Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-02-2007, 10:07
|
|
|
Cytat: | Jestem w Domu !! Jest Luna !! Jest Internet !! Moge zyc !! |
Zakon kontemplacyjny o zaostrzonej regule? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-02-2007, 10:08
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Zgaduje: ostry zakon kontemplacyjny? |
Powiedzmy, mam dosc tych ciuchow, zapachow i mszy kilka razy dziennie :/ |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 23-02-2007, 17:36
|
|
|
Jeszcze raz witaj z powrotem, Lila...
Zostało ostatecznie przypieczętowane, że nie jadę na Red Hotów, ale uznałam, że rozpaczać nie będę. Na pocieszenie zamówiłam sobie "Koniec Świata i Hard Boiled Wonderland" - z pieniędzy przeznaczonych na bilet^^.
Bo mam już za sobą semestralny z biologii i mogę się wreszcie zrelaksować. Troszkę.
Bo nie miałam dzisiaj korepetycji z angielskiego. Zazwyczaj nie przeszkadzają mi zbytnio, to tylko 45 min tygodniowo, ale dzisiaj:
- miałam prace klasową z biologi^^ (co oznacza, że nic, kompletnie nic mi się nie chciało)
- zapomniałam papierów na volontariat i musiałam skoczyć do domu
- do domu w padłam na dziesięć minut i poleciałam na spodkanie (a ja dojeżdżam autobusem)
- między volontariatem a angielskim znów miałam lukę, więc musiałabym popędzić do domu, zjeść kawałek obiadu i jechać.
To teraz siedzę, nic nie robię i jestem szczęśliwa. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 23-02-2007, 18:40
|
|
|
Bo wykładowca od kwantów nie okazał się człowiekiem odgryzającym głowy, chociaż jego formalizm matematyczny może prowadzić do ciężkiej nerwicy XD. Poza tym już wiem, czemu tyle osób oblewa ten przedmiot - mało kto chodził na zajęcia, bo facet tego nie wymaga. Poza tym on i tak daje sporo terminów.
Btw - witaj z powrotem, Lila :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-02-2007, 19:05
|
|
|
Bo wreszcie przypomniałem sobie o czymś, dzięki czemu mój poprzedni post w TYM DRUGIM temacie nie musiałby w ogóle zaistnieć :D
http://youtube.com/watch?v=yu0FjmcJva8
autentycznie najpiękniejszy utwór jaki słyszałem. Mimo że wiem, że prawdopodobnie w życiu go tak nie zagram to strasznie mi się podoba i jakoś podtrzymuje gitarowo na duchu :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 23-02-2007, 19:42
|
|
|
Aleś wynalazł :D. Pozostaje ćwiczyć. Swoją drogą to padłem, jak facet nagiął gryf - nie wpadłbym na stosowanie tego triku w normalnej grze (o ile to można nazwać normalną grą ^^). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 24-02-2007, 07:51
|
|
|
Witaj z powrotem, Lila :)
Bo zaszło parę zmian w planie (pan od ćwiczeń z chemii nieorganicznej się rozchorował i nakombinowaliśmy wczoraj z zoologią, by dzisiaj nie robił nam profesor wykładu), tak, że zamiast kończyć o 20:30, kończę o 14:30 :) i mogę już wracać dzisiaj do domu :) (zajęć w niedzielę brak, o yeah!) |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:53
|
|
|
Muhahahha.... z mojeg osta... napisalam cos innego, a oni chyba czytac nie umieja :O
Nikomu nie wpamialam, ze sie nadaje, lecz, ze chciala bym zostac... a zle odebrane intence osmieszaja forum :P ... ( Zastanowie sie ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-02-2007, 19:14
|
|
|
Bo udało mi się skończyć tłumaczenie Miyuki-chan. Nie żeby było trudne, ale...teraz biorę się z RoLW: Deedlit.
A w kolejce czeka coś specjalnego: "Maria Sama Go Miteru" w wersji powieściowej. |
|
|
|
|
 |
LunarBird 
Chaos Master & WSZ

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-02-2007, 21:44
|
|
|
Bo wbrew pozorom nie wszyscy jeszcze uważają że jestem skończonym sukinsynem, a to podtrzymuje na duchu :)
Bo odnowiłem starą znajomość a to z kolei skutkuje tym, że rozlazła fabuła RWWe3 powróciła do sensownych kształtów. :P Jak widać nie ma tego złego...
Bo powraca w glorii chwały moje stare motto. Mojego autorstwa :) |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

|
Wysłany: 25-02-2007, 13:23
|
|
|
Bo zamówiłam ponownie Angel Sanctuary i tym razem dostałam wiadomość^^. Czyli, że jednak będę miała tę mangę! Jeszcze w łapkach jej nie miałam, ale już strasznie sie cieszę. Mam nadzieję, ze to osłodzi mi prawdopodobne pożegnanie z Hyperem>.>"
Przy okazji: jeszcze raz dzięki za pomoc, GoNik..._^_ |
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-02-2007, 14:05
|
|
|
Napisz recenzje! Pliiis! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-02-2007, 14:09
|
|
|
Manga będzie dopiero pod koniec marca. Trochę więc to potrwa. Wiem, bo sam zamówiłem. To będzie pierwsza od dawna polska manga jaką kupiłem.
Bo wczoraj przetłumaczyłem 70 stron Deedlit. Fantasy ma jednak tą zaletę, że tłumaczy cię leciutko, dużo łatwiej niż shojce czy mangi historyczne. |
|
|
|
|
 |
Shiori 

|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

|
Wysłany: 25-02-2007, 14:26
|
|
|
Cytat: | Bo zarejestrowałam się na forum tanuki~ @_______@
|
No, to naprawdę jest dobry argument^^.
Przy okazji, nie przywitałam cię na "Ohayo...", bo ja jakaś zakręcona jestem, więc witam cię tutaj^^
Boziu... co się ze mną dzisiaj dzieje. Albo ciśnienie leci na łeb, na szyję, albo...<patrzy dziwnie na ogromniasty kubek herbaty z melisy i pomarańczy>. Dotarło do mnie, że to apropo recenzji może być jednak do mnie.
Prawdę powiedziawszy, mam zerowe doświadczenie w pisaniu recenzji, chyba, zeby liczyć nieśmiałe próby dokonane w szkolnej gazetce (w zeszłym roku, nawiasem mówiąc).
Więc cóż, do pomocy jestem generalnie chętna i mogłabym się tego podjąć o ile nie znajdziecie bardziej rozeznanej w temacie osoby. |
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|