Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 22-12-2006, 17:15
|
|
|
Bo zakup Sound Blastera i zastąpienie nim karty zintegrowanej najwyraźniej zlikwidowało problemy z dźwiękiem i wieszaniem się kompa ^_^. Co prawda muszę jeszcze wszystko poobserwować, ale "a nie mówiłem?".
Realtek AC'97 rests in pieces i kij mu w oko, zresztą już po raz wtóry :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 22-12-2006, 20:23
|
|
|
Bo wolne, wreszcie~! Bo przez następny tydzień nie robię NIC >D
Bo dostałam świetny i naprawdę przydatny prezent klasowo-wigilijny. Bo odnoszę niejasne wrażenie, że od osoby, która najczęściej wymieniana była w szeptach na temat "mam nadzieję że X mnie nie wylosował/a". Bo niniejszym miałam szczęście, że ta osoba ma jako-takie pojęcie na interesujące mnie tematy :D
Bo wychowawczyni, która bez przerwy wspomina o dziecku swym dostała poradnik telewizyjnej supernani - "I ty możesz mieć superdziecko" XD
Bo czasem warto usiąść w kąciku i udawać, że wycina się śnieżynki do dekoracji czegośtam. Oj, warto >D
Bo Triskter Online jest słodszy niż RO (tak, możliwe xD;). I mniej ograny. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-12-2006, 20:30
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Bo wychowawczyni, która bez przerwy wspomina o dziecku swym dostała poradnik telewizyjnej supernani - "I ty możesz mieć superdziecko" XD
|
Brr, przeglądałem tą książkę w Matrasie i wydaje się być... Mało przystająca do rzeczywistości (ale może to ja się nie znam).
A Triskter może i mniej ograny, ale zdecydowanie o wiele mniej rozbudowany (z tego co grałem :P) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 22-12-2006, 20:45
|
|
|
Wiesz, nie sądzę, żeby w ogóle miała zamiar to przeglądać, a nawet jeśli, to na pewno nie traktować na poważnie... Ale pomysłu można tylko pogratulować xD
Może i nierozbudowane, ale to nowe jest przecież, szczególnie wersja anglojęzyczna. Może wyjdzie z tego coś ciekawego... |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-12-2006, 21:48
|
|
|
Byłam dzisiaj w byłym miejscu pracy i dojadałam z koleżankami resztki wczorajszej wigilii, przy okazji zdobyłam przepis na pyszną zupę grzybową z cynamonem i orzechami.
Mój pokoik prawie wysprzątany, prezenty kupione i opakowane, no i wreszcie mam plany na sylwestra. |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 23-12-2006, 11:51
|
|
|
Znalazłem psa. Naszego psa, ktory zgubił się przed tygodniem. Poprawdzie wolałbym znaleźć ładnego, puszystego kota, a najlepiej kotke (a tak w ogole to catgirls), ale pies też dobry (ponoć smaczny). Pozatym zostałem bohatrem. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-12-2006, 16:21
|
|
|
Bo dzisiaj jest dobry dzień. Bo na Piotrkowskiej moja mateczka i ja zostałyśmy zaatakowane kolejno przez kolędników i reniferkę. Bo reniferka rozdawała ulotki sklepu z czekoladą... Bo mniam! I bo moja mama jest boska i jestem do przodu z Disneyem XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
shirone -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-12-2006, 17:55
|
|
|
Bo 'Roickin' around the christmas tree' ^^\/ :P
Bo mam ładny stoliczek w pokoju. |
|
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-12-2006, 02:25
|
|
|
Bo chmury na niebie na tle mrocznego lasu z oddali przy nadchodzącej nocy prezentowały się szczególnie imponująco.
Bo był miły wieczór w dobrym gronie przyjaciół. |
|
|
|
|
 |
Dida 
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 24-12-2006, 15:21
|
|
|
Bo wolne.
Bo mama tak wszystko zaplanowała, że dzisiaj nie ma wiele do robienia i można świętować. Nie trzeba siedzieć cały czas w kuchni, czy sprzątać.
Bo zrobiliśmy pierogów z grzybami (mojego ulubionego dania wigilijnego) z 1 kg mąki. Będzie co odsmażać. |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-12-2006, 15:27
|
|
|
Bo moja mateczka też wszystko ładnie zaplanowała i mało roboty jest
Bo, o dziwo, nie stresujemy się i nareszcie podchodzimy do świąt na luzie...
Bo na KDRze jest fazowy event XD
I ogólnie bo jest dobrze
---
Bo normalnie "lol" i turlanie po podłodze.
Dostałam BONSAI! XDDDD
Pytanie brzmi, na kogo to jest zamach: na mnie, czy na biedne drzewko, które wkrótce uschnie... (chociaż mirt kwitnie)
(i nagrywarka!!) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-12-2006, 20:14
|
|
|
Bo wszystko dzisiaj się udało, wyszło mi świetne ciasto, w ogóle w kuchni szło jak z płatka. Tacie udało się naprawić lampki na choinkę, wszyscy byli mile zaskoczeni prezentami i mam niesamowicie dobry humor, ot tak! |
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-12-2006, 20:20
|
|
|
A bo mi dobrze :D
( i mam empetrójka! i mieliśmy cieżką fazę z racji na prezenty-niepsodzianki od mamusi - zdecydowanie za duże koszule nocne, w których wygądamy jak po pięćdziesiątce... Z całą pewnością to ciążówki, bo rodzice marzą o wnukach XD I w ogóle jest miło). |
|
 |
IT. 
Ukochana żona orka

|
Wysłany: 24-12-2006, 21:23
|
|
|
Bo mój tatuś nareszcie zalatwił sprawę z którą ja sie bezskutecznie borykałam od przeczkola. I to pewnie na zawsze bo pięsciami. Szkoda tylko ze nie pozabijał sukinsynów... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 24-12-2006, 22:31
|
|
|
Bo pojawiła się perspektywa cudownego spędzenia przerwy święta-sylwester. Ale nie zapeszam :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
|