miłość do Zela :D
Gourry - czasem, jak ktoś mi przez godzine coś tłumaczy, to nic z tego nadal nie kapuje... ogólnie codziennie daje znać o swojej głópocie :lol:
Zel - uh... strasznie nieśmiała i dąze do celu. Uh, lepiej mnie wtedy nie zatrzymywać... :D
Xellos - tajemnicza, wredna, jak są kłopoty - znikam :D
Filia - hm... kolor włosów...
Valgaav - zemsta jest słodka... :twisted:
Jiras - lubie niebezpieczne, wybuchające zabawki :twisted:
Sylphiel - zazwyczaj (czyt. zawsze) nieszczęślwie zakochana
Naga - znak zodiaku ^^
dobra, nic mi na myśl nie przychodzi... -_-'' |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Kanti
Dołączył: 31 Maj 2003 Skąd: Z domku na biegunie północnym Status: offline
|
Wysłany: 14-06-2003, 10:15
|
|
|
Hmmm...mnie to chyba sporo łączy z Fi PODOBNO jestem bojaźliwa,ale nie zawsze o wszystkim mówię,więc mam sporo tajemnic,a to już podchodzi pod Xell'a |
_________________ www.kazoku.prv.pl |
|
|
|
|
Kanti
Dołączył: 31 Maj 2003 Skąd: Z domku na biegunie północnym Status: offline
|
Wysłany: 14-06-2003, 10:17
|
|
|
Albo na przykład zastanawiam się co by było gdyby Xell był w naszym świecie,teoretycznie mógłby jak najbardziej dożyć w końcu ma ponad 1012 latek...hehe wchodzę do restauracji,a tam taki fioletowy herbatkę popija...
[edit=Serika] Tak na przyszłość - obok "cytuj" i "zmień" na górze swoich postów masz taki mały krzyżyk. Służy do usuwania. Jak się zdarzy wypadek i wyśle się dwa razy, kasujesz i po sprawie :) Z funkcji "zmień" proponowałabym korzystać, zamiast pisać drugiego posta z rzędu, jeśli o czymś zapomnisz. BTW - fajny pościk, tylko kompletnie nie na temat... ^^" Jest gdzieś topic o Slayersach w naszych czasach... |
_________________ www.kazoku.prv.pl |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-06-2003, 11:41
|
|
|
Kaolka - a nie sądzisz, że Xellos jest trochę narcyzowaty? Absolutny brak samokrytyki! Pamiętacie scenkę, w której miał coś ugotować? Albo tę, w ktorej beztrosko (jak na swoją sytuację w tym momencie ;P) stwierdza, że znowu zawalił robotę? Narcyz jak się patrzy, do tego aż do przesady pewny siebie (i za to go uwielbiam ^^"). |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 14-06-2003, 22:01
|
|
|
Hmmm...nigdy sie specjalnie nad takimi rzeczami nie zastanawialam...ale teraz mam wlasnie na to czas...
Amelia...hmmm...z nia chyba nic mnie nie laczy akurat...moze i dobrze;PPP Chyba ze moj byly kolor wlosow^^
Lina...No to zdecydowanie obzarstwo...i to ze mimo iz duzo jem nie tyje;PPP no i duzo osob mowi charakter mam podobny...ale to zalezy...ja uwazam ze momentami moze i ja przypominam ^^ szczegolnie podczas rzucania sie na jedzenie;PPP
Sylphil: nic nie mam do niej podobnego...
Gourry: no cuz niestety mam tez jedna jego wade;((( bardzo zadko kiedy zrozumiem jakis dowcip...dlatego nie lubie jak ktos opowiada kawaly w towarzystwie bo zawsze nie czaje o co chodzi...ehhh...zenujace^^
Naaga:no coz tak na mnie mowia kolezanki z reala...dlaczego? no mowia ze wyglad i smiech mam identyczny^^ hihi^^ ale ja nie mam wcale takich duzych piersi jak ona wiec nie wiem...ale co do smiech to niestety musze sie z nimi zgodzic co mnie bardzo martwi...bo jak ostatnio zasmialam sie na lekcji to nauczycielka spojrzala na mnie jak na jakoms pokrzywdzona przez los heh^___^
Martina: no raczej tez wymyslanie roznych religi tak jak ka_tka^^
Xellos: przyznam ze doprowadzam BARDZO CZESTO znajomych do szlu mowiac...TO TAJEMNICA^^ A no iniebawem kolor wloskow^^ w tym tygodniu farbuje na fioletowo i robie takom fryzurke jak Faye^^ Ale to na marginesie^^
Philia : bardzo kocham herbatke^^
Zell: mam czesto odchyly i bardzo lubie pobyc sama...czasem zaglebiam sie w swoich myslach i jestem nieobecna duchem...mam swoj swiat i nieraz kolezankom ciezko do mnie dojsc...bo nie reaguje na ich wolania...ehhh...moze to i nie ma nic wspolnego z Zellem^^ ale lubie poprostu prowadzic zycie samotnika...hmmm...ale jezeli juz jestem wsrod ludzi to oczywiscie musze byc w centrum uwagi i nadaje wtedy duzo itd...no jak bym byla dwiema osobami hih^^
Oka nie zanudzam juz pam^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Kaolka
|
Wysłany: 15-06-2003, 16:24
|
|
|
Serika --> hmm... mysle ze troche tej narcyzowatosci to CHYBA jest :PPP a kto duzo pije ???? ^^ NAGAAAAA :D czyli Naga to moja dusza == |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Kaolkowo-Evilkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 15-06-2003, 18:21
|
|
|
Xellos narcyz??? No co Wy...chociaz moze troszeczke;PPP
[edit=Avellana] Dla porządku informuję, że temat został oczyszczony. Nic szczególnie rewelacyjnego nie poleciało, więc nie ma czego żałować. |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-06-2003, 11:10
|
|
|
Hm...
Gourry- też jestem blondynem.
Amelia- nie chcecie wiedzieć, co mam z w-f. :)
Lina- uwielbiam jeść, łatwo się denerwuję
Xell- uwielbiam herbatę i słodycze
Filia- niezdecydowanie, a poza tym nikt nie jest w stanie do mnie podejść gdy wpadnę w szał.
Zel- samotnik |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 17-06-2003, 08:15
|
|
|
Jeshcze coś mi zaświtało
Xellos - Tajemniczość
Gorry - Waleczność (wczoraj zabiłem pająka =p) (to dlatego Otyla nie przyshła dziś do shkoły :> dop. PDS) |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 17-06-2003, 10:25
|
|
|
Ja tam nie wiem, niw potrafie się porównac do konkretnej postaci ot tak... |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 29-07-2003, 11:23
|
|
|
Mnie najwięcej łączy z Xellosem.
Brak jakichkolwiek uczuć typu "miłość", "nienawiść", "przyjaźń", "złość" itp.
Tak jest, nie mam przyjaciół, nikogo (z wyjątkiem rodziny i Boga) nie kocham i nie kochałem, nigdy też nie czułem nienawiści...
Wiecie jak fajnie!? ^^
I proszę bez głupich pytań- sam nie wiem, co mi jest... ^_- |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
|