Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-11-2006, 20:17
|
|
|
Nie takie łiii, inne.
A Wii najwcześniej na urodziny, chociaż i tak w to wątpię - studia poza domem pożerają zbyt dużo zasobów finansowych, żeby kupować nowe konsole. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-11-2006, 20:56
|
|
|
Bo na zakupach z siostra kupiłyśmy sobie takie same bluzeczki i mamy fazę. W ogóle mamy fazę. A poza tym podobały jej się kolczyki ze ślimakami, które nabyłam w ramach prezentu na Mikolajki. O. |
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 27-11-2006, 19:54
|
|
|
Bo jakimś cudem udało mi się zaliczyć tego kolosa z francuskiego na 22/30 punkty, co jest niezbitym dowodem na to, że Bóg jednak istnieje ^_^
Bo kończy się listopad, który był ZUY z powodu zatrzęsienia kolokwiów pisanych często w warunkach ekstremalnych (jak nie w pomieszczeniu gdzie temperatura oscyluje w okolicach zera, to w niedzielę o 17). Ale się zaraz skończy. Więc jest fajnie.
Bo chyba udało mi się jako tako zapanować nad moją wampirzo-musicalową obsesją. Nie odczuwam już palącej potrzeby odsłuchania całej płyty co noc przed snem i nie gocę się w kąciku z powodu zdjęcia Tańca z afisza. No, przynajmniej nie aż tak często XD |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-11-2006, 19:55
|
|
|
Cytat: | Bo chyba udało mi się jako tako zapanować nad moją wampirzo-musicalową obsesją. Nie odczuwam już palącej potrzeby odsłuchania całej płyty co noc przed snem i nie gocę się w kąciku z powodu zdjęcia Tańca z afisza. No, przynajmniej nie aż tak często XD
|
A to niesłusznie niewiasto, niesłusznie! :P Fanatycy wąpierzy, łączmy się! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-11-2006, 20:27
|
|
|
Bo ta leniwa blondynka wzięła dwa dni wolnego! |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-11-2006, 12:55
|
|
|
Bo ściągnąłem soundtrack od Howla :)
Bo Window Maker staje się coraz wygodniejszy :)
Bo w końcu zobaczyłem Miyu w wersji anime :)
(niestety ssie tak, że nawet w Window Makerze muszę wszystko powyłączać przed odtworzeniem odcinka... Jakbym próbował zrobić to pod Gnome'm, czy Enlightenmentem, mógłby być niezły hardcore...).
Bo według planu następnego zjazdu, w niedzielę kończę o 13:45 - czyli jakieś 45 minut przed autobusem! Yatta, yatta, yatta! :) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 28-11-2006, 14:47
|
|
|
Bo jestem chory, mam zwolnienie do piątku włącznie i będę mógł w spokoju odpocząć, pograć i przeczytać Lux Perpetuę ;) |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-11-2006, 19:24
|
|
|
nie no, jakie szczęście, mój ulubiony żel pod prysznic w 2-paku, drugi 50 % zniżki! |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-11-2006, 20:12
|
|
|
Bo jest MGŁA, taka jak z wielkich liter. Jak z uczelni wracałem, to bałem się, że zabłądze. Nic nie widać na 15 kroków, a światła samochodowe widać na 50. Niesamowite! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-11-2006, 21:30
|
|
|
W Łodzi też mgła, co prawda nie aż taka gęsta, ale wisi. Nawet w południe udało mi się zaobserwować jej granicę - patrzę na wschód i widzę, że ledwo widzę, a we wszystkich innych kierunkach czysto.
Teraz widoczność (na moje osłonięte plastikiem oko) wynosi jakieś 150m. Nie jest to szczyt Silent Hill'owych marzeń, ale jest miło, fajnie i "lokalnie". Nie wiem czemu, ale we mgle zawsze czuję się odcięty od świata ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 29-11-2006, 11:39
|
|
|
U mnie też jest mgła :) jeszcze trochę, a będziemy mieli wybitnie brytyjską pogodę (albo mgła albo deszcz) :) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 29-11-2006, 11:56
|
|
|
Mimo tego, że nieźle wygląda - nie cieszyłbym się tak z tej mgły. Wczoraj wracałem z Krakowa samochodem i widoczność 2-4 metry to naprawdę nic przyjemnego, o wypadek bardzo łatwo przy takiej pogodzie >_> |
|
|
|
|
|
gadrael
Ukryty we mgle
|
Wysłany: 29-11-2006, 15:41
|
|
|
Heh, ja ostatnio po nocy wracałem z Krakowa we mgle... jak czlowiek jest niewyspany i ma poteżne stężenie kofeiny we krwi to można lekko odjechac widzac tylko te biale paski na drodze... :) Ale jak sie jedzie jako pasazer jest to calkiem interesujace :) |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-11-2006, 15:09
|
|
|
...bo przed chwilą znalazłam w pokoju ojca oryginalnego CDka z "My Fair Lady" *___*
Ja ich kiedyś zamorduje, chowają przede mną perełki... XD (ostatnio w ten sposób znalazłam Metro _^_) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-11-2006, 15:51
|
|
|
Bo po raz pierwszy w życiu naprawdę pracuję i mi się ta praca podoba^^. No i dziś dzień wypłaty! Buhaha. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|