Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Exterminacja |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-07-2005, 20:21
|
|
|
Czytałem tą waszą eksterminacje.
Ok, niezły fick, ale... Ale nie rozumiem o co tyle hałasu, jakieś bany, nienawiści, cuda, niewidy. Cóż, polityki fandomu nie zrozumiałby nawet chiński uczony. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-07-2005, 09:07
|
|
|
Zeg, ponieważ ty podchodzisz jak normalny człowiek, nie fanatyk :P
Można się rzucać, grozić wysłaniem kolegów... a mozna napisać coś Anty, albo coś narysować i się dobrze przy tym bawić :) traktując to z przymrużeniem oka. Przy czym naczelnym dowodem, że cała Ekstera jest traktowana prz twórców na luzie jest fakt, że jeszcze żyję i nikt mi smiercią za "Przygotowania" nie groził (no, ewentualnie wysłaniem w moim kieruku jakiejś rakiety :>). A gdyby była traktowana przez nich poważnie, to ja nie chcę sobie wyobrażać, co by było O_o.
Niestety niektórzy potraktowali to śmiertelnie poważnie, co jest faktem najzupełniej niezrozumiałym dla normalnego fana M&A, więc nic dziwnego, iż wzbudizło smiech i pobłażliwe komentarze. O ile pamietam, to w temacie z komentarzami, niewiele osób umiało konkretnie wyartykułować, co sie w tym nie podoba :> reszta bluzgała... albo się nabijała (z fanatyków).
Ja się zastanawiam, czy ten cały cyrk nie miał kulminacji po wyprawie eksterminatorów na ekipę z NGE ... <co by pasowało do teorii fantyzmu XD> |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-07-2005, 09:17
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Czytałem tą waszą eksterminacje.
Ok, niezły fick, ale... Ale nie rozumiem o co tyle hałasu, jakieś bany, nienawiści, cuda, niewidy. Cóż, polityki fandomu nie zrozumiałby nawet chiński uczony. |
A co dopiero taki zwykły ork jak ja...Faktem jest, że banda przerwrażliwionych wariatek knuła wojnę. Pamiętam, że po wrzuceniu odcinka "Polowanie na Bizony" grożono mi banem na starym forum mangazynu. Za co ? Za "szerzenie nienawiści do mniejszości seksualnych" (sic!) oraz za obrazę Washuu (bo pojawia się tam jej postać). Co ciekawa, sama autorka twierdziła, że było to zabawne.
Owszem, są kretyni, któzy grozili mi i Redowi pobiciem, ale wysłałem obdywu nasze adresy domowe z zaproszeniami i to wystarczyło.
Ciekaw jestem, czy na tegorocznym Doji, na panelu jaoi też pojawią się tego typu jednostki... |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-07-2005, 10:12
|
|
|
Krótko mówiąc zachowania niektórych ludzi są fascynujące... Ban za napisanie fika? Że też ludzie nie mają ważniejszcyh problemów w życiu.
A odcinek o Harrym moim zdaniem naprawdę wyjątkowo udany, naprawdę aż dziw, że tej błyskawicy jeszcze nikt nie rozszyfrował :D
(część 22?... Ta numeracja pozostaje dla mnie kompletną zagadką O.o) |
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-08-2005, 08:17
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Za "szerzenie nienawiści do mniejszości seksualnych" (sic!) |
Eh to mnie uratował tylko brak czasu bo miałem szczery zamiar w ReWorld paru mniejszościom seksualnym nieźle skopać tyłki. :P
A co do samej eksterminacji to mnie się nie podoba ale skoro takiego "Rambo" też ktoś ogląda a tam są większe bujdy chyba to nie widzę przeciwwskazań... :)
I mała rada dla autorów fica. Jak chcecie wiedzieć jak się takie sprawy załatwia to polecam "Bez skrupułów" Toma Clancy`ego (autor książki "Rainbow Six" i "Polowania na Czerwony Październik" i "Stanu zagrożenia"). To tylko tak na marginesie :) |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-08-2005, 08:34
|
|
|
Wszytskie te książki czytałem i to dość dawno temu...
Dokopuj, dokopuj, bełkotem idiotek raczej nie ma się co przejmować... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-08-2005, 13:22
|
|
|
Serika napisał/a: | część 22?... Ta numeracja pozostaje dla mnie kompletną zagadką O.o |
Nie tylko dla ciebie ^^ Dopóki Grisz pisał sam wszystko było w miarę po kolei i logicznie. A potem raz weszłam ja i dokończył dzieła Red. I nastał Chaos... |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-08-2005, 14:37
|
|
|
Widze że wspominacie dawne czasy he he |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|