Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-12-2006, 01:03
|
|
|
Bo Miya-kun jest ostatnim świrem i sprezentował mi coś, po czym powinnam mieć ciężkie wyrzuty sumienia, ze ją ograbiłam XD
*ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk Miyaka* |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-12-2006, 17:23
|
|
|
Bo sprzątając pokój znalazłam:
^ jakieś staaare wypociny jeszcze z gimnazjum, które nigdy nie powinny zobaczyć światla dziennego. dobre 5min śmiałam się z wyrafinowanych porownań >___>
^ równie stare rysunki. o dziwo na niektore z nich miałam calkiem niezłe pomysły! spróbuję parę przerysować na nowo....
^ książeczkę z solucją do Soul Reavera 1. yeah! a myślałam, że zgubiłam...
^ karteczki z notesow z Królem Lwem! co mi przypomnialo: nigdy, ale to nigdy nie zostawiać niczego w szafkach szatni zerówki... tak, do tej pory pamiętam jak mi zginął pokaźny stosik takich karteczek. ryczałam jak bóbr XD
^ karteczki z notesow z Sailorkami! Te, na ktorych bohaterki były pokolorowane w całkowicie dowolny sposób. i karteczki do segregatora!
^ zeszyt, do którego pracowicie wklejałam rysunki zrobione na jakichś ogryzkach a nie kartkach XD
^ całą stertę mikroskopijnych wycinków z gazet i kalendarzy - z bohaterami anime albo gier.
^ książkę do origami, z której nigdy nie udało mi się zrobić niczego
^ worek bez dna wspomnień, wiadro łez i pudło uśmiechów
fot.jpg niech mi ktoś powie z czego może być to dziewczę. tak, taką karteczkę też znalazłam |
 |
Plik ściągnięto 1656 raz(y) 6,95 KB |
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 13:47
|
|
|
Prawdziwy mocny energy flow mnie opanowuje, a tylko to w tym momencie dzięki średniej klasy techno, ale konkreetnego (no jeszcze klasyka Bad Boys Blue - to zawsze działa optymistycznie:) |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 27-12-2006, 15:09
|
|
|
Bo doszła przesyłka (jeszcze mi nic na Poczcie nie zginęło :P), a w przesyłce nowy gryzoń z ogonkiem do USB, optyczny. Ciekawe jak długo wytrzyma jazdę po gołym, zakurzonym biurku. Na razie jeździ, świeci i lojalnie przesyła dane do blaszaka ^^. Do grania marsz... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-12-2006, 16:25
|
|
|
Bo właśnie przyszła do mnie paczka z Olsztyna, a w niej najlepsze prezenty jakie dostałam w te święta i chyba najbardziej szurnięte jakie mi się trafiły w całym roku. Się wzruszyłam *;_______;*
<wpatruje się w komiksik i płytę, i aż się boi otworzyć, bo jeszcze nie wierzy> |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-12-2006, 18:20
|
|
|
Bo to spokojny, leniwy dzień, tak po prostu. |
|
 |
LookOUT 
The Hitgirl

|
Wysłany: 27-12-2006, 18:58
|
|
|
Bo odkurzylam swoja "mala"plytoteczke :) Yay,nie ma to jak uslyszec przeboje z dziecinstwa pokroju Mr President, DJ Bobo,Blumchen czy innych eurodancowych "weteranow"xD-lezka sie kreci;))) Albo stare szlagiery Madonny czy Kylie Minogue-bezcenne;))(wiem,to glupie,ale co tam...;P) |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-12-2006, 19:36
|
|
|
Bo czytam razem z Maieczką 'za sloną zupę' i jest mi strasznie wesoło :P Jakie tam cuda można znaleźć!
A wszystko to dzięki zaawansowanym nekromanckim umiejetnościom niejakiego 'VampirLorda' i chęci odnalezienia postu, ktory cytował <post okazał się.... "PostWysłany: Sro 16 Lis, 2005 22:28" - i jak tu nie posądzić o zaawansowaną nekromancję?> |
|
 |
coyote 
prof. zombie killer

Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-12-2006, 23:58
|
|
|
Bo doszła paczka i już się nie obawiam, co też mogłaby zmalować Poczta Polska XD
I feel evil, oh so evil, so much evil I hardly believe I am real! XD |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 29-12-2006, 14:31
|
|
|
Bo wbrew pozorom doustny antybiotyk jednak działa :) więc na razie obejdzie się bez kłucia :) |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 31-12-2006, 13:52
|
|
|
Bo już jestem z powrotem i nawet nadrobiłem zaległości na forum ^^ (493 posty to jest to :D)
Bo mimo że początkowo sprawa nieźle się gmatwała to już sięrozplątała i sylwester jest zaplanowany (ops, to już dzisiaj ^^)
Bo moja mamusia ^^ A dokładniej bo jest zafascynowana internetem od pewnego czasu i już trochę wie o googlowaniu, toteż magycznym sposobem szukając w googlach "anime" znalazła sklep Merlin.pl i drugim magycznym cudem nabyła tam w imieniu pewnego świętego pierwszy sezon GitS :D I już nie jestem shitty polish fan :P
Bo jakieś magiczne siły powstrzymały mnie od ściągnięcia GitSa :D
Bo GitS jest faaaajny :D I razem z Black Lagoon i Full Metal Panic trafia na listę moich ulubionych ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
LookOUT 
The Hitgirl

|
Wysłany: 31-12-2006, 14:03
|
|
|
Sylwester,sylwester,sylwester SYLWESTER!!! |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
 |
chise 
tyhmä tyttö

|
Wysłany: 31-12-2006, 14:32
|
|
|
Bo z okazji wspominek koncoworocznych odpaliłam sobie wczoraj "Atlantis" w ktore grałam razem z młodszym bratem jako 14-latka... Przeszłam na oko 3/4 w ciągu tego jednego dnia :) Wcale mnie nie raziła grafika ani fakt, że to przygodówka ani niiiic.
Bo nareszcie zabrałam się za nagrywanie plyt z anime.
Bo jednak wychodzę na sylwestra i nawet nie jest mi źle z tą świadomością.
Bo zakończyłam dwuletnią traumę i skonczyłam oglądać FMA ;) |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
 |
LunarBird 
Chaos Master & WSZ

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 31-12-2006, 18:17
|
|
|
Bo światło w tunelu, które denerwowało mnie stałym migotaniem, wprawdzie nie przestało migotać, ale też nie zgasło, pomimo iż zrobiłem absolutnie wszystko, co w mojej mocy, by je zgasić.
Bo bez tego światła nie potrafię żyć i i kiedy to światło zacznie równo płonąć, to będę najszczęśliwszym facetem na świecie. ^^
Bo znowu nie mam żadnego osta, choć to pewnie tylko kwestia czasu... :P |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|