Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jaki jest wasz ulubiony pisarz fanfików??? |
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 26-04-2004, 16:22
|
|
|
W życiu by mi nieprzyszło do głowy że są ludzie którymi da się tak łatwo manipulować :P |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 26-04-2004, 16:25
|
|
|
;P I kto to mówi!? ;P Tak chcesz żeby przeczytali to daję^^ Zobaczymy... pośmiejemy sie...
Ysengrinn->autorstwo Zegisa de Xan^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 26-04-2004, 16:27
|
|
|
Proszę, dodam tylko że jest to fik z końca 2002 roku więc cienizna, jak tak chcecie się pośmiać zbieram zamówienia na 2-gą część którą piszę już bardziej na poważnie... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 26-04-2004, 16:30
|
|
|
Czyli przy fikach się rozumiemy^^ To dobrze^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-05-2004, 08:56
|
|
|
Przeczytajcie sobie dzieło Mazoku "Śpiewaj razem z nami" ^^
ja sprawdziłam i fajny ubaw jest^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-06-2004, 13:04
|
|
|
Ostatnio na pierwsze miejsce mojej osobistej listy ulubionych fikopisarzy wybił się Radykalny Ed exequo z Miją. Edzio pisze absolutnie ŚLICZNE romansiki, przy których taka romantyczna dusza jak ja zaczyna płakać i w ogóle się haha. A Mija powaliła mnie swoim Slayers Sorai i Waniliowymi Snami. Ta dwójka bezapelacyjnie prowadzi na mojej liście. Poza tym bardzo lubię Mazoku, Kanti i Sore i jeszcze kilku fikopisarzy, których ksywa przy tytule momentalnie wywołuje uśmiech na mojej twarzy i pojedyncze kliknięcie w odpowiednim miejscu ^^. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Taur
... To nie ta bajka...?
|
Wysłany: 28-08-2005, 22:30 Spoza anime
|
|
|
Jak ktoś się wkurzy to przepraszam ale najbardziej lubię fiki Toroj, gwoli wyjaśnienia do ... Kto pomyślał HP ten zgadł, "SS" wszystko wymiata. Jak na mój gust humor jest tym co napędza najciekawsze ff. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|