Sport |
Wersja do druku |
Casteam
Re-Flex
|
Wysłany: 09-04-2005, 17:25 Sport
|
|
|
jakie uprawiacie sporty ja Kulturystyke a wy |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:00
|
|
|
Wspinaczke na 16 piętro rektoratu po schodach, bieg za trolejbusem i wyczynową jazdę wizndą...
Acha i jeszcze rzut obelgą w dal. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:04
|
|
|
ze sportów ekstremalnych to kolejki pod dziekanatem sa nielada wyzwaniem :P .
A co do normlanych to narciarstwo , przed wojskiem trenowalem taekwondo ale tylko 2 lata .
Aha przez rok byłem w bractwie rycerskim (teoretycznie to tez sport) ale ostanio ie mam na to czasu i pieniędzy. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:08
|
|
|
no jak zawody rycerskie liczyć jako sport, to i u mnie...z czego bractwem raczej nei jesteśmy, ardziej to zgraja zapaleńców królujących w warszawie:P
poza tym jedyny sport to była by chyba jazda quadem która zdaża sie neizmeirnie żadko,no i może jeszczek ilka rzeczy...ale to raczej napewno eni sportowe... |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:25
|
|
|
aa Zapomniał bym o szachach to tez dyscyplina sportowa a lubie w to grać.
Plus czasmi jak mi sie nudzi to gram okazjnie w piłkę od czasu do czasu tez w mecach ekim jednej dzielnicy vs ekipa drugiej ale ja jestem tam raczej od faulowania :P |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:31
|
|
|
I tak najbardziej ekstremalnym sportem uprawianym przez sporą część populacji tego forum jest gra w RPG. Nawet zginąć można! XD |
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 10-04-2005, 18:10
|
|
|
Ba, nie tylko zginąć, nawet zostać wskrzeszonym! Sport dla duszy ;]
Ze sportów bawię się w szermierkę, czasem w piłkę i szachy pogram... do ekstremalnych można jeszcze zaliczyć czytanie książek z biologii :P |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-04-2005, 18:58
|
|
|
Sporty? Głównie noszenie ton teczek z dokumentami wte i we wte po schodach, czasem zbieranie patyków.
Cytat: |
Aha przez rok byłem w bractwie rycerskim (teoretycznie to tez sport) ale ostanio ie mam na to czasu i pieniędzy. |
Moja przygoda z chorągwią rycerską była krótka i średnio przyjemna. Zdążyłem się tylko ubrać jak pajac(przepraszam - halabardnik...), bo jakos tak zabrakło stroi polskich(o czym mnie oczywiście poinformowano dopiero o godzinie "0"). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 10-04-2005, 19:06
|
|
|
jazda rowerem, fitness, aerobiczna 6 weidera, pilates, gimnastyka.. i duzo innych dziedzin ;) |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-04-2005, 20:53
|
|
|
Sport? Eeeee... Dźwiganie laptopa z pełnym wyposażeniem?
A z normalniejszych sportów, to kolarstwo turystyczne. Miło jest mieszkać w górskim terenie. Zdjęcia z wypraw, czasem dość nietypowe, leżą sobie na tco. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2005, 23:12
|
|
|
Jak tak czytam to co wy piszecie to az mnie zgroza chwyta. Ja rozumiem dla mnie pakowanie na siłowni tez jest bez sensu ale ludzie ruszac się trzeba bo grozi nam fizyczna recesja ewolucyjna.Wiecie jesli będe miał czas w lato to normalnie przejadę sie na ten wasz zlot by zrobic wam trening kondycyjny :P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-04-2005, 23:19
|
|
|
Cholera, najgorsze, że masz rację;]. Problem jest głównie taki, że się za siebie biorę, biorę i wziąść nie mogę:/... No ale cóż, będę brał się dalej... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 11-04-2005, 07:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 11-04-2005, 06:46
|
|
|
Najczęściej uprawiany sport? Takie przemieszczanie się po sali gimnastycznej (czasem całym gosie), żeby nie wpaść w oczy wuefistce.
Oprócz tego czasem w tenisa stołowego popykam, ale skończyły się czasy, kiedy dziewczątko 11-letnie zgrabnie ogrywało popisujących się przed panienkami kolesi. Dziewczątko urosło, a gra mu przeszła XD
No i staram się w miarę często rowerkować, ale to zależy od pogody/czasu/tego, czy mi się chce :P |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-04-2005, 08:32
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Jak tak czytam to co wy piszecie to az mnie zgroza chwyta. Ja rozumiem dla mnie pakowanie na siłowni tez jest bez sensu ale ludzie ruszac się trzeba bo grozi nam fizyczna recesja ewolucyjna.Wiecie jesli będe miał czas w lato to normalnie przejadę sie na ten wasz zlot by zrobic wam trening kondycyjny :P |
Daj spokój... Ja tam chce odpocząć... Na mnie już czeka podwórko wielkości 5 normalnych dzialek budowlanych do koszenia i taaaaaaaki sto drzewa do pocięcia na cyrkularce, dodatkowo jeszcze jakieś roboty budowlano kanalizacyjne, remontowe, rolnicze i takie tam. Sportu wyczynowo nie uprawiam, ale jeśli nie siedzę zimą w Lublinie to jakieś dobre dla zdrowia ilości ruchu miewam.
No i jeszcze na roweże jeżdże (trasą Sanockich Księgarni, ładne kółko, ze 4 kilometry... Ale ostatnio zastanawiam się nad trasą Sanockich Pól - mniej samochodów, leprze powietrze, więcej górek, większa szansa na nowości wydawnicze). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-04-2005, 12:39
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Jak tak czytam to co wy piszecie to az mnie zgroza chwyta. Ja rozumiem dla mnie pakowanie na siłowni tez jest bez sensu ale ludzie ruszac się trzeba bo grozi nam fizyczna recesja ewolucyjna. (...) |
A co jest złego w fizycznej recesji ewolucyjnej? Prace fizyczne mogą robić za nas maszyny. Ciało ludzkie jest nadmiarowe, jego drobna redukcja wyszłaby energetycznie na plus.
Sport dla przyjemności - rozumiem. Ale mi większość sportów nie sprawia przyjemności - wprost przeciwnie! Mam ćwiczyć dla uniknięcia "fizycznej recesji ewolucyjnej"? Jakoś to do mnie nie przemawia. |
|
|
|
|
|
|