Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jeden taki chory crossover |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-05-2007, 14:20
|
|
|
Oj ma, ma. Wszystko zależy od interpretacji ;) I nie tylko "wasza trójka" oglądała Utenę, doprawdy...
...ja milczę, bo jakbym się odezwała, to byś stracił główkę. Ze wszystkich bohaterów Uteny Nanami najbardziej nie znoszę... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-05-2007, 14:25
|
|
|
Nie widzę tego...nawet wersja TV jest tego pełna, (w tym Shiori/Juri) i yuri musiałoby być.
Cytat: | a milczę, bo jakbym się odezwała, to byś stracił główkę. Ze wszystkich bohaterów Uteny Nanami najbardziej nie znoszę... |
Doprawdy? No coś ty, taka milutka młodsza siostrzyczka, a że nieco pokopana na punkcie swojego Onee sama? W Utenie wszyscy mają nierówno pod sufitem. Swoją drogą, dla Ciebie dobrą alternatywą byłaby chyba tylko Wakaba.
Ciach. Sprawiedliwość musi być!
ŁYP! |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 13-04-2009, 20:07
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Grisznak - Sayonji Kyochi |
Moja szczęka walnęła o podłogę... Może dlatego że jestem paskudną fanką wyżej wymienionego. Nie Grisznaka, jakby co. Bez urazy. Chciałabym sie ja tylko dowiedzieć, skąd ten wybór? Bo o ile mi wiadomo Grisznak normalny jest...
Mai_chan napisał/a: | I nie tylko "wasza trójka" oglądała Utenę, doprawdy... |
Właśnie! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|