Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
To co ważne (Bleach ff) |
Wersja do druku |
machiavelli
|
Wysłany: 24-09-2013, 08:40
|
|
|
Z tego co rozumiem dopiero teraz będzie zaczynać się historia z mangi? |
|
|
|
|
|
SerielDrake
Seriel
Dołączyła: 09 Wrz 2013 Skąd: Największa wieś w kraju Status: offline
|
Wysłany: 24-09-2013, 10:32
|
|
|
Zgadza się. Chciałam lepiej wpleść moją OC w świat Kubo, a żeby było to realne potrzeba na to czasu.
Chciałam też powiedzieć, że pomimo iż mam już napisanych wiele kolejnych rozdziałów, to raczej nie będę ich tu wstawiać. Wiadomo, że każde forum ma swoje zasady i szanuję to, ale zmienianie każdej "kobiety lekkich obyczajów" na "do diabła", czy inne przekleństwo znudziło mnie. Dlatego daję poniżej link do mojego profilu na fanfiction, tam jest reszta.
Link |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-09-2013, 20:03
|
|
|
SerielDrake napisał/a: | Wiadomo, że każde forum ma swoje zasady i szanuję to, ale zmienianie każdej "kobiety lekkich obyczajów" na "do diabła", czy inne przekleństwo znudziło mnie. |
Jest to automatyczny skrypt działający na forum, który był wprowadzany z myślą o ludziach którym pewne sformułowania wymykały się w trakcie dyskusji. Dział literacki nigdy nie był przesadnie uczęszczany, więc problem zamiany słów nie był szczególnie nagminny i jak ktoś potrzebował go ominąć to po prostu linkował opowiadanie z innego miejsca.
Swoją drogą nie bardzo rozumiem po co wklejać tutaj jeszcze raz rozdziały i to na dodatek po jednym skoro jest ich aż tyle, zamiast od razu dać ten link do fanfiction, ale to nie moja sprawa. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|