Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
FILMY KINOWE |
Wersja do druku |
ISKIERKA
|
Wysłany: 14-12-2010, 19:50 FILMY KINOWE
|
|
|
Jakoś nie mam szczęścia do tematów ,albo zablokowane albo prawie nikt nie odpowiada. No cóż może teraz się uda . Więc który najbardziej przypadł wam do gustu, i dlaczego ?
A który według was był najgorszy ? |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-12-2010, 20:58
|
|
|
A może ty najpierw powiesz które i sama uzasadnisz? Bo niby dlaczego ktoś się ma produkować i pisać epistoły, jeśli ty sama tego nie zrobisz jako założycielka tematu? |
|
|
|
|
|
ISKIERKA
|
Wysłany: 14-12-2010, 21:23
|
|
|
Co racja to racja tak więc pójdę za twoją radą i zacznę . Tak moim ulubionym filmem kinowym jest Slayers Premium . A dlaczego ? Przede wszystkim dla tego że pojawiają sie tam bohaterowie z serii telewizyjnych w przeciwieństwie do poprzednich filmów . Znajdziemy tu kilka śmiesznych akcji i gagów .
A filmem który nie przypadł mi do gustu był Slayers Perfect . Dlaczego - ponieważ wg. po jego obejrzeniu zadawałam sobie pytanie gdzie podziała się reszta i co stał się z włosmi Liny które tutaj są brązowe z prześwitami rudego.
Ale to tylko moje zdanie . |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-12-2010, 21:32
|
|
|
O, heretyczka...
Premium ssie, Perfect rządzi. Premium zawiera wszystkich bohaterów serii powstawianych tam zupełnie bez pomysłu na role dla nich. Zawiera też gagi drugiej świeżości.
Perfect zawiera to, co w Slayersach lubimy najbardziej - prostą, humorystyczną historię z wybuchami i niezłą muzyką. Także, Naga jest super.
(a "co się stało z bohaterami" - stało się tyle, że WSZYSTKIE filmy kinowe z wyjątkiem premium opowiadają o czasach sprzed serii TV) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-12-2010, 21:49
|
|
|
O, to chyba pierwszy raz spotkałem kogoś, komu się spodobał Premium! Nawrzucano tam postaci i kiepskich gagów bez ładu i składu, fabuła leżała całkowicie, i nawet od strony graficznej feeria kolorów działała mi na nerwy.
A sam, cóż, nie będę oryginalny, i powiem że najbardziej podobało mi się Slayers Perfect. Chyba jedyny film z serii slayersowanych z rozwiniętą fabułą, skoncentrowaną na jednej bohaterce (Linie), bez stada pomagierów plączącego się dookoła. Po kresce i animacji widać było nieco większy budżet, a to też plus. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 14-12-2010, 21:55
|
|
|
Wyłamię się, ale wskazałbym "Slayers Return", który wciąż pozostaje moim faworytem. Jest chyba najbardziej fazowym ze wszystkich, zawiera kilka bardzo lubianych przeze mnie gagów i uroczo kretyńskiego antagonistę. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|