Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
ka_tka 

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:17
|
|
|
Albo zwyczajnie pożyczasz bilet, który feralnego dnia był ważny, płynem do naczyń zmywasz nazwisko kolegi/koleżanki (jeśli takie na bilecie jest, ja tam nigdy nie podpisuję z lenistwa, i tak nie patrzą), wpisujesz swoje, pokazujesz, oddajesz właścicielowi, przy następnej okazji czynności powtarzasz. O ile bilet ten to u ciebie zwykła karta magnetyczna ^^; Podobno działa (chociaż ja na ich miejscu nie przyjmowałabym odwołań ze względu na brak zdjęcia i danych innych niż nazwisko ^^;), jak już mnie złapią i nie będą chcieli machnąć ręką i puścić, to zobaczymy...
Bo wbrew zasadzie "pierwszego dnia po skończeniu się biletu łapie cię kanar" jestem już 10 dni do przodu jeśli o koszty komunikacji chodzi xD; |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-12-2006, 22:19
|
|
|
ka_tka napisał/a: | i tak nie patrzą |
Patrzą. Znajomy w gimnazjum miał wypełnione ołówkiem i o ile dobrze pamiętam, musiał albo zapłacić karę, albo dostał porządną burę od kanara. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 09-12-2006, 22:41
|
|
|
Hmm, kiedy mój portfel zbuntował się i kategorycznie odmówił czytnikowi dostępu do karty, kanar zapobiegawczo stwierdził, że "panienka karty nie wyciąga, z drugiej strony spróbuję" XDDD
Czyli u nas nie patrzą ^^; |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:02
|
|
|
ka_tka napisał/a: | płynem do naczyń zmywasz nazwisko kolegi/koleżanki |
a u mnie to nie przejdzie... na biletach adres wpisywany jest przed laminowaniem...
Poza tym Białystok pod tym względem jest wspaniały - 70zł za bilet 3miesięczny... co oznacza, że spokój mam przez długi czas ^^ |
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 09-12-2006, 23:17
|
|
|
fajnie macie... w anglii nie można na gapę jeździć... nigdy i nigdzie... za to są busy szkolne :D
Bo jest wreszcie ktoś kto mnie rozumie... może i kocha :D ale jako Młodszą SiS :D i za to mu dziękuje ( kiss Lunar ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Abigail 
Naleśnikara

|
Wysłany: 09-12-2006, 23:55
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Albo zwyczajnie pożyczasz bilet, który feralnego dnia był ważny, płynem do naczyń |
Obawiam się, że lubelskie bilety okresowe by się pod wpływem płynu do naczyń rozpuściły ^^" |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-12-2006, 09:25
|
|
|
Wiiiiii~ mamy hasło do Lycosa! Mamy hasło! |
|
 |
LunarBird 
Chaos Master & WSZ

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-12-2006, 13:45
|
|
|
Bo jestem spowrotem (co niektórzy zapewne zaraz zapiszą we Wszystkim Co Złe jako powód podłego nastroju).
Bo bardzo się bałem, że znow przeze mnie inni będą mieć kłopoty, ale na szczęście skończyło się na strachu.
Bo za miesiąc wracam do Polski! (akurat tutaj jest też niemały powód do smutku ale niewiele mogę na to poradzić) |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2006, 14:57
|
|
|
Witaj Lunar:D Co Ty ja jestem zadowolny, bez Ciebie nic by się nie działo, a troche dni jak Ciebie nie było zdawało mi się jakimś innym forum. Pozdro |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-12-2006, 16:27
|
|
|
Bo nie ma jutro kolosa z praktycznej nauki japońskiego, w efekcie czego dziś mogę uczyć się tylko na łacinie, a kanji powtórzyć między zajęciami w dniu jutrzejszym ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-12-2006, 17:57
|
|
|
LunarBird napisał/a: | Bo bardzo się bałem, że znow przeze mnie inni będą mieć kłopoty, ale na szczęście skończyło się na strachu.
Bo za miesiąc wracam do Polski! (akurat tutaj jest też niemały powód do smutku ale niewiele mogę na to poradzić) |
nic sie nie stalo... nie musiales sie martwic :D
Szkoda... szkoda :(
A ja sie ciesze! ze wrociles :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2006, 21:37
|
|
|
Ha, bo zaczynam coś, co być może będzie miało ciekawy efekt, a nawet jeśli nie to i tak mam smakowitą frajdę:D
Bo wiem na czym polegam, choć niełatwo to zazwyczaj realizować, ale się da. |
|
|
|
|
 |
Abigail 
Naleśnikara

|
Wysłany: 12-12-2006, 12:21
|
|
|
Bo marketing XDDD A konkretniej: dzisiaj miałam kolosa, do którego uczyłam się wczoraj intensywnie. Pani doktor chciała pousadzać nas po 2 osoby w ławce (ławki z 3 miejscami), ale było o jedną osobę za dużo. W związku z tym powiedziała, że skoro jak dotąd mam 5 od góry do dołu, to ona mi już stawia 5 na koniec i mam sobie iść, żeby zwolnić miejsce ^^" Jak przyjemnie. Właśnie czekam na resztę grupy, bo na łyżwy idziemy, co też jest powodem do wpisania tutaj.
Poza tym najlepiej zaliczyłam kolokwium z wstępu do nauki o komunikowaniu - na 5-. Lucky day ^__^ |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
 |
fonewm 
*Der Elf Drache*

|
Wysłany: 12-12-2006, 14:13
|
|
|
Bo pomimo tego, że dzień zaczął się źle, teraz jest bardzo fajnie i wreszcie miałam trochę wolnego czasu żeby pogadać z mamą (tak to zawsze jest w pracy i nie mam się do kogo odezwać w domu). Do tego okazało się, że z fizyki dostanę 3 na półrocze - może nie super powód do dumy ale nie lubię tego przedmiotu :) |
_________________ ...navigare necesse est, vivere non est necesse... |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-12-2006, 15:01
|
|
|
Bo pada śnieg! Łi! A jutro rano dopiero będzie łi, jak będę musiał iść do pracy po zlodowaciałych kocich łbachXD. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|