Co by było gdyby ...... |
Wersja do druku |
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 21-05-2004, 09:43
|
|
|
Jak to ojcem...?
Jak to ojcem?!
To jak miałby się w Filii zakochać, gdyby był jej ojcem?! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-05-2004, 09:47
|
|
|
A normalnie, byłby ich ojcem! I na dodatek byłby bogaty. A potem córeczki by go oskubały co do centa ^^. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:19
|
|
|
Ojcem?!? Nie wtedy nie mugłby być z Filią!! Zresztą wtedy Filia musiałaby być mazoku a ta możliwość była już rozpatrywana^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:29
|
|
|
I dochodzimy do jedynego słusznego wniosku: wszelkie "gdyby", które przeszkadzają parze X/F sa bezsensowne ^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:33
|
|
|
XDDD tak samo jest z fanatykami innych par^^ tylko że oni nie są tacy jak myXDDD
co by było gdyby Zellas była zazdrosna o Filię(już słyszę te głosy mówiące, że mazoku nie mogą być zazdrosne:P) |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:38
|
|
|
Zabiłaby ją. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:41
|
|
|
też tak sądze, ale odrazu nasówa się pytanie: gdyby nie mogla jej zabić oraz co wtedy zrobiłby *_*Xellos*_* |
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:46
|
|
|
Xell by:
a) nic nie zrobił, bo jest posłuszny swojej pani
b) wkurzyłby się i odszedł ze służby (za co Zellas zabiłaby i jego)
c) nie przejął by się, bo jest bezdusznym mazoku (ja to napisałam..? nie wierzę...)
d) rzuciłby się na Zellas i zginął w nierównej walce (romantyczne, chlip..) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:50
|
|
|
jestem za opcją d) ^^ chociaż jest jeszcze e) namówiłby Zellas do zmiany planów |
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:54
|
|
|
To dobrze, że za d) jesteś, oj bardzo dobrze ^^
Zellas raczej nie dałaby się namówić. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:55
|
|
|
może jakby ja łaaadnie poprosił^^ |
|
|
|
|
|
Saluchna
|
Wysłany: 21-05-2004, 10:59
|
|
|
Ona chyba nie z tych, co się prośbami przejmują ^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-05-2004, 12:07
|
|
|
Odcinek ze smokiem pederastą^^. Dosłownie kilka sekund.
Co do waszej dysputy - to ciekaweco by było, gdyby to Xellosowi kazał wykonać wyrok? Na przykład żeby wziąć "pod opiekę" Vala. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 21-05-2004, 12:17
|
|
|
Val stwierdził by że towarzystwo Xella wcale nei jest lepsze od towarzystwa Filii, i go zabił...nic prostrzego:P coprawda nieco zniszczyło by to treść, a Xell nie przeżył by tak czy inaczej bo albo zginął by od Vala albo od Liny, albo od Dark stara tuż po jego narodzeniu:P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-05-2004, 12:33
|
|