Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
shirone -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-12-2006, 14:01
|
|
|
Bo zaspałam dziś do szkoły
Bo minie mnie fizyka
Bo w kółko oglądam sobie Evangeliona
Bo mam Jego :*
Bo niedługo święta
Bo mam nachnienie ;)
Bo idę dziś na angielski :P
Bo w moim pokoju zrobiło się czysto |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-12-2006, 15:41
|
|
|
Bo w domu jest cisza i spokój, a za oknem zapada zmrok- wydaje mi się że jestem sama. |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-12-2006, 16:15
|
|
|
Bo pepsi miało dzisiaj na mnie dziwny wpływ. Po dwóch-trzech kubkach zacząłem się uśmiechać i ni z stąd nie zowąd poprawił mi się humor. Widać mojemu mózgowi brakowało jakiegoś składnika:>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-12-2006, 19:29
|
|
|
Bo z pięciu tekstów, które miałem napisac do końca tygodnia, trzy już skończyłem. Teraz przede mną już tylko recenzja porównawcza dwóch biografii Bieruta i recenzja "Endless Wire" the Who - czyli sama przyjemność.
Bo My Chemical Romance okazał się bardzo fajną i ciekawą kapelą.
Bo znowu mi się chce oglądać anime.
Bo ktoś wreszcie odważył się skomentować CSaP. |
|
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-12-2006, 22:12
|
|
|
Bo nie ma śniegu.
Bo pięknie świeciło słońce, a chmury układały się niebiańsko.
Bo jak mi się nie chce to mi się nie chce.
Bo oprócz pamiętania, coraz łatwiej zapominam.
Bo ignoruję swoje ignoranctwo.
Bo nie wiem. |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-12-2006, 16:24
|
|
|
Miałem dziś w rękach archiwalne dokumenty z przestrzeni ponad dwustu lat *___*. Komunistyczne (najpaskudniejsze), międzywojenne, z zaboru rosyjskiego i wreszcie najstarsze - z austriackiego*, z XVIII wieku *__*! Śliczne pismo wtedy mieli. Do tego jeszcze pozszywane numery "Kuryera Literacko-Naukowego" z 1932 roku, ze świetnymi artykułami m.in. o Amazonkach i rasach ludzkich w Polsce. Buhaha, ale mi się trafiło*____*.
*Sandomierz w czasie zaborów przypadł Austrii, później wszedł w skład Księstwa Warszawskiego i po klęsce Napoleona dostał się z jego większością carowi; wyjaśnienie dla nieuważających w szkole;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-12-2006, 19:10
|
|
|
Bo koleżanka z klasy wyciągnęła mnie dzisiaj na FANTASTYCZNĄ prelekcję o "Nieznanym obliczu mapy politycznej świata" - czyli o państwach, które nie są państwami, które są, ale być nie powinny, których główną ideą jest zarobek, albo takie, które powstały, bo paru aktorom się nudziło... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-12-2006, 19:33
|
|
|
No Morawsky Lezak niezły niezły (piwo czeskie dla Leader Price'a jea) niegorszy niż Tatra...:D |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 08-12-2006, 19:36
|
|
|
Bo choróbsko (wojujące ze mną od środy) już pokazuje plecy, a i roboty wreszcie jakby mniej ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-12-2006, 10:04
|
|
|
Bo dzisiejsza część leczenia kanałowego odbyła się praktycznie bezboleśnie i za kilka godzin będę znowu w Krakowie ^^ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 09-12-2006, 10:47
|
|
|
Jade sobie do miasta, kupić bilet miesięczny i posiedzieć w kawiarence internetowej. Bilet jednorazowy naturalnie kupiłem i naturalnie zapomniałem skasować. Wsiadają kanarzy... I nie zauważyli, że bilet miesięczny skończył mi się przedwczoraj!
To ocaliło 200 złotych! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 09-12-2006, 11:06
|
|
|
Bo jako, że rodzice opłacali największy pakiet w kablówce (bodaj 49 zł), to przyszli dziś goście z dekoderem, który pozwala oglądać tv w jakości cyfrowej. A przez dekoder mamy (za darmo) odblokowany C+, Hyper, HBO etc. XD |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-12-2006, 15:33
|
|
|
Bo piękna to sprawa na kartach książki spotkać się z ludźmi żyjącymi przez i czującymi podobne ideały - amerykańscy transcendentaliści (a szczególnie Emerson i Thoreau) to prawdziwy skarb tego narodu i świata.
Bo taka zima jak wiosna to lato wkrótce:)
Bo odnawiam przesluchiwanie Kid Q - This feeling, z którym powiązane są niezwykłe wspomnienia.
ps. Zeg, nie wiem czy wiesz i jak jest u Ciebie w mieście, ale nie mając sieciowki w pierwszych dniach łapiąc się na kanara, możesz się odwoływać, że jej po prostu nie wziąłeś. Potem kupujesz i pokazujesz, płacąc ewent. znikomą opłatę manipulacuyjną. |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 09-12-2006, 21:30
|
|
|
Monterzy przyszli dziś, zamiast w poniedziałek.
Mam net w swoim komputerze! Nawet nie wiedziałem, że Tanuki na porządnym monitorze wygląda tak PIĘKNIE! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:04
|
|
|
Bo od czasu gdy poznałem pewną Osóbkę mój świat się zmienił i ciąglę się zmienia... uwielbiam to.. dzięki Niej wiem że żyję... z dnia na dzień staram się zrozumieć Ją jeszcze lepiej... poznać jej duszyczkę jeszcze bardziej... przez co odkrywam jakby na nowo samego siebie.. me niepoznane jak do tej pory oblicze... sprawia mi to ogromną przyjemnośc.. a gdy dzięki mnie Jej nastrój się poprawia.. i na Jej twarzy maluję się uśmiech... i gdy się zaciesza.. wtedy wiem.. nie, ja to czuję... czym jest prawdziwa... niemożliwa do wypowiedzenia słowami.. radość.. mógłbym tak do końca życia.. a może i dłużej.. ;P
Dziękuję Ci za wszystko :* |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|