Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Domek Czarownicy |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-04-2013, 23:13 Domek Czarownicy
|
|
|
Dla odmiany coś całkiem oryginalnego... No w każdym razie nie będącego fanfiction, na oryginalność motywów się nie siliłem. Kawałek trochę eksperymentalny, jeśli chodzi o styl, więc może być wyboiście, ale próbowałem czegoś nowego niż zazwyczaj. Gorąco proszę o komentarze i opinie.
Początek, miejmy nadzieję |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 30-04-2013, 18:30
|
|
|
O, fajne! Zdecydowanie wciąga - czyta się dobrze, nie widzę żadnych problemów ze stylem. W sumie jedyne, co mi się rzuciło w oczy, to opis domku - miałam wrażenie, że dwa razy czytam to samo, akapity są poniekąd wtórne i spokojnie można jeden wywalić. Poza tym, uważaj na powtórzenia, zwłaszcza przy opsie chatki. Kiedy ciąg dalszy? :) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-04-2013, 23:17
|
|
|
Pisze się :>. Co do błędów to faktycznie wyszło tego sporo, po prostu wolałem iść do przodu zamiast zagłębiać się w ciągłe poprawki i zmiany, bo już wielokrotnie kończyło się to zupełnym blokiem i porzuceniem opowiadania. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|