Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Badanie rynku pod filmowego bloga. |
Czy jesteś zainteresowany/a nowym Vodhowym blogiem o filmach? |
Tak! Czekam na to całe moje życie! |
|
11% |
[ 4 ] |
Nie, czekałam na to całe moje życie ale jakiś miesiąc temu mi się znudziło czekani. |
|
8% |
[ 3 ] |
Może, zobaczymy jaka będzie jakość zawartości, ale nic nie obiecuję... |
|
32% |
[ 11 ] |
I'd rather entertain myself reading some quality english. |
|
14% |
[ 5 ] |
Polacy nie gęsi! Pisz waść po naszemu! |
|
2% |
[ 1 ] |
Bez różnicy jeżeli chodzi o język. |
|
29% |
[ 10 ] |
|
Głosowań: 22 |
Wszystkich Głosów: 34 |
|
|
|
Wersja do druku |
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-02-2012, 17:22
|
|
|
Dembol napisał/a: | Chcesz to pisz, nie chcesz nie pisz.
Nie musi tego nikt czytać ani oglądać.
Zrób to dla samego siebie jeśli masz taki kaprys, a jak Ci się znudzi przestań. |
To.
W sumie to podpisuję się pod całym postem Dembola. Chociaż pisać na filmwebie nie polecam, tam jest chyba jeszcze gorzej niż na onecie. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 20-02-2012, 18:10
|
|
|
Ja może zajrzę jak akurat będziesz recenzował coś, co mnie ciekawi... czyli rzadko, bo daleko mi do kinomana. I obojętne mi w jakim języku.
Ale generalnie podpisuje się pod postem Dembola. Dziwny początek... Bloga się pisze dla siebie. Milusio mieć czytających - a już w ogóle wow jak komentują i naprawdę wiesz, że jednak ktoś miał z tego pożytek.
Ale zapał musisz sam w sobie znaleźć i motywacje, bo jeśli uzależniasz swój zapał od ilości czytających, to szybko Ci się znudzi. Najlepszy zapał to radość dla siebie samego - w ten sposób ja piszę bloga, po angielsku (mimo że jestem pewna że sadzę masę błędów), bardzo wąskotematycznego i specyficznego (NND, Asamakki i takie tam), znam garść osób, które czasem wpadną, jakiś komć raz na jakiś czas, pewnie paru lurkerów jest... ale jak miło przelać swoje emocje gdzieś. I jeszcze milej jak ktoś sam z siebie się przyplącze i podziękuje. Ale piszę w miarę regularnie i cały czas mnie to cieszy. |
|
|
anulka406
Unfabulos :)
|
Wysłany: 20-02-2012, 20:50
|
|
|
W moim przypadku zależy od formy... W sumie nic nie czytałam jeszcze spod pióra Vodtha (przepraszam jeśli przekręcam nick, ale jestem zbyt zdechnięta żeby sprawdzać), więc nie wiem czy mi przypadnie do gustu. Generalnie lubię rzeczowo, konkretnie i przystępnie, jeśli chodzi o recenzje. Nie znam się za bardzo na kinie, więc sama nie wpadłabym na to, co obejrzeć, poza nowościami i tym, co serwuje telewizja lub ewentualnie wpadnie mi w łapy. Kraj czy rok produkcji nie stanowią dla mnie przeszkody jeśli chodzi o filmy. Będę czytała rzeczowe recenzje, nawet, jeśli nie mam wiele czasu na oglądanie. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-02-2012, 02:00
|
|
|
Nanami napisał/a: | Ale generalnie podpisuje się pod postem Dembola. Dziwny początek... |
Może się ustosunkuję do ogółu wątpliwości z tej serii - pisać dla siebie to mogę w notatniku wrzucając do jakiegoś random folderu na dysku, albo w papierowym pamiętniku jeżeli mam takie życzenie. I o ile jak najbardziej zgadzam się z tym, że pisze się dla siebie i taki jest zamiar, o tyle publikowanie czegoś dla siebie w internecie mija się moim zdaniem z celem. Topic założyłem głównie dlatego, że nie wiedziałem czy jest jakiś sens zakładać do tego typu działania bloga i doskonale się do tego celu nadał :)
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 21-02-2012, 06:47
|
|
|
Zainteresowana jak najbardziej, po angielsku też. Zbyt dobrze piszesz, żeby wypuścić z łap taką okazje (no, czy też uściślijmy; zbyt ja lubię Twój styl pisania). |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-02-2012, 13:13
|
|
|
A ja się zastanawiam, jak szybko ci się znudzi, jesli zaczniesz. Po miesiącu? Dwóch? |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-02-2012, 22:36
|
|
|
Mówiąc szczerze, w przeciwieństwie do recenzji anime recenzji filmów w zasadzie nie czytam ^^" |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-02-2012, 20:30
|
|
|
Proszę bardzo: Devil Hat Reviews
Po angielsku, pierwszy tekst to nieślubne dziecko felietonu i recenzji, i prawdopodobnie następne będą podobne. Na pierwszy ogień poszło Chronicle. Temat w sumie do zamknięcia, posty o nowych notkach będę ładował do odpowiedniego tematu :) Dzięki wszystkim którzy się wypowiedzieli w tym i zapraszam do czytania i komentowania :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|