Jaki jest wasz ulubiony pisarz fanfików??? |
Wersja do druku |
miju7
Dołączyła: 24 Gru 2003 Skąd: z krainy mordor, gdzie zaległy cienie :D Status: offline
|
Wysłany: 02-01-2004, 15:58
|
|
|
Ekhe he - pewni ludzie :D:D:D Nani - do tważy ci z kompleksami ^^ nie żartuję serio spokój już... Wracając do tematu - bardzo mi podobały jak czytałem "Pamiętniki Xellosa" Linci ^^ Tażać się ze śmiechu - dywan mi wyłysiał jak to brachcio czytał :D:D:D I Kantulek bardzo fajnie pisze jeszcze ^ ^ [nie - nie mówię tak dlatego ze moją lady admin jest - serio mówię.] |
_________________ Miej styl - jeśli masz styl na sucho uchodzi ci wiele rzeczy, które robione bez stylu są po prostu żałosne. |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-03-2004, 17:18
|
|
|
Princes Amelia pisze bardzo dobre śmiałam się do rozpuku. Jednak uwielbiam ficki Pola, bo zrobił jedną z moich ulubionych parek Xell/Lin. Szkoda, że jeszcze nie skończył....:(
Ale na pierwszym miejscu stoi Videt!!!!! Stanowczo i niezaprzeczalnie!!!!! Ponownie witamy parką Xell i Lin ale z takim humorem, wstawkami, że ja cały czas brechtałam się do rozpuku!!!! Warto przeczytać wszystkie 9 części. Trudno się oderwać i w ogóle!!!!! >Macu-macu Xella to prawdziwy debiut!!!^^<
XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD |
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 03-03-2004, 19:36
|
|
|
eee.. a to chodzi o polskich autorów, czy też można wymieniać paru zagranicznych? |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
miju7
Dołączyła: 24 Gru 2003 Skąd: z krainy mordor, gdzie zaległy cienie :D Status: offline
|
Wysłany: 06-03-2004, 01:19
|
|
|
a wymieniaj - fanami animca są wszyscy to jedna rodzinka - co sie jakimiś granicami będziemy przejmować ^ ^ :P :D ^ ^ |
_________________ Miej styl - jeśli masz styl na sucho uchodzi ci wiele rzeczy, które robione bez stylu są po prostu żałosne. |
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 06-03-2004, 23:43
|
|
|
hm... no to będzie Dreamsinger, autorka wspaniałego ficka "Only Stone On the outside", potem Winged Dancer lub Winged Dancer Remix, jak kto woli^^ za ficki "Roses" oraz "Attachment" (!!!), potem Shiell Priesto za "One third Human"...nad resztą muszę pomyśleć.. |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-04-2004, 22:36
|
|
|
Ech, znowu mnie tu przywiało, po niemalże roku nieobewcności, witam więc wszystkich(jak się dalej będę szlajał po internecie to w końcu maturę obleję:P).
Cieszę się, że jadz_i_ka wspomniała zachodnich autorów, bo do polskich w dalszym ciągu nie potrafię się jakoś przekonać, w sensie że od ponad roku nie przeczytałem żadnego fika. Wyjątkiem jest niejaka Akita(nie dodam, że Inu bo się jeszcze obrazi^^), pisząca na fanfiction.necie, a której fik mi się naprawdę spodobał(nie pamiętam tytułu, ten fik w którym Xellosowi się nudzi i urządza z Filią konkurs w piciu:P).
Oprócz tego z zachodnich autorów podobały mi się opowiadania Eveshki i Therii(jej prac nie ma na ff.necie), ale obie od dawna nic nie tworzą niczego nowego. Jako, że jestem w etnicznej mniejszości(jako fan pary Zel/Lina) mam duży problem, gdyż tylko one pisały fiki o tej parze na poziomie. Chociaż nie, co ja gadam, są jeszcze Ashe Rhyder i Elizabeth Metalium, ale one też już od dawna nic nie tworzą. Ogólnie polecam ff.net, zwłaszcza tym znającym angielski:]. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-04-2004, 17:56
|
|
|
Ostatnio przeczytałam "Death" Mai-chan.*_* Nie no.... to mi się bardzo podobało!!!!! Przeczytajcie!
