Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 21-11-2006, 13:28
|
|
|
Do doszło do mnie zamówienie z JPFu :) z notesem :D |
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 23-11-2006, 00:02
|
|
|
Bo mamy z Lilą własny quest gdzie bardzo lubię pisać i do tego angażuję Lilę twórczo. XD
Bo po raz pierwszy od jakiegoś czasu rozmawiałem z Księżniczką, szkoda że w sumie krótko. Ale lepiej tyle niż nic. ^^ |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-11-2006, 09:25
|
|
|
LunarBird napisał/a: | Bo mamy z Lilą własny quest gdzie bardzo lubię pisać i do tego angażuję Lilę twórczo. XD |
tez sie ciesze i to bardzo... ale prosze, jesli bede robila jakies bledy w pisaniu - pisz to w spilerach... bo wciaz ucze sie pisac po polsu :( wcele nie jestem w tym dobra jeszcze :(
a Kto to ta princessa ?
Bo dzis kolejny Tortuorial z IT - gdzie gramy w Medal of Honor przez lana :D i jak narazie od poczatku roku na 59 rozgrywek - wygralam 55 - 2 przegralam a 2 egzekfo z kims :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-11-2006, 13:36
|
|
|
Bo jakoś tak... Ciemno, zimno, do domu daleko, w szkole nudno i boli mnie to i owo...
...ale za to skończyliśmy tę durną siatkówkę i zaczęliśmy kosza. Dziś w nocy mogłam spać spokojnie przez całe 7 godzin (luksus, zaprawdę), boli mnie zdecydowanie mało upierdliwie, mogło być DUŻO gorzej, praca z PO u nauczyciela, można przestać się przejmować, w bibliotece nie zjedli mnie za przedłużanie książki DRUGI raz (ale i tak kocham mojego brata), King dobry jest i generalnie jakoś tak nienajgorzej...
...czyli Maieczka próbuje wycisnąć z siebie iskrę optymizmu. Muah, zmęczonam X__x |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-11-2006, 17:49
|
|
|
To pluń na wszystko i połóż się spać o 21 a wcześniej wypij kubek ciepłej czekolady :) Może nie brzmi, ale naprawdę stawia na nogi i następnego dnia chce się żyć :D i myśli się jaśniej, więc mniemam że efekty są lepsze niż gdyby się uczyło do późna... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 23-11-2006, 17:59
|
|
|
O, Vodh, skąd wiedziałeś, że ostatnio jestem uzależniona od gorącej czekolady? XD Sprzedają w sklepiku szkolnym *___* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-11-2006, 18:45
|
|
|
Wrr, a w pracy się skończyła znowu==...
A ontopicznie: artykuł się ślicznie pisze, uwielbiam gdy przelewa się na klawiaturę dokładnie to co leży na duszy:>. Buhaha. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-11-2006, 19:07
|
|
|
Bo znowu znalazła się książka, która mnie fascynuje niemiłosiernie - a dokładniej "Państwo, anarchia, utopia" Roberta Nozick'a (tytuł raczej jak podałem, choć nie gwarantuje, bo jak zacząłem w czytelni czytać to tytuł mniejsza sprawa) po jakiejś przerwie od czasu przeczytania ostatniej Wilbera jakies 3 m-ce temu:D |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-11-2006, 23:05
|
|
|
Bo jutro.
Bo łiiii ~~
Nawet jutrzejsze, dodatkowe zajęcia z kanji nie zepsują mi teraz humoru, o! ^^ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-11-2006, 23:09
|
|
|
Bo jutro, łiiiiiiiii ^^
*biega z biletem do Krakowa* |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 25-11-2006, 14:57
|
|
|
Bo bylam u fryzjera(fajna fryzurka) i w drogerii(kupilam sobie mase kosmetykow,iiii!*-*)Ta wiem,"wielkie rzeczy'_-_ ale taki maly upgrade mi sie przydal;)))(zwlaszcza,ze przez dwa tygodnie mialam mega dola...)
Bo jestem Deviantem I gites! |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 25-11-2006, 17:44
|
|
|
Bo wygląda na to, że jednak ZNALAZŁAM źródło niepociętej i nie zdubbingowanej wersji Digimona O___o
A to by oznaczało, że został mi jeszcze tylko jeden tytuł z tych takich "hard to find uncut version" XD |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-11-2006, 21:44
|
|
|
Bo na giełdzie minerałów kupiłam sobie surowe bursztynki i jestem hepi! ^^ |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 25-11-2006, 21:53
|
|
|
Bo kupiłam składankę 'The Best Christmas Ever' i właśnie przesłuchuję pierwszą płytę. Piosenki świąteczne wprawiają mnie w dobry nastrój (choć chyba na nie za wcześnie).
Bo wybieram się jutro na PGA (Poznań Game Arena). Mam kartę wstępu dla wystawcy i nie muszę płacić za wstęp. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-11-2006, 12:32
|
|
|
Bo łiiii
Masz już Nintendo Wii? |
|