Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co was łączy z bohaterami? |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-12-2008, 16:12
|
|
|
Zelgadis - towarzyskość, a także zawziętość
Xellos - szczerość
Gourry - szybkość kojarzenia...
Lina - opanowanie (zwłaszcza w okolicach sesji, a także w "pracy" ostatnio...)
Filia - zamiłowanie do herbaty :) |
|
|
|
|
|
annie2021
annie2021
|
Wysłany: 20-02-2009, 17:18
|
|
|
Zel - dążenie do celu nie patrząc na trudności ;]
Lina - żarłoczność i budowa ciała;p xD
Xellos - szczerość zdecydowanie;p
Z resztą raczej nic mnie nie łączy;p |
_________________ Bez miecza w dłoni nie mogę cię ochronić, a z mieczem w dłoni nie mogę cię objąć |
|
|
|
|
Pawonashi
Głodny pseudo czarodziej
Dołączył: 21 Lip 2009 Skąd: Podchwytliwe pytanie... xD Status: offline
|
Wysłany: 21-07-2009, 22:45
|
|
|
Yoshi! Ja natomiast:
Lina: Przede wszystkim jestem chodzącym żołądkiem bez dna :D Bardzo często również krzyczę (niekoniecznie ze złości... raczej po prostu dlatego, że podłapałem to od Liny) :)
Gourry: Często nie docierają do mnie słowa innych, chwilami zachowuję się jak kompletny głupek, no i zdarza się, że nie łapię prostych metafor i żartów (ale rzadko)
Zelgadis: Mimo, że krzyczę, zwykle jestem opanowany i czasem żartuję, kiedy sytuacja jest na to nieodpowiednia
Amelia: Sprawiedliwość!!! (serio... uczciwość rulez... ^ ^'')
Zangulus: Często nie wiem, kiedy przestać i nie daję za wygraną. |
_________________ Wolność daje ci prawo do robienia wszystkiego, co chcesz, ale nakłada na ciebie nakaz nie naruszania wolności innym (takie rozmyślania... ^^)
A poza tym, to zjem słoik łoju i PĘDZĘ DO BOJU! - Zel rządzi :D |
|
|
|
|
Mandarynka
Gość
|
Wysłany: 25-08-2010, 22:24
|
|
|
Lina: Hmm... z pewnością wielki pociąg do magii. Poza tym - chyba tylko żarłoczność.
Gourry: Niewiele.
Amelia: Tylko fryzura i nic więcej.
Zelgadis: Dużo, dużo. Jestem indywidualistką, zawsze robię swoje (w miarę możliwości, rzecz jasna), nie daję sobą pomiatać, trudno wyprowadzić mnie z równowagi, jedyna ostoja inteligencji (według znajomych), mam swoją godność, często jestem sama, co nie oznacza, że nie mam przyjaciół. Poza tym - kompleksy na temat wyglądu.
Xellos: Manipulacja ludźmi - oczywiście, udana oraz... tak! uwielbiam słodycze! No i mam mnóstwo tajemnic i sekretów.
Sylphiel: Jestem bardzo spokojna i trochę nieśmiała. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|