Jeden z lepszych fików!
PS. Błagam....tam jest taki fik... autorka to "podobno" Chimeria... to nie ja... naprawdę...T_T To napisała i wysłała moja idiotyczna >$^%!*$#*%$&%^< siostra... nie czytajcie tego, a przede wszystkim nie myślcie, że to JA napisałam...to...to to COŚ!!!!!!!!!!!!!! >________<"""" *cała czerwona* |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2004, 18:01
|
|
|
Ja część przeczytałem :P nie takie złe... dziewczyna ma talent <ej... chimi odłurz te widły> |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-04-2004, 18:04
|
|
|
Nie odłożę!!!!!!!!!>_<" Miałam Ci podziękować, że mi to pokazałeś bo w przeciwnym wypadku nic bym o tym nie wiedziała!!!!!!!!!!!!!
Ale jak jeszcze raz napiszesz, że "dziewczyna ma talent" to idę po kosiarkę!!!!!!!!!!!!!!
Ja ją zamorduję >< |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-04-2004, 20:54
|
|
|
o czym ten fick? ^^" |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 25-04-2004, 21:00
|
|
|
Jak tak pomyślę, to nie wiem czy mi się nie przywiduje, ale coś sygnowanego twoja xywką mogło mi tam wpaść w oczy:P. Ale głowy sobie uciąć nie dam.
A do diaska. FF.net jest przeciążony i wyszukiwarka nie działa:P. Szkoda, chetnie bym sprawdził o co tyle hałasu. |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2004, 21:08
|
|
|
Jeśli dobrze skojażyłem kontekst <mogłem źle zrozumieć> to Love of Chimer(i)a jest tutaj na WB nie na FF... <tego jestem pewnien bo sam zwracałem Chimi na to uwagę, tym bardziej że na ff nie wchodzę od czasu kiedy przeczytałem i przetłumaczyłem wszystkie fiki o Legacy of Kain> |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Villdy
Dołączyła: 20 Kwi 2004 Skąd: Malfoy's Manor :D Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2004, 21:13
|
|
|
Ja uwielbiam Kanti za Mei'an *_* - normalnie piękne. Poza tym podziwiam wszystkich, którzy kiedykolwiek napisali jakiegokolwiek ficka o treści humorystycznej - aby zostać satyrystą potrzeba naprawdę wiele inteligencji, mądrości i znajomości ludzkiego humoru, że sie tak wyrażę :D |
_________________ I niech Lestat de Lioncourt będzie zawsze z nami, wampirami :D (dobrze, Aluś, ty też :D) |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 25-04-2004, 21:27
|
|
|
To widać ja źle zrozumiałem. Gomen nasai.
Dobra, znalazłem. Nie jest takie najgorsze, czytałem takie pisane gorszym stylem(choć w sumie to brak tu stylu, ale takie też czytałem:P). Dobrze, że wyjaśniłaś kto jest autorem, ale w sumie nie ma o co się wściekać. Faktycznie widać zalążki talentu. |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 26-04-2004, 14:39
|
|
|
Przestańcie!!!!!!!>_<""""""""" Zabraniam czytać!!!!!!!! Ale już!!!!!!!!
A ty Zegis jeszcze tytuł tego *^&%##$ podajesz!!!!!!!! Wstydź się!!!!!!!
Jest tam pełno innych dobrych fików więc tego nie czytajcie!!!!!!!
Agit->wykasuj to...= ="""""""
Zalążki talentu!?!?!?Zaraz ten talent w szpitalu będzie leżał.Jak tylko z obozu wróci...T_T
Ale błagam nie czytajcie!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|