Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-04-2007, 19:03
|
|
|
Bo życie jest piękne! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-04-2007, 19:14
|
|
|
Nareszcie przyjeżdża mój onii-chan student, po dwóch tygodniach nieobecności. Mój ulubiony, zdecydowanie ulubiony brat. Pomińmy, że jedyny...
Popatrzyłam na avatarek i rzuciło mi się, że mam do niego podobny stosunek jak Pacifica do Shannoni, z tym że ze względu na miejszą różnicę wieku u nas jest więcej równouprawnienia. |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-04-2007, 22:12
|
|
|
Bo udało mi się za niezłą sumkę sprzedać Bossa MT-2 i z niewielką dopłatą kupić nowiutkiego OD-3 :D Bo brzmi cudownie :D
(tak nawiasem mówiąc mieliśmy dzisiaj klasówkę z matmy, dokładniej z analizy, dokładniej z ciągów i Profesor stwierdził, że skoro to najbliższa 1 kwietnia lekcja analizy w ciągu 3 lat liceum to zrobi nam klasówkę w 8 językach. I tak jedno pytanie było po portugalsku, jedno po grecku, jedno po niemiecku, dwa po hiszpańsku, jedno po francusku, jedno po angielsku, dwa po włosku, jedno po rosyjsku. Dodam, że na około 25 osób mieliśmy w sumie 6 słowników (brakowało rosyjskiego i Greki) i nie mogliśmy się wymieniać tłumaczeniami zadań xD No a same zadanka jak to Analiza, trudne jak pigmej, pewnie jak poprzedni rocznik będziemy to poprawiać po 20 razy, żeby zaliczyć.) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 03-04-2007, 23:01
|
|
|
Vodh napisał/a: | (tak nawiasem mówiąc mieliśmy dzisiaj klasówkę z matmy, dokładniej z analizy, dokładniej z ciągów i Profesor stwierdził, że skoro to najbliższa 1 kwietnia lekcja analizy w ciągu 3 lat liceum to zrobi nam klasówkę w 8 językach. I tak jedno pytanie było po portugalsku, jedno po grecku, jedno po niemiecku, dwa po hiszpańsku, jedno po francusku, jedno po angielsku, dwa po włosku, jedno po rosyjsku. Dodam, że na około 25 osób mieliśmy w sumie 6 słowników (brakowało rosyjskiego i Greki) i nie mogliśmy się wymieniać tłumaczeniami zadań xD No a same zadanka jak to Analiza, trudne jak pigmej, pewnie jak poprzedni rocznik będziemy to poprawiać po 20 razy, żeby zaliczyć.) |
Poważnie uważasz, że to się nadaje do tematu o nowinach takich więcej radosnych ...? :)
Onii-chan przybył, a wraz z nim przybył jego dysk ze studenckiego komputera... Życie jest piękne.... |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 04-04-2007, 20:38
|
|
|
Wreszcie posprzątałam swój pokój, kurz to już niemal antyczny był, zastanawiam się czy ten porządek do świąt dotrwa... |
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-04-2007, 21:56
|
|
|
bo dziś nie zrobiłem czegokolwiek sensownego |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

|
Wysłany: 05-04-2007, 13:54
|
|
|
Bo po graniu wczoraj 8.5h praktycznie bez przerwy + dziś od rana ~3h, odkryłem wszystkie postaci w Narutimate Accel i jestem gotowy do dobrej zabawy ze znajomymi w trybie versus ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 05-04-2007, 14:10
|
|
|
Bo mam nowiuśkiego Seagate'a 250GB XD. Miało być 160, ale nie mieli na składzie, a ten "ledwo" 50 dych droższy. Teraz kompletnie nie mam pomysłu na zapełnienie go ^^'. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-04-2007, 17:06
|
|
|
Bo przed zakupem ślicznego i błyszczącego roweru w Media Ekspercie (lokalna podróba Media Marktu) zdecydowałem się próbnie przejechać. Efekt - po trzydziestu metrach przy zmianie przerzutki sehr modern podajnik łańcucha zaczepił o szprychy i prawie go urwałem. Dzięki temu oszczędziłem ok. 600 zł i udowodniłem rodzicielom, że kupowanie w tego typu sklepach to zły pomysł... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 05-04-2007, 18:29
|
|
|
Zdałem test z Historii Telefonii KOmurkowej W Polsce. Jutro ide do siedziby TP SA by kontynuować rozmowy, których efektem ma być moje zaprzedanie się reżimowi! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Nabu 
|
Wysłany: 05-04-2007, 18:58
|
|
|
Bo niedługo są święta, a dla takiego podłego ateisty jak ja oznacza to wolność i zero obowiązków! |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
 |
Bunji 
cHAos RuLEz

|
Wysłany: 06-04-2007, 15:25
|
|
|
Bo mam wolne od szkoly, nic niemusze sie z niczego poprawiac(przynajmniej na ta chwile), bo wreszcie sie wziolem za robienie pierwszej AMV-ki i niespalem w nocy(co bardzo zabuza muj poglad na swiat i poteguje uczucie radości). |
_________________ I'm not a psycho, I'm just crazy |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-04-2007, 15:41
|
|
|
Bo znalazłam zapodzianą płytę z piosenkami z lat 80 i mogę sobie przy nich pofazować *_*
Bo mam "M jak magia" Gaimana z autografem *_*
Bo Scrapped Princess *_* |
|
|
|
|
 |
LookOUT 
The Hitgirl

|
Wysłany: 06-04-2007, 15:42
|
|
|
Swieta swieta ida:) Wreszcie chwile wolnego od szkoly,je!
Cytat: | Bo znalazłam zapodzianą płytę z piosenkami z lat 80 i mogę sobie przy nich pofazować *_* | Witaj w klubie,kolezanko!80's rullez! |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 06-04-2007, 15:48
|
|
|
Bo po świętach ide podpisać umowę i zostać sługą reżimu! A podobno w tym mieście nie ma pracy! |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